• جمعه / ۲۹ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۵:۱۵
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1404012916193
  • خبرنگار : 50627

استاندار:

سند ملی وفاق برای هر شهرستان آذربایجان شرقی تعریف کرده‌ایم

سند ملی وفاق برای هر شهرستان آذربایجان شرقی تعریف کرده‌ایم

ایسنا/آذربایجان شرقی استاندار آذربایجان‌شرقی با بیان اینکه برای هر شهرستان، سند ملی وفاق تعریف کرده‌ایم، گفت: ما برای هر یک از شهرستان اولویت، ظرفیت و پتانسیل‌های خود را در قالب سند وفاق ملی احصا کرده‌ایم.

بهرام سرمست روز جمعه ۲۹ فروردین در همایش وفاق برای سرمایه‌گذاری و ایران ماهر که با حضور صاحبان صنایع، کارآفرینان و مدیران برگزار شد، هدف دید و بازدید، سفرهای شهرستانی و استانی را هدف کاربردی عنوان کرد و گفت: شهرستان‌های استان ظرفیت‌های مختلف و متفاوتی دارند.

به گفته وی برای هر یک از شهرستان‌ها اولویت‌های مختلفی را در تناسب با مسئولیت وزرا در نظر گرفته‌ایم. 

وی با بیان مشکلات و کمبود های میانه، از تدوین و احصای مشکلات شهرستان در قالب موارد متناسب با حوزه اختیارات وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی توسط مسئولان شهرستانی ابراز خرسندی کرد و گفت: احداث واحد صنایع تبدیلی و فناوری، تکمیل مجموعه ورزشی کارگران، آموزش صنایع کشاورزی، برگزاری نمایشگاه دائمی صنایع دستی، احداث مرکز درمانی و جراحی های محدود، توسعه خانه امید بازنشستگان میانه و نوسازی تجهیزات کارگاه‌های فنی‌ و حرفه‌ای از اولویت‌های میانه است.

محمدرضا مشایخی، معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان میانه در این همایش با اشاره به ظرفیت و پتانسیل‌های میانه از بیکاری ۱۳ هزار و ۱۸۰ نفر در این شهرستان خبر داد و گفت: ما با توجه به کمبودها، ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های شهرستان محل‌های بازدید وزیر کار و هیأت همراه را برنامه‌ریزی کردیم.

وی احداث نمایشگاه دائمی را یکی از نیازهای ضروری میانه دانست و افزود: ما برای تکمیل زنجیره تکمیل ارزش افزوده و فروش صنایع تبدیلی و تکمیلی باید یک‌نمایشگاه دائمی داشته باشیم.

مهدی اسماعیلی، نماینده مردم میانه در مجلس شورای اسلامی، آمار بیکاری شهرستان را قابل توجه دانست و گفت: امیدواریم آمار رسمی که نهادهای ذی‌صلاح ارائه داده‌اند، نادرست باشد.

وی خطاب به وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، گفت: آقای وزیر، پای شستا را به میانه باز کنید و در این راستا نیز از مسئولان خواهشمندیم، برای جذب سرمایه‌گذاران در شهرستان‌ها سنگ‌اندازی نکنند.

وی به ظرفیت و پتانسیل بالای میانه در حوزه‌های کشاورزی، صنعتی و معدنی تاکید کرد و افزود: شستا و شرکت‌های تابعه این وزارتخانه هیچ موسسه واحدی در میانه ندارند و با توجه به اینکه میانه منطقه‌ای زراعی، کشاورزی و باغی است، فرصت خوبی برای کارهای اقتصادی بزرگ است.

اسماعیلی به حل نیازهای اجتماعی بازنشستگان تاکید کرد و ادامه داد: جمعیت قابل توجهی از بازنشستگان در شهرستان میانه زندگی می‌کنند که نیازمند توجه و اهمیت بیشتر هستند و در این راستا همه باید دست به هم دهیم تا مشکلات خانه امید را حل و رفع کنیم.

میانه سرزمین فرصت‌هاست

مریم عبدالهی نماینده مردم میانه در مجلس شورای اسلامی نیز در این همایش، میانه را سرزمین فرصت‌ها دانست و افزود: میانه مردمانی امیدوار و نیازمند اقدامات موثر و تاثیرگذار دارد.

وی به تشریح مشکلات و نیازمندی‌های میانه پرداخت و گفت: تکمیل و راه‌اندازی مرکز نیمه‌کاره نگهداری از معلولین امام علی(ع) که راه‌اندازی این مرکز می‌تواند درد خانواده‌های معلولان را تسکین دهد، انتقال اورژانس اجتماعی به محلی آسان و در دسترس، ارتقای پلی‌کلینیک تامین اجتماعی که با توجه به جمعیت میانه و این منطقه قابل پذیرش بیماران بیشتری را ندارد، تکمیل مجموعه فرهنگی، ورزشی و اجتماعی کارگران میانه که می‌تواند شادی و نشاط اجتماعی را بهمراه داشته باشد، ایجاد مرکز آموزش تخصصی صنایع دستی، تبدیلی کشاورزی و محصولات محلی، نوسازی تجهیزات و امکانات مراکز فنی و حرفه‌ای این شهرستان، احداث واحد تولیدی صنایع تبدیلی در راستای تکمیل زنجیره ارزش افزوده توسط شرکت شستا از جمله خواسته های ما در میانه است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۴-۰۱-۲۹ ۱۷:۳۸

میانه وسیع ترین شهرستان استان و حتی شمال‌غرب کشور است با پراکندگی جمعیت منطقه، این منطقه از کشور دارای استعدادها و ظرفیت های فراوانی برای پیشرفت هست ولی دریغ از سرمایه‌گذاری در آن، بی توجهی هایباعث مهاجرت دو برابری جوانان به شهرهای بزرگ شده