به گزارش ایسنا، در سال ۲۰۲۱،"توماس پسکه"، فضانورد آژانس فضایی اروپا این ویدیو را از شفق قطبی در حالی که در ایستگاه فضایی بینالمللی در ماموریت اکسپدیشن ۶۵ حضور داشت، ثبت کرد.
به طور کلی شفق قطبی نتیجه برخورد ذرات باردار خورشید با سیاره ما هستند. این ذرات توسط میدان مغناطیسی زمین به سمت قطبها رانده میشوند و سپس با ذرات موجود در جو ما برخورد پیدا میکنند.
شفقهای قطبی در اثر طوفانهای مغناطیسی و خورشیدی یا ذرات پلاسمای مغناطیسی خورشید که با میدان مغناطیسی زمین واکنش میدهند، ایجاد میشوند.
شفقهای قطبی در اثر طوفانهای مغناطیسی و خورشیدی یا ذرات پلاسمای مغناطیسی خورشید که با میدان مغناطیسی زمین واکنش میدهند، ایجاد میشوند. شفق قطبی هیچ خطر واقعی برای فضانوردانی که بر فراز زمین پرواز میکردند، نداشت، اگرچه خطر بالقوهی قرار گرفتن در معرض تشعشع بالا وجود دارد که تا حدی توسط محافظ تشعشع کپسول "کرو دراگون" کاهش مییابد.
شفق شمالی و شفق جنوبی در قطب شمال و جنوب زمین رخ میدهد. رصد شفقهای قطبی از زمین و فضا به دانشمندان بینشی در مورد چگونگی واکنش مگنتوسفر سیاره ما به هوای فضایی نزدیک زمین میدهد. مغناطیسسپهر یا مَگنِتوسفِر(Magnetosphere) منطقه مغناطیسی پیرامون یک جرم فضایی است.
انتهای پیام
نظرات