• چهارشنبه / ۱۸ اسفند ۱۴۰۰ / ۰۴:۱۵
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 1400121713473
  • خبرنگار : 71594

سرمدی: قوانین برخورد با سارقان بازدارنده نبوده و نیازمند به روزرسانی است

سرمدی: قوانین برخورد با سارقان بازدارنده نبوده و نیازمند به روزرسانی است

یک عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی معتقد است قوانینی که در حال حاضر در رابطه با برخورد با دزدها و سارقان وجود دارد در مقابل جرم هایی که اتفاق می افتد خیلی بازدارنده نیست و اولین راه درمان اساسی سرقت های سطح شهر این است که زیرساخت های اقتصادی و اشتغال ایجاد شود و به زیرساخت های فرهنگی با توجه به فرهنگ دینی و سنت خودمان بپردازیم.

کیومرث سرمدی واله در گفت و گو با ایسنا، در خصوص اینکه آیا قوانین مربوط به برخورد با دزدان و سارقان بازدارندگی لازم را دارد یا خیر، بیان کرد: در هر جامعه ای که با ناهنجاری و آسیب های جدی اجتماعی مواجه می شود، بروز این حرکات و مسائلی که خلاف عرف، شرع و قانون جامعه است طبیعتا علل مختلفی خواهد داشت.

وی در ادامه تصریح کرد: در رابطه با اینکه با پدیده زشت سرقت در سطوح مختلف مواجه هستیم، اولین راه درمان اساسی آن این است که زیرساخت های اقتصادی و اشتغال باید ایجاد شده و موانع بر سر راه ایجاد آنها برطرف شود، بدین معنی که بهبود شرایط اقتصادی باید وجود داشته باشد، ضمنا باید به زیرساخت های فرهنگی و ایجاد فرهنگ مناسب با توجه به فرهنگ دینی و سنت خودمان بپردازیم.

این عضو کمیسیون اجتماعی مجلس یازدهم در رابطه با اینکه آیا قوانین موجود در رابطه با برخورد با سارقان بازدارنده است است؟ خاطرنشان کرد: واقعیت این است که قوانینی که در حال حاضر داریم در مقابل جرم هایی که اتفاق می‌افتد خیلی بازدارنده نیستند و حتما باید این قوانین به روز شود و همچنین به اقتدار پلیس و حاکمیت توجه شود.

سرمدی یادآور شد: به طور مثال تشکیلات قضایی و انتظامی ما برای برخورد با سرقت های زیر ۲۰ میلیون تومان خیلی دستشان باز نیست که از جمله این قوانین باید اصلاح و به روز شود تا ان شاءالله شاهد یک جامعه امن برای همه اقشار مردم باشیم.

وی در رابطه با این‌که دلایل بالا رفتن آمار سرقت مانند دزدی از منازل و کیف قاپی و سرقت گوشی های همراه در سطح شهر، گفت: با توجه به اینکه در آستانه تعطیلات ایام عید نوروز هستیم، رسانه ها، منابر و اهالی فرهنگ و مخصوصا کسانی که کارشان مثل پلیس فنی است، باید به بحث آموزش و آگاه سازی مردم در این بخش اقدام کنند و آموزش های لازم را به مردم بدهند. همچنین نهادهای امنیتی و حفاظتی و کسانی که در این رابطه مسئولیتی دارند باید به این موضوع توجه داشته باشند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۰-۱۲-۱۸ ۰۸:۱۸

بزرگترین غلط قانون نامگذاری سرقت با نام دزدی برای مردم عوام .و اختلاس برای سران .میباشد این را اصلاح کنید .فساد از بین برود.

avatar
۱۴۰۰-۱۲-۱۸ ۱۳:۵۴

قوانین اسلام ....اجرا نمی شود چرا چرا چرا چون برخی مدیران....خودشان فاسدند اگر قطع دست دزد اجرا شود این مملکت میشه مملکت امام زمان