سردار علی اکبر پورجمشیدیان، پنجشنبه 7 اردیبهشت ماه، در آیین گرامیداشت سالروز شهادت سردار سرلشکر حسن شفیعزاده در مصلی امام خمینی(ره) تبریز، با بیان اینکه نقش مردم آذربایجان در دفاع از اسلام و موجودیت کشور عزیزمان برکسی پوشیده نیست، اظهار کرد: هر کجا پرچمی در دفاع از ایران و اسلام برافراشته شده است، مردم آذربایجان و به ویژه تبریز جزو تقش آفرینان اصلی آن بودهاند.
وی با اشاره به نقش کم نظیر رزمندگان استان در دفاع مقدس، بیان کرد: نثار ۱۰ هزار شهید در استان نیز سمبل آن مجاهدتها است که هنوز هم تداوم دارد و میان تمام این مردان بزرگ چون باکریها، تجایها و..، یک چهره نامآور به نام "حسن شفیعزاده" داریم که امروز بعد از ۳۶ سال اینگونه سالروز شهاداش باشکوه برگزار میشود.
وی با بیان اینکه شهید شفیعزاده جزو شخصیتهای بینظیر در دفاع مقدس و تاریخ نظامیگری ما است، افزود: به واسطه نورانیت شخصیتی چون آقا مهدی باکری در آذربایجان، نقش سایر سرداران کمتر به منظر افکار عمومی ارائه شده است، درحالی که شخصیتهایی چون شهیدان حمید باکری، شفیعزاده، یاغچیان و تجلایی جزو جوانان بی نظیر تاریخ ما هستند.
معاون هماهنگ کننده نیروی زمینی سپاه پاسداران با اشاره به منویات رهبر معظم انقلاب در رابطه با اهمیت مطالعه تاریخ کشورمان توسط جوانان، یادآور شد: با مطالعه تاریخ، عظمت و توان نظامی امروز کشورمان بیشتر نمایان میشود.
وی با تاکید بر ویژگیهای شاخص دفاع مقدس که آن را متفاوت از سایر جنگها کرد، افزود: امام راحل جنگ تحمیلی را مردمی کرد و این امر تاثیر بسزایی در جبهههای جنگ گذاشت و ارتشی که اذان میکرد ظرف یک هفته جنگ را تمام میکند، بعد از هشت سال سرشکسته برگشت خورد.
وی، جاری شدن معارف قرآنی در دفاع مقدس را یکی دیگر از تفاوتهای جنگ تحمیلی با سایر جنگها عنوان کرد و یادآور شد: این فرهنگ قرآنی را امام راحل وارد دفاع مقدس کرد که اگر با خدا باشید، یک نفر در مقابل ۱۰ توان ایستادگی خواهید داشت؛ این حکم قرآن و کلام خداوند بوده و در هیچ دانشگاه نظامی جهان تدریس نمیشود که جنگ تحمیلی ما را متفاوت از سایر جنگها کرد.
پورجمشیدیان، اطمینان امام راحل به جوانان را دیگر راهبرد موفقیت در دوران دفاع مقدس عنوان کرد و گفت: امام راحل زمام امورات جنگ و دفاع را به جوانان سپردند و شهید شفیع زاده نیز یکی از همین جوانان بود و امروز کسانی که ۶۵ ساله بوده و هنوز پول جیبشان را از مادرشان میگیرند، علیه این جوانان سخن گفته و جبهه تشکیل میدهند.
وی با بیان اینکه نسل جوان باید توجه کنند که شفیعزادهها در سن جوانی کارهای بزرگی را رقم زدند، ادامه داد: شهید شفیعزاده اولین جانباز سپاه تبریز در جنگ تحمیلی بود و با وجود محدودیتهای اعمال شده از سوی بنی صدر، این جوانان پیش میتاختند و در مقابل دشمن میایستادند.
وی با اشاره به نقش برجسته شهید شفیعزاده در راه اندازی توپخانه سپاه به همراه شهید تهرانی مقدم، خاطرنشان کرد: مقام و موقعیت برای این شهدا هیچ اهمیتی نداشت و گاه شفیعزاده فرمانده بود و گاه شهید تهرانی مقدم، چراکه به پیشرد امورات میاندیشیدند و مقام برایشان اهمیتی نداشت.
معاون هماهنگ کننده نیروی زمینی سپاه پاسداران با تاکید بر اینکه ویژگیهای این شهدا باید مطالعه شود که چگونه توانستند چنین کارهای بزرگی را در عملیاتهای مختلف رقم بزنند، ادامه داد: نقطه اوج این عملکردها در عملیات والفجر ۸ نمود دارد و شهید شفیع زاده نیز جزو نقشهای اول این عملیات بود به اذعان متخصصان و کارشناسان، یکی از بینظیرترین عملیاتهای تاریخ نظامیگری دنیا است.
وی با بیان اینکه عملیات والفجر ۸ یک عملیات بزرگ حفاظتی، اطلاعاتی و عملیات عبور از رودخانه بود، خاطرنشان کرد: والفجر۸ یکی از عملیاتهای توپخانهای با محوریت و فرماندهی شهید شفیع زاده بود و امروز با گذشت سالها هنوز هم سوالات بسیاری در ذهن کارشناسان و فرماندهان نظامی دنیا در مورد این عملیات بی پاسخ مانده است.
وی با اشاره به اینکه شهید شفیع زاده یکی از نمونههای عملی و بازار وحدت بین ارتش و سپاه بود، یادآور شد: مسیر رشد در بین نیروهای مسلح ما استمرار دارد و همه در این رابطه اتفاق نظر دارند و مقاوت نیز تنها راه نجات کشور در همه عرصهها از جمله اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی و... است.
شهید شفیعزاده، شخصیتی تاریخ ساز در دفاع مقدس است
فرمانده قرارگاه منطقهای عاشورا با بیان اینکه شهید شفیعزاده مصداق بارز سرباز خلاق و شخصیتی تاریخ ساز در دفاع مقدس است، گفت: امنیت و اقتدار کشورمان در سایه خون شهدای گرانقدر به دست آمده است.
سردار جلیل بابازاده نیز در این آیین با تاکید بر اینکه شهید شفیعزاده انسانی خالص، خلاق، مبتکر و تاریخ ساز است که امروز بعد از گذشت ۳۶ سال از شهادت ایشان، مردم اینگونه از مراسم بزرگداشت آن شهید بزرگوار استقبال میکنند.
وی با اشاره به منویات گهربار رهبر معظم انقلاب در مورد شهدا مبنی بر اینکه امروز فضیلت زنده نگهداشتن یاد شهدا کمتر از شهادت نیست، ادامه داد: این مراسم و مجالس گواه فروپاشی جبهه کفر است و تداوم برگزاری یادوارههای شهدا و همچنین برگزاری مناسبتهای چون نماز فطر، اعتکاف شبهای قدر و راهپیمایی روز قدس باعث ریزش جبهه کفر شده است.
وی با قدردانی از برگزارکنندگان یادوارههای شهدا، بیان کرد: در برخی مساجد نیز یادوارههای بزرگی برگزار میشود که بانیان آنها موجب سربلندی و حفظ دستاوردها انقلاب اسلامی هستند.
فرمانده قرارگاه منطقهای عاشورا با تاکید بر اینکه شهدای ما مجاهدتهای بسیاری کردند و ۱۰ هزار شهید استان موید این مطلب است، ادامه داد: شهید شفیع زاده در بخشی از فعالیتهای سپاه در طول جنگ مبدا تاریخ بوده که تشکیل توپخانه سپاه نمونه آن است.
وی با تاکید بر اینکه باید با هوشیاری و بصیرت، توطئههای دشمنان را خنثی کنیم، ادامه داد: نیروهای مسلح کشورمان تا پای جان مقتدرانه ایستادهاند و دشمنان نمیتوانند با توطئههای خود خدشهای به وحدت ما وارد کنند.
انتهای پیام
نظرات