• چهارشنبه / ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۲ / ۲۱:۴۶
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1402022717739
  • خبرنگار : 50037

زمین دانشگاه سیدجمال‌الدین اسدآبادی سند ندارد

زمین دانشگاه سیدجمال‌الدین اسدآبادی سند ندارد

ایسنا/همدان رئیس دانشگاه سیدجمال الدین اسدآبادی گفت: زمین دانشگاه سید جمال سند ندارد و مشکل سند از دانشگاه نیست.

دکتر صادق خزل‌پور چهارشنبه ۲۷ اردیبهشت‌ماه در جمع خبرنگاران، با بیان اینکه در رابطه با سند زمین دانشگاه سیدجمال الدین اسدآبادی رؤسای سابق هم تلاش بسیاری داشته اند، اظهار کرد: زمانی که دانشگاه سیدجمال را برای شهرستان اسدآباد تصویب می‌کنند ۵۲ هکتار زمین برای احداث ساختمان دانشگاه در نظر گرفته می‌شود که در تفاهم نامه اول از ۵۲ هکتار میزان چهار هکتار آن حذف و به ۴۸ هکتار کاهش پیدا می‌کند.

وی ادامه داد: در تفاهم نامه دوم نیز ۴۸ هکتار زمین تصویب و در نظر گرفته شده برای احداث ساختمان دانشگاه سیدجمال به ۱۲ هکتار می‌رسد و از ۱۲ هکتار زمین بخشی را شهرداری به جاده سلامت اختصاص می‌دهد و چهار هکتار هم در سمت دیگر جاده سلامت باقی مانده و در بخش دیگر نیز دانشگاه علوم پزشکی در تفاهم نامه جدا ساختمان دانشکده خود را در حال احداث دارد.

خزل پور تصریح کرد: در حال حاضر از ۵۲ هکتار تفاهم نامه اول تنها هشت هکتار زمین به دانشگاه سیدجمال الدین اسدآبادی اختصاص دارد که این میزان زمین اختصاص داده شده به دانشگاه سیدجمال سند ندارد.

وی با بیان اینکه مشکل سند زمین دانشگاه سیدجمال از طرف دانشگاه نیست و همه پیگیری‌های لازم از طرف دانشگاه را انجام داده‌ایم، گفت: در حال حاضر معارضه بین راه و شهرسازی استان و نیز منابع طبیعی استان مشکل سند دانشگاه سیدجمال بوده و باید این دو با یکدیگر مشکل را بین خود حل کنند تا صدور سند زمین دانشگاه سیدجمال الدین اسدآبادی مرتفع شود.

خزل پور ‌با اشاره به وجود ۱۳۰۰ دانشجو فعال و غیرفعال در دانشگاه سیدجمال الدین اسدآبادی، افزود: از این تعداد دانشجو ۱۰۰۰ نفر دانشجوی فعال بوده و مابقی به دلایل مختلفی از جمله عدم انتخاب واحد، مرخصی زایمان و میهمان بودن در دانشگاه دیگر دانشجوی غیرفعال به شمار می‌روند.

وی تعداد رشته های تحصیلی این دانشگاه را ۱۰ رشته فعال برشمرد و یادآور شد: کارسناسی و کارشناسی ارشد شیمی، نقشه برداری، مهندسی کامپیوتر، در بخش کشاورزی باغبانی، اقتصاد کشاورزی و فضای سبز، در بخش علوم انسانی جغرافیا، تاریخ و علوم تربیتی از جمله رشته های تحصیلی فعال این دانشگاه است.

خزل پور در ادامه گفت: در رابطه با جذب هیأت علمی بومی در دانشگاه سیدجمال از تمام کسانی که در اسدآباد شرایط جذب هیأت علمی را دارند دعوت می‌شود در اردیبهشت و آبان ماه در فراخوان جذب هیأت علمی وزارت علوم شرکت کنند، به طور قطع ما تلاش خواهیم کرد در این رابطه بومی گزینی را انجام دهیم البته اگر به شرطی که شرایط لازم را داشته باشند.

افزایش ۵۷ درصدی بودجه امسال دانشگاه سیدجمال

رئیس دانشگاه سیدجمال الدین اسدآبادی از افزایش ۵۷ درصدی بودجه امسال ابن دانشگاه به نسبت سال گذشته خبر داد و اظهار کرد: بودجه سال ۱۴۰۱ که برای دانشگاه سیدجمال الدین اسدآبادی بسته شده بود، در اواسط سال گذشته ۳۱ مردادماه همزمان با تصدی بنده به عنوان ریاست دانشگاه با کسری ۴۰ درصدی به علت تورم و حضوری شدن دانشگاه پس از دو سال مواجه شده بود.

وی افزود: با نگاه ویژه وزیر علوم تا پایان سال ۱۴۰۱ موفق شدیم ۳۵ درصد کسری بودجه دانشگاه را تأمین کرده و تنها با پنج درصد کسری وارد سال جدید شویم.

خزل پور یادآور شد: در سال جاری با رایزنی های انجام شده و توجه ویژه وزیر کل ۴۰ درصد کسری بودجه سال گذشته جبران شد و دارای ۱۷ درصد نیز افزایش بودجه بودیم که به واسطه همین از ۵۷ درصد افزایش بودجه امسال دانشگاه ۴۰ درصد مربوط به جبران کسری سال گذشته و ۱۷ درصد افزایش اصلی بودجه دانشگاه است.

وی در ادامه با اشاره به افزایش ۲۲ درصدی تعداد اعضای هیأت علمی این دانشگاه تصریح کرد: در اوایل شهریورماه سال گذشته این دانشگاه تنها دارای ۱۸ عضو هیأت علمی بود که در حال حاضر این تعداد عضو هیأت علمی فعال دانشگاه به ۲۲ نفر افزایش پیدا کرده و دو عضو هیأت علمی جدید نیز تا پایان مردادماه امسال به تعداد اعضای پهیأت علمی دانشگاه اضافه خواهد شد که با اضافه شدن این دو عضو نیز در بیلان سالیانه این دانشگاه با افزایش ۳۳ درصدی تعداد اعضا هیأت علمی این دانشگاه نسبت به سال گذشته مواجه خواهیم بود.

خزل پور همچنین بیان کرد: در رابطه با نیروهای اداری و یاوران علمی این دانشگاه دارای پنج سهمیه نیروی قراردادی بود که با برگزاری آزمون کاملا عادلانه به کمک جهاددانشگاهی پنج سهمیه نیروی قراردادی دانشگاه جذب شد.

وی خاطرنشان کرد: خوابگاه های دانشجویی این دانشگاه با توجه به شرایط کرونا دو سال تعطیل بود و دیگر قابل سکونت نبودند که برای سال تحصیلی سال گذشته این خوابگاه ها تعمیر و تجهیز شدند و تلاش بر آن است تابستان امسال امکانات این خوابگاه ها را هر چه بیشتر افزایش دهیم.

خزل پور با بیان اینکه سلف غذاخوری این دانشگاه یکی از صنعتی ترین سلف‌های غذاخوری صنعتی دانشگاه های غرب کشور است، گفت: این دانشگاه در بخش ارتباط با صنعت کار جدی را آغاز کرده و در حال حاضر در این رابطه برقراری دبیرخانه گردوغبار غرب کشور را در این دانشگاه به سازمان محیط زیست پیشنهاد داده چراکه این دانشگاه اعضای هیأت علمی دارد که در رابطه با گردوغبار در حال تحقیق هستند و رشته آنها به این موضوع مرتبط می‌شود.

وی در ادامه با اشاره به برگزاری کارگاه های مهارتی، آموزشی و کرسی آزاداندیشی و جهاد تبیین و نیز اردوهای زیارتی و سیاحتی دانشگاه برای دانشجویان در زمینه فرهنگی تصریح کرد: در قانون سال گذشته چنین برنامه های فرهنگی در دانشگاه را نداشتیم اما در سال جاری تأکید وزیر علوم بر این است که سه درصد اعتبارات و هزینه دانشگاه ها در ارتباط با حوزه فرهنگی باشد که این دانشگاه بیش از سه درصد هزینه را به این موضوع اختصاص داده است.

تجهیز و راه اندازی مجدد سالن ورزشی دانشگاه سیدجمال، تجهیز دفتر مشاوره دانشگاه، به روزرسانی آیین نامه و شیوه نامه های پژوهشی و به روز رسانی سامانه آموزشی را از دیگر اقدامات انجام شده این دانشگاه از اواسط سال گذشته تاکنون دانست و خاطرنشان کرد: در سفر ریاست جمهوری به استان همدان ۱۵۰۰ میلیارد تومان برای آموزش عالی سطح استان اختصاص داده شد که از این میزان اعتبار اختصاص داده شده از محل سفر به استان اعتباری افزون بر ۱۵ میلیارد تومان به دانشگاه سیدجمال اختصاص داشت.

خزل پور افزود: از ۱۵ میلیارد تومان اعتبار سفر اختصاص داده شده به دانشگاه سید جمال از محل سفر تاکنون چهار میلیارد تومان آن تخصیص داشته که این میزان اعتبار تخصیص داده شده بخشی اعظم آن برای محوطه سازی و آسفالت محوطه دانشگاه و مابقی نیز برای دیوار کشی دانشگاه هزینه شده است.

وی با بیان اینکه مرکز اسناد و پژوهش های سیدجمال الدین اسدآبادی این دانشگاه با اقدامات لازم برای دسترسی آسان در کل کشور در حال الکترونیکی شدن است، یادآور شد: در اسفندماه سال ۱۴۰۰ در سفر وزیر علوم براساس قول مساعد وی مصوب می‌شود که دانشگاه سیدجمال به قطب زبان‌های خارجه کشور تبدیل و معرفی شود که در این رابطه رشته زبان های خارجه در نظر گرفته شده برای این دانشگاه به غیر از عربی و انگلیسی، رشته هایی چون زبان‌های چینی، روسی، ژاپنی، هندی و زبان های غیررایج بوده که فعالیت زیادی در سال گذشته داشتیم و در آینده نه چندان دور با سفارتخانه‌ها رایزنی و جلسه خواهیم داشت.

خزل پور گفت: در حال حاضر مشکل نبود مدرس دکترا در رابطه با زبان‌های خارجه را داریم که برای مرتفع شدن این مشکل نیاز به مجوزهای خاص شورای عالی فرهنگی داریم که بتوانیم در این رابطه از مدرس هایی استفاده کنیم که دکترا ندارند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha