• یکشنبه / ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ / ۱۱:۴۳
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 1401022516504
  • منبع : باشگاه دانشجویان

نشریه دانشجویی «صفرویک» منتشر شد

نشریه دانشجویی «صفرویک» منتشر شد

نخستین شماره نشریه دانشجویی «صفر و یک»؛ فصلنامه انجمن علمی دانشجویی کامپیوتر دانشگاه الزهرا منتشر شد.

به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، "علوم کامپیوتر"، "کاربردهای زبان‌های برنامه‌نویسی مختلف"، داده‌کاوری/ کشف دانش در پایگاه‌ها"، "هوش‌ مصنوعی"، "الگوریتم A"، " بیوانفورماتیک"، "اینترنت اشیاء"، " جایگاه IoT در زندگی هوشمند"، "کد تمیز"، " حتی کد بد هم می‌تواند کار کند" از جمله  مقالاتی است که در این شماره می خوانیم.

نشریه «صفر و یک» به صاحب امتیازی انجمن علمی دانشجویی کامپیوتر دانشگاه الزهرا، و مدیر مسئولی زهرا رفیع و سردبیری زهرا رفیع و سادنه صادقی اسکوئی، به صورت فصلنامه منتشر شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha