• چهارشنبه / ۳ خرداد ۱۴۰۲ / ۱۵:۱۱
  • دسته‌بندی: بوشهر
  • کد خبر: 1402030302222
  • خبرنگار : 50448

یک مقام مسئول در وزارت بهداشت:

برای نجات کشور از سالخوردگی پنج سال فرصت داریم

برای نجات کشور از سالخوردگی پنج سال فرصت داریم

ایسنا/بوشهر رئیس مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس وزارت بهداشت گفت: حدود پنج سال فرصت داریم کشور را از سالخوردگی جمعیت نجات دهیم چرا که با این روند رشد جمعیت حدود ۲۰ سال آینده به ازای هر پنج سالمند یک کودک خواهیم داشت که این وضعیت خطرناکی را برای کشور رقم خواهد زد و اقتدار کشور را در معرض تهدید قرار خواهد داد.

دکتر صابر جباری چهارشنبه ۳ خرداد در آیین اختتامیه نخستین جشنواره دانش‌آموزی «ایران، جوان بمان» با بیان اینکه همدلی و همراهی و هم‌افزایی مسئولین استان نقطه قوت در اجرای قانون جوانی جمعیت و تعالی خانواده است، افزود: مردمی سازی برنامه جوانی جمعیت در استان بوشهر اقدام مثبتی است که با اجرای پویش دانش‌آموزی«ایران، جوان بمان» به‌خوبی اجر شده است.

وی ادامه داد: مردمی سازی این برنامه باعث می‌شود مردم در موضوع فرزند آوری نقش‌پذیر شوند. این مقام مسئول در وزارت بهداشت بیان کرد: مقایسه الگوی فرزند آوری در ایران نشان می‌دهد که اقدامات انجام‌شده در راستای اجرای قانون جوانی جمعیت و تعالی خانواده مؤثر بوده به‌گونه‌ای که افزایش موالید از یک فرزند به دو فرزند، ۲ و نیم درصد افزایش و فرزند دوم به سه و بالاتر ۱۵ درصد افزایش داشته است.

رئیس مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس وزارت بهداشت با تأکید بر فرهنگ‌سازی مقوله جوانی جمعیت گفت: علیرغم تأثیر اقتصاد بر بعد خانوار، اما سبک زندگی و تغییر نگرش در موضوع فرزند آوری تأثیر بیشتری دارد چراکه داده‌های آماری نشان می‌دهد که کمترین میزان فرزند آوری و ازدواج و بیشترین موارد طلاق در سطح کشور، در ۱۳ استان برخوردار است.

نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌جمعه بوشهر نیز در این آئین گفت: ثروت یک مملکت منابع سرزمینی آن نیست بلکه منابع انسانی آن است که باید حفظ شود. در محاسبات مدیریت یک سرزمین منابع انسانی مهم‌ترین شاخص ثروت آن به شمار می‌رود و اگر این منابع وجود نداشته باشد منابع زیرزمینی و ثروت کشف نمی‌شود.

آیت‌الله غلامعلی صفایی بوشهری با اشاره به نقش جوان و نوجوان در کشف منابع سرزمینی اظهار کرد: جمعیت برای مدیریت یک کشور از مؤلفه قدرت و جوان و نوجوان از مهم‌ترین این شاخص‌ها هستند و اگر منابع انسانی قوی نداشته باشیم دچار بحران می‌شویم. صفایی بوشهری گفت: استان بوشهر تا سال ۷۵ جزء استان‌های جوان کشور بود این در حالی است که امروز پانزدهمین استان جوان کشور به شمار می‌رود.

وی یادآور شد: استان بوشهر در جغرافیای اقتصادی ایران جزء سومین استان و در شاخص سرانه ملی نخستین استان کشور به شمار می‌رود و این رشد فزاینده است. صفایی بوشهری بر ضرورت کسب مهارت‌های مختلف فنی و حرفه‌ای از سوی جوانان تأکید کرد.

استاندار بوشهر هم در این آئین گفت: در بحث جوانی جمعیت و فرزندآوری بیشتر، هزار قطعه زمین در استان بوشهر واگذار می‌شود. احمد محمدی‌زاده در ایین اختتامیه نخستین جشنواره دانش آموزی ایران، جوان بمان گفت: در بحث جوانی جمعیت و فرزندآوری بیشترین خدمات و کمک‌ها در استان ارائه می‌شود.

احمد محمدی زاده با بیان اینکه آینده از آن جوانان است گفت: تلاش می‌شود تا پایان دولت سیزدهم بیشترین مدیران این استان از جوانان باشند و معتقد هستیم که این انقلاب و نظام با همت جوانان این سرزمین به ثمر نشسته است.

وی با بیان اینکه به‌صورت روزمره دنبال کار مردم به‌خصوص جوانان استان بوشهر هستیم، افزود: برای دولتمردان دولت مردمی ایران قوی تلاش و خدمت به مردم هیچ‌گاه متوقف نمی‌شود.

استاندار بوشهر با تأکید بر جوانگرایی در مدیریت استان بوشهر گفت: آینده این استان متعلق به جوانان است و برنامه ای را پیش می‌بریم که در دولت سیزدهم اکثر مسئولین و مدیران این استان جوانان باشند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha