• شنبه / ۳۰ مهر ۱۴۰۱ / ۱۳:۲۳
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 1401073016722
  • خبرنگار : 50026

دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور تاکید کرد:

توجه به زیست بوم‌های اجتماعی؛ اولویت نظام فرهنگی کشور

توجه به زیست بوم‌های اجتماعی؛ اولویت نظام فرهنگی کشور

ایسنا/خراسان جنوبی دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور با بیان اینکه استفاده از ظرفیت زیست بوم‌های مختلف بی شک نشاط اجتماعی را به جامعه برمی‌گرداند، گفت: یکی دیگر از اولویت‌های ما بحث زیست عفیفانه است.

سید مجید امامی، امروز شنبه 30 مهر در شورای فرهنگ عمومی خراسان جنوبی اظهار کرد: گفتمان مفید برای سیاست گذاری در حوزه فرهنگی کشور در شرایط فعلی با خانواده است.

به گزارش ایسنا، وی با بیان اینکه رایحه معنویت و زیارت همچنان با نام خراسان جنوبی گره خورده که یک فرصت بسیار ارزشمند در حوزه فرهنگ این خطه است، افزود: نجات و صیانت از حریم خانواده ما را از بسیاری از گسل‌های فرهنگی نجات خواهد داد.

دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور با بیان اینکه مهم‌ترین آورده ما این است که به جای افزودن یک دستگاه دیگر در حوزه فرهنگ هم افزایی‌ها را بیش از قبل افزایش دهیم، تصریح کرد: اگر از گفتمان خانواده محور حرکت فرهنگی را آغاز کنیم،می‌توانیم میوه چینی خوبی در زمینه فرهنگ داشته باشیم.

وی گفت: در شرایطی قرار گرفته‌ایم که برای اصلاح یک رفتار در حوزه فرهنگ چون حجاب یک گفتمان فردگرایانه و یا گفتمان ناظر به رفتار کفایت نمی‌کند و باید با گفت و گوی با جامعه و صیانت از حریم جنسی خانواده شرایط را بهبود ببخشیم.

دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور با تأکید بر اینکه لازم است دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی استان‌ها را باید تقویت کنیم، اظهار کرد: برگزاری رویدادهای مشارکت آفرین و نشاط آفرین و استفاده از ظرفیت بومی یکی از رویکردهای ما در حوزه سرمایه اجتماعی است.

وی با بیان اینکه استفاده از ظرفیت زیست بوم‌های مختلف بی شک نشاط اجتماعی را به جامعه بر می‌گرداند، افزود: ورزش و ادبیات نیز از دیگر مسائل مهم برای نشاط اجتماعی است.

دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور با بیان اینکه یکی دیگر از اولویت‌های ما بحث زیست عفیفانه است، تصریح کرد: پیرامون زیست عفیفانه در ایام اخیر دیدیم که بعضی از نارسایی‌ها و بهانه گیری‌ها متأسفانه هزینه زیادی بر ما در این عرصه یا به بهانه این عرصه تحمیل کرد که البته برخی دیگر از چالش‌های ما در حوزه فرهنگ جنسی را نمایندگی می‌کند.

وی با بیان اینکه یکی دیگر از مسائل مهم صنایع فرهنگی است که شامل عروسک، نوشت افزار و صنایع دیجیتال و غیر دیجیتال است، اظهار کرد: مصوبات شورای فرهنگی عمومی با ابلاغ فرماندار و استاندار در حکم قانون است و حضور مسئولین در این شورا باید جدی گرفته شود.

وی با اشاره به اینکه وضعیت جامعه موجب تحمیل شرایط امنیتی بر فرهنگ شد، یادآور شد: به نظر می‌رسد با باز شدن پیام رسان‌ها و مهلت دادن به مردم و خانواده‌ها برای ورود به شبکه کارآمد داخلی مقداری توجیه پذیرتر است که این ساماندهی را داشته باشیم.

امامی ادامه داد: پهنای باند دو شبکه اجتماعی و پیام رسانی محدود شد که همین امر زمینه استفاده از فیلتر شکنها را توسط حتی نوجوانان با آگاهی و هماهنگی خانواده‌ها را به وجود آورد که مطلوب نیست.

دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور با بیان اینکه ولنگاری در حوزه پالایش و نظارت بر فضای مجازی باید درمان شود که در این زمینه کارهای نکرده زیاد است، تصریح کرد: آنچه در زمینه فضای مجازی در یک ماه اخیر صورت گرفت مطلوب شخص من نیست، اما در هر حال بسته تشویقی بسیار خوبی برای کسب و کارهای در بستر فضای مجازی در نظر گرفته شده تا بتوانند وارد ظرفیت‌های داخلی شوند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha