• دوشنبه / ۲۶ آبان ۱۴۰۴ / ۲۲:۲۱
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1404082616801
  • خبرنگار : 71660

سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز برای حمله زمینی به ونزوئلا تصمیمی نگرفته است

سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز برای حمله زمینی به ونزوئلا تصمیمی نگرفته است

رسانه آمریکایی گزارش داد رئیس‌جمهور این کشور هنوز در مورد حمله زمینی به ونزوئلا تصمیمی نگرفته و در عین حال گفته که شاید دریچه‌ای برای دیپلماسی باز شود.

به گزارش ایسنا، نیروی دریایی ایالات متحده پیشتر اعلام کرد که گروه ضربت ناو هواپیمابر «یو.اس.اس جرالد آر. فورد» وارد دریای کارائیب شد؛ اقدامی که به تنش‌ها میان واشنگتن و کاراکاس دامن می‌زند و گمانه‌زنی‌ها درباره حمله زمینی آمریکا به ونزوئلا را تشدید می‌کند.

رسانه خبری «سی‌ان‌ان» به نقل از یک مقام ارشد آمریکایی و یک مقام کاخ سفید گزارش داد: «دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا هنوز تصمیمی برای حمله زمینی به ونزوئلا نگرفته است و در عین حال گفته که شاید دریچه‌ای برای دیپلماسی باز شود.»

این رسانه آمریکایی به نقل از منابع مذکور افزود: «همزمان با تجمع نیروهای نظامی آمریکا در منطقه از جمله پیشرفته‌ترین ناو هواپیمابر آمریکایی و ۱۵ هزار پرسنل، رئیس‌جمهور ترامپ امیدوار است که این فشار برای مجبور کردن نیکولاس مادورو، رئیس‌جمهور ونزوئلا به کناره‌گیری بدون اقدام نظامی مستقیم کافی باشد.»

دونالد ترامپ در مواردی، در مورد اقدام نظامی مستقیم در داخل ونزوئلا ابراز تردید کرده، خطرات ناشی از آن برای سربازان آمریکایی را برجسته و در مورد احتمال موفقیت آن نیز سوالاتی را مطرح کرده است.

ترامپ همچنین با انتقادات جدید برخی از متحدانش مبنی بر اینکه توجه او بیش از حد به خارج از کشور متمرکز است تا مسائل داخلی، مواجه شده است.

نیکولاس مادورو بارها اشاره کرده است که افزایش حضور نظامی آمریکا در منطقه با هدف «سرنگونی» او انجام می‌گیرد.

واشنگتن در ماه اوت، جایزه‌ی اطلاعات منجر به بازداشت مادورو را ۲ برابر کرد و به ۵۰ میلیون دلار رساند، و او را به «ارتباط با قاچاقچیان مواد مخدر و گروه‌های جنایی» متهم کرد؛ اتهامی که مادورو آن را رد کرده است.

برخی رسانه‌های آمریکایی طی روزهای گذشته به نقل از منابعی آگاه در کاخ سفید گزارش دادند که «پیت هگست» وزیر جنگ آمریکا، ژنرال «دَن کین» رئیس ستاد مشترک نیروهای مسلح آمریکا و دیگر مقامات ارشد، دونالد ترامپ را در مورد «گزینه‌های نظامی علیه ونزوئلا» مطلع کرده‌اند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha