به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری فلسطینی سما، متنیاهو انگلمن، بازرس دولتی رژیم صهیونیستی در گزارش خود آورده است: شکافهای امنیتی ناشی از اجرا نشدن دستورات وزارت مسکن و مهاجرت توسط مدیریت فرودگاه بن گوریون برای حل نقاط ضعف نظارت بر مرزها است. مقامات از چند مورد که افرادی با استفاده از این شکافهای امنیتی وارد اسرائیل شدهاند خبر دارند؛ اما ابعاد واقعی این پدیده ناشناخته است. اداره نظارت بر مرزها بر فعالیت بازرسان مرزها در فرودگاه بن گوریون بین سالهای ۲۰۲۰ تا ۲۰۲۲ نظارت نداشت و این نقطه ضعف بزرگی است. نمیتوان تعداد افرادی را که تاکنون توانستهاند از طریق نظارت بر مرزها با استفاده از شکافهای امنیتی وارد شوند و هویتشان را مشخص کرد.
این گزارش به بازنگری در اسناد وزارت مسکن و گزارشهای صادره در پی بازدیدهای میدانی برای بررسی مرزها و عملیات تفتیش از سوی نمایندگان دفتر ناظر دولت استناد کرده است.
بخشهایی از این گزارش منتشر شده اما بخشهای دیگری به دلایل امنیتی محرمانه مانده است. در بخشهای فاش شده این گزارش شکافهای امنیتی که ناظر درباره آن صحبت میکند، نیامده است.
این بازرس در گزارش خود بر لزوم حل سریع این شکافها تأکید کرد.
براساس گزارش روزنامه هاآرتص وزارت مهاجرت اذعان کرده که در فرودگاه بن گوریون طبق لیستها به فعالیت کاملا پایبند نیستند؛ اما اقدامات لازم برای مسؤول ذیربط توضیح داده شده است.
بازرس دولتی پیشنهاد داد که قانونی برای ایجاد مکانیزم همکاری میان وزارت مهاجرت و دستگاه شاباک تصویب شود. شاباک اعلام کرد که در این مرحله نیاز شدیدی به تغییر قانون مربوط به این مساله نیست.
بازرس دولتی تأکید کرد که شاباک باید بعد از تکمیل تحلیل خطرات برای تضمین عدم تکرار شکافهای امنیتی در نیاز به تصویب قانون بازنگری کند.
در گزارش ناظر دولتی رژیم صهیونیستی آمده است که وزارت مهاجرت تصاویر چهره میلیونها شهروند اسرائیلی و خارجی را در طول سالها به یک مرکز دولتی دیگر منتقل کرده است که این نقض آشکار قانون است. این مرکز ژانویه برخی از تصاویر را حذف کرد. وزارت دادگستری اعلام کرد که انتقال تصاویر به این مرکز یک اشتباه فاحش است.
در مقابل این مرکز دولتی که به نظر میرسد یک طرف امنیتی اطلاعاتی است اعلام کرد که امکان حفظ تصاویری که به آن نیاز دارد و بخش کوچکی از مجموع تصاویری که دریافت کرده است را بررسی میکند.
این ناظر دولتی به بررسی حمایت سایبری در شرکت ملی بیمه پرداخت و اعلام کرد که این مؤسسه هر روز در معرض ۲.۹ میلیون حمله سایبری قرار میگیرد.
همچنین اعلام کرد که وزارت بهداشت یکی از ۱۰ بخشهایی است که در معرض بیشترین حمله در سال ۲۰۲۱ قرار گرفته است. در این گزارش به حمله سایبری اکتبر ۲۰۲۱ به بیمارستان «هیلل یافی» در الخضیره اشاره شده است. این حمله فعالیت این مرکز پزشکی را برای مدت سه ماه به تعطیلی کشاند و بیماران به مراکز دیگر منتقل شدند. هزینه ترمیم شبکه اینترنتی این بیمارستان ۳۶ میلیون شکِل برآورده شده بود.
انتهای پیام
نظرات