اسماعیل قره پاپاق، روز یکشنبه، ۲۰ فروردین در نشست خبری در جمع خبرنگاران اظهار کرد: مرکز ید درمانی بیمارستان امام رضا با متراژ ۸۶۰ متر و ۱۰ اتاق کلین روم به متراژ ۱۰۵ متر با هدف ارتقاء خدمات دارویی داروهای سایتو توکسیک ساخته شده است.
وی ادامه داد: مرکز ید درمانی بیمارستان امام رضا ۹۹ درصد آمادهی افتتاح است و پس از کنترل کیفی نهایی و تایید سازمان انرژی اتمی کشور می تواند هر هفته به صورت پشت سر هم به ۳۳ بیمار خدمات ارائه کند.
وی با اشاره به اینکه بیماران ۲۴ ساعته توسط پرستاران حرفهای کنترل میشوند، بیان کرد: این مرکز دارای فضای هواخوری و گردش بوده و بیماران میتوانند از نور آفتاب و فضای فیزیکی محوطه و امکانات آن مانند تلویزیون و فضای مطالعه استفاده کنند.
قره پاپاق خاطر نشان کرد: مواد رادیواکتیو عموما به عنوان رادیوداروها به صورت استنشاق برای اسکن و تهویه ریه، خوراکی برای تخلیهی معده، درمان پرکاری تیروئید و درمان سرطان تیروئید و یک سری داروهای تزریقی زیر جلدی می باشند که در انواع مختلف به بیمارانی که درمانهای معمولی در مورد آنها جواب نداده است، تجویز میشوند تا تجمع این رادیوداروها را در عضو مورد نظر مشاهده و بررسی کنیم.
وی ادامه داد: هر عضو بدن یک رادیو دارو مخصوص به خود را دارد تا به آن عضو نفوذ کرده و عملکرد آن را مانند جریان خون، نحوه کارکرد سیستم کلیوی، ریوی و غیره را بررسی کند و اطلاعات آن عضو را در اختیار پزشک مرتبط قرار دهد.
مدیر گروه طب هستهای بیمارستان امام رضا تبریز متذکر شد: تمامی اسکن های روزمره در پزشکی هسته ای از جمله اسکن پرفیوژن قلب، استخوان تمامی بدن، اکتروتاید، اسکن های کلیه DMSA و DTPA، پرفیوژن و ونتیلاسیون ریه، بررسی ایزوتوپیک برگشت ادرار VCUG، پرفیوژن کبدی، بررسی مجاری صفراوی HIDA، بررسی اورکیت یا تورشن بیضه و اسکن لنفوسنتی گرافی در این بخش انجام می شود
وی با اشاره به اینکه اسکن قلب یکی از مهمترین کاربردهای این رادیوداروها است، بیان کرد: رادیوداروها نحوهی خون رسانی عضلهی قلب و مشکلات آن را قبل از اینکه خطری برای بیمار ایجاد کند، نشان میدهد تا اقدامات مورد نیاز برای درمان انجام شود.
قره پاپاق تاکید کرد: پزشکی هستهای شامل دو بخش تشخیصی و درمانی است که در بخش درمان
یک سری از درمانها به صورت سرپایی انجام میشود
ولی در برخی درمانها بیمار باید بستری شده و تحت کنترل قرار گیرد.
وی افزود: بیمارانی که نیاز به درمان و بستری دارند در این مرکز پس از تشخیص متخصص و انجام آزمایش های لازم پذیرش شده و به صورت کاملا ایزوله از خدمات این مرکز استفاده خواهند کرد.
وی بیان کرد: متاسفانه در کشورمان فضای مناسب و کافی جهت درمان بیماران نیازمند به درمان هستهای وجود ندارد که پس از افتتاح این مرکز که توسط مصطفی قصاب عبداللهی خیّر نوع دوست استان ساخته شده است، ارائه خواهد شد.
انتهای پیام
مدیر گروه طب هستهای بیمارستان امام رضا(ع) تبریز خبر داد
پذیرش ماهانه ۱۵۰ بیمار در مجهزترین مرکز ید درمانی شمالغرب کشور
ایسنا/آذربایجان شرقی مدیر گروه طب هستهای بیمارستان امام رضا(ع) تبریز از امکان ارائه خدمات به حدود ۱۵۰ بیمار در مجهزترین مرکز ید درمانی شمال غرب کشور در این بیمارستان خبر داد.
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات