حجت الاسلام مهدی متقیفر در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: پیگیر هستیم تا در برنامه هفتم توسعه احکام جدیدی در حوزه ازدواج تصویب شود. در صورت تصویب، تمامی مفاد آن در کمیتههای «سامان ازدواج» هر شهرستان بررسی خواهد شد.
وی با بیان اینکه تمامی مصوبات حوزه ازدواج جوانان از این پس در کمیتههای «سامان ازدواج» هر شهرستان بررسی خواهد شد، ادامه داد: راه اندازی کمیتههای «سامان ازدواج» در هر شهرستان مصوبه شماره ۴۱ شورای عالی جوانان است. از جمله مصوبات دومین جلسه شورای عالی جوانان در خرداد ماه امسال که به ریاست شخص رئیس جمهوری برگزار شد، تشکیل کمیتههای سامان ازدواج در تمامی شهرستانها بود.
به گفته مدیرکل دفتر برنامهریزی و توسعه اجتماعی جوانان وزارت ورزش و جوانان، هدف از تشکیل کمیته یاد شده پیگیری مسائل حوزه ازدواج جوانان در هر شهرستان است.
متقیفر همچنین این را هم گفت که جلسات این کمیتهها با ریاست فرماندار هر شهرستان و به دبیری اداره کل ورزش و جوانان هر شهرستان تشکیل میشود و هر فرماندار با حکم استاندار شهرستان به عنوان رئیس کمیته سامان ازدواج آن شهرستان منصوب خواهد شد.
وی درباره وظایف این کمیتههای سامان ازدواج نیز افزود: از جمله وظایف این کمیتهها این است که مصوبات حوزه ازدواج جوانان که در شورای عالی به تصویب رسیدهاند را پیگیری کنند. مسائلی از قبیل وام ازدواج جوانان و مسکن جوانان همگی در این کمیتههای سامان ازدواج پیگیری خواهند شد. برای مثال دستگاهها موظفند ۲۰ درصد از خدمات، امکانات و مکانهای خود را در اختیار جوانان برای ازدواج قرار دهند. پیگیری تحقق این امر بر عهده کمیته سامان ازدواج است.
متقیفر در پاسخ به این سوال که آیا در حال حاضر این کمیتهها در هر شهرستان راه اندازی شده و فعالیت خود را آغاز کردهاند؟ توضیح داد: هنوز به طور کامل این کمیتهها فعالیت خود را آغاز نکردهاند. احکام فرمانداران در ۱۹ استان صادر شده و جلسات کمیته در ۱۰ استان شکل گرفته است. از سوی دیگر وزارت کشور موظف به طراحی و راه اندازی سامانهای در این خصوص است که مخاطبان این حوزه بتوانند با مراجعه به این سامانه از خدمات و امکانات ارائه شده مطلع و بهرهمند شوند. دبیرخانه و شورای عالی جوانان پیگیر راه اندازی این سامانه هستند تا به زودی آغاز به فعالیت کند.
انتهای پیام
نظرات