عبدالجلال ایری امروز ۱۱ آذر در جمع خبرنگاران با بیان اینکه شهرستان گمیشان با محدودیت مکانی برگزاری همایشها، جشنوارهها و گردهماییهای فرهنگی، علمی و اجتماعی مواجه است، اظهار کرد: اجرای عملیات ساختمان فرهنگی و هنری ارشاد حدود ۱۵ سال طول کشیده تا احداث شود ولی سالن آن آماده نیست و در مناسبتها نمیتوانیم با اجرای برنامهها در فضای در خور شأن مردم از آنها میزبانی کنیم.
نماینده مردم کردکوی، بندرترکمن، بندرگز و گمیشان با تأکید بر اینکه گمیشان جزء شهرستانهای محروم کشور است و باید زیرساختها تقویت و به مطالبات پاسخ داده شود، خاطرنشان کرد: مصوبات کلی و مقدمات راهاندازی بازارچه مرزی گمیشان انجام شده و برنامه مطالعه اجرای آن به تصویب نهایی نرسیده است که قول داده شده تا یکماه آینده کارهای مرتبط انجام شود.
وی برقراری تبادلات مرزی گمیشان با استان بالکان کشور ترکمنستان و زمینهسازی برای صادرات میگو را از مزایای راهاندازی بازارچه مرزی برشمرد و افزود: برقراری این بازارچه از تأکیدات روسای جمهور دو کشور جمهوری اسلامی ایران و جمهوری ترکمنستان است.
فاز ۶ هزار هکتاری پرورش میگو معطل اقدام شرکت شهرکهای کشاورزی
ایری بحث «میگو» را برای شهرستان گمیشان بسیار حیاتی و مهم دانست و احداث فاز دوم در فضای ۶هزار هکتاری را از مطالبات جدی مردم عنوان کرد و ادامه داد: متأسفانه در این اراضی شیلات هیچ نقشی ندارد و سند این اراضی به شرکت شهرکهای کشاورزی واگذار شده و این شرکت سالها شهرستان را معطل برگزاری بحثهایی از قبل مناقصه یا موضوعات اینچنینی کرده و ما همچنان دنبال پاسخگو و متولی میگردیم.
وی تکثیر بچه میگو در شهرستان گمیشان را الزامات برشمرد و با تأکید بر اینکه فضای کافی در شهرستان برای این منظور وجود دارد، اضافه کرد: سرمایهگذار بخش خصوصی با مشکلات تخصصی مواجه شده و در تلاش است مشکلات فنی و علمی در این زمینه حل شود.
بنادر ۷۰ ساله گمیشان احیا میشود
نماینده مردم کردکوی، بندرترکمن، بندرگز و گمیشان در مجلس شورای اسلامی در ادامه به آخرین وضعیت لایروبی خلیج گرگان به عنوان مهمترین موضوع کلیدی توسعه استان گلستان اشاره کرد و توضیح داد: پروژه لایروبی با جدیت رو به پیشرفت است و تاکنون ۴۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و طبق برنامه میشود تبادل آبی را در خلیج برقرار کرد.
وی با بیان اینکه به پشتوانه لایروبی خلیج گرگان بنادر ۷۰ ساله گمیشان احیا میشود، افزود: مقدمات این کار فراهم شده و قرارگاه خاتمالانبیاء این موضوع را اجرایی و عملیاتی خواهد کرد.
عبدالجلال ایری در ادامه از چگونگی احداث بندر گمیشان سخن گفت و تصریح کرد: فرآینده احداث بندر گمیشان به لحاظ تصویب تمام شده و به دنبال سرمایهگذار بخش خصوصی هستیم که به دلیل عقبنشینی آب دریا رغبتی برای سرمایهگذاری نیست و اگر استقبال شود، این بندر هم احداث میشود.
وی با تأکید بر اینکه از سرمایهگذاران احداث بنادر گردشگری که سرمایه میلیاردی نمیخواهد، استقبال میکنیم، یادآور شد: اینگونه بنادر با هدف توسعه صنعت گردشگری با سرمایههای بسار محدود احداث میشود.
نماینده مردم کردکوی، بندرترکمن، بندرگز و گمیشان در خصوص احداث بندر صیادی در گمیشان گفت: برآورد رقمی احداث بندر صیادی ۲۰۰ میلیارد تومان بوده که قرارگاه خاتمالانبیاء راغب به سرمایهگذاری در این بخش است.
انتهای پیام
نظرات