• دوشنبه / ۱ خرداد ۱۴۰۲ / ۱۴:۵۰
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1402030100555
  • خبرنگار : 50227

سرپرست معاونت اقتصادی استانداری عنوان کرد

بیشترین سود بازار مرغ به دلالان می‌رسد/تاخیر در پروژه‌های سرمایه‌گذاری عامل بیکاری در خوزستان

بیشترین سود بازار مرغ به دلالان می‌رسد/تاخیر در پروژه‌های سرمایه‌گذاری عامل بیکاری در خوزستان

ایسنا/خوزستان سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان با بیان اینکه در بازار مرغ بیشترین سود به دلالان می‌رسد، گفت: روند تولید و مدیریت تولید مرغ یک روند معیوب است زیرا از مرغدار تا فروشنده کمترین سود را می‌برند و بیشترین سود به دلالان می‌رسد.

محمد راضی جلالی در نشست ستاد تنظیم بازار خوزستان اظهار کرد: تاخیر در راه‌اندازی پروژه‌های سرمایه‌گذاری باعث شده است تا خوزستان یکی از استان‌های با نرخ بالای بیکاری باشد و از این رو باید برای این مساله چاره‌اندیشی و برای حل این مسائل تلاش و برنامه‌ریزی کرد.

به گزارش ایسنا، وی با اشاره به نقش تاثیرگذار خوزستان در تولید ناخالص ملی و اقتصاد کشور، افزود: در این راستا باید منابع و اعتبارات استان در حوزه‌های مختلف مورد بازنگری قرار گیرد و متناسب با نقش و جایگاه استان در اقتصاد کشور باشد.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان با اشاره به نقش مهم بانک‌ها در پیشبرد اجرای طرح‌ها در استان گفت: بانک‌ها باید در خوزستان برای پیشبرد اهداف اقتصادی و اجرای پروژه‌های اشتغالزا مشارکت داشته باشند.

راضی جلالی با بیان اینکه سرمایه‌گذاران بخش تولید باید بیش از پیش مورد حمایت قرار گیرند، عنوان کرد: بخش قابل توجهی از طرح‌های تولیدی استان دارای پیشرفت فیزیکی ۶۰ درصد به بالا، با کمبود نقدینگی مواجه هستند که تکمیل این طرح‌ها درگروی تامین منابع از سوی بانک‌ها است و در این راستا بانک‌ها باید همکاری بسیار خوبی داشته باشند.

وی در خصوص افزایش قیمت مرغ در بازار استان گفت: با توجه به افزایش قیمت گوشت قرمز و ماهی، خانوارها از مرغ به عنوان جایگزین گوشت قرمز و ماهی استفاده می‌کنند و همین عامل باعث افزایش قیمت این کالا شده است.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان با بیان اینکه دلالان بیشترین سود را از بازار مرغ می‌برند، گفت: روند تولید و مدیریت تولید مرغ یک روند معیوب است زیرا مرغدار تا فروشنده کمترین سود را می‌برند و بیشترین سود به دلالان می‌رسد.

راضی جلالی در پایان خاطرنشان کرد: با ورود مرغ منجمد در بازار می‌توان در کوتاه مدت کمبود مرغ مورد نیاز بازار استان را تامین کرد و برای جبران کمبود مرغ در میان مدت نیز باید راه‌اندازی واحدهای مرغداری جدید با پیشرفت فیزیکی بالا در دستور کار قرار بگیرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha