• شنبه / ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۱ / ۱۳:۴۹
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1401022415791

سرپرست معاونت اقتصادی استانداری فارس:

اقدام شجاعانه دولت در اصلاح اقتصاد نیازمند همراهی همگان است

اقدام شجاعانه دولت در اصلاح اقتصاد نیازمند همراهی همگان است

ایسنا/فارس سرپرست هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس، اقدام دولت در اصلاح اقتصاد را حرکتی شجاعانه توصیف و تاکید کرد که به نتیجه رسیدن این اقدام، نیازمند همراهی همگانی است.

محسن ربانی‌زاده، شنبه ۲۴ اردیبهشت در جلسه کمسیون صنعت و رونق تولید اتاق بازرگانی فارس گفت: همه اقشار مختلف در کشور اذغان داشتند که ارز ۴۲۰۰ تومانی رانت و فساد و مخل بازار است و بر اساس نظراقتصاد دانان بخشی از تورم چند سال اخیر کشور حاصل وجود ارز ۴۲۰۰ تومانی بوده است و در این دولت جسارتی پیدا شد تا اقتصاد جراحی شود و کشور در حوزه اقتصاد بر روی مسیر شکوفایی قرار گیرد.

ربانی‌زاده عنوان کرد: باور داریم اقتصادی خوب است که بتواند در بازار تعادل ایجاد کند و کشور در شرایط موجود پس از حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی، نیازمند مدیریت به ویژه مدیریت بازار و ساماندهی است تا به سرانجام مطلوب برسد.

ربانی‌زاده اضافه کرد: جراحی اقتصادی در کشور آغاز شده است و دوره سختی را برای رسیدن به شکوفایی اقتصادی خواهیم گذراند که این دوره گذار و شکوفایی اقتصاد در کشورهای توسعه یافته وجود داشته لذا همه باید کمک کنند تا دوران گذار و روند اقتصاد پویا با کمترین هزینه برای عموم مردم و کشور طی شود.

او افزود: نکته حائز اهمیت در رسیدن به اقتصاد صحیح و پویا تشریک مساعی، دیگر نگری و حرکت جمعی مردم برای عبور از دوره گذار و رسیدن به نقطه مطلوب است.

ربانی‌زاده با بیان اینکه تا زمانی که اقتصاد در اختیار دولت‌ها باشد، توسعه ایجاد نمی‌شود و دخالت دولت‌ها در اقتصاد باید کم شود، گفت: در این دوران همه اقشار ما از جمله تولیدکنندگان و مصرف کنندگان مطالباتی دارند که تا اقتصاد ما درست نشود احقاق حق نمی‌شود.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استاندار فارس خاطرنشان کرد: اقدام شجاعانه دولت در حوزه اقتصاد نویدبخش اتفاق‌های خوب در آینده برای کشور است.

لزوم تجدید نظر در قیمت محصولات واحدهای تولیدی

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان فارس نیز گفت: اقدام دولت در حوزه اقتصاد کشور و حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی از خواسته‌های بخش خصوصی بوده و از آن استقبال می‌کنیم، اما این درحالی است که در پی این اقدام همه نهاده‌های تولید دچار افزایش قیمت شده ولی کالای تولیدی با همان قیمت قبلی به بازار عرضه می شود.

جمال رازقی با بیان اینکه افزایش قیمت نهاده های تولید به ویژه در واحدهای صنعت غذا واحدهای ما را دچار مشکل کرده است، افزود: واحدهای صنعت غذا نهاده های تولید را گران تهیه می‌کنند اما کالاهای تولیدی را با قیمت شهریور سال گذشته به بازار عرضه می‌کنند که این عدم تعادل واحدها را با مشکل روبرو کرده است.

او با تاکید بر اینکه مخالف گران فروشی هستیم اظهار کرد: واحدهای تولیدی ما مجبور به افزایش قیمت کالا هستند در غیر این صورت رو به تعطیلی خواهند رفت اما موضوع مهم این است که چرا سازمان حمایت از مصرف کننده قیمت‌ها را مصوب نمی‌کند؟

رئیس اتاق بازرگانی فارس اضافه کرد: با آزادسازی و نرخ دستوری نمی‌توان بازار را مدیریت کرد و با ادامه این روند واحدهای تولیدی رو به تعطیلی خواهند رفت و اگر افزایش قیمت کالاها هر چه سریع تر لحاظ نشود ادامه تولید امکان پذیر نیست ضمن اینکه واحدهای تولیدی ما در سردرگمی بازار داخلی و صادراتی هستند.

رازقی ادامه داد: از اردیبهشت سال ۹۷ که ارز ۴۲۰۰ تومانی مطرح شد اتاق بازرگانی فارس مکاتباتی با مسئولان استان و کشور و ارائه راهکارهایی برای کاهش آسیب به اقشار جامعه ارائه کرد اما اراده کشور بر انجام آن بود و حاصل آن ایجاد رانت، فساد، خارج شدن منابع از کشور و تحمیل فشار به اقشار آسیب پذیر شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha