• چهارشنبه / ۱۰ خرداد ۱۴۰۲ / ۲۲:۵۸
  • دسته‌بندی: قزوین
  • کد خبر: 1402031007398
  • منبع : نمایندگی قزوین

معاون رئیس جمهور:

شعارهای امام خمینی(ره) در تمام دنیا مورد توجه است

شعارهای امام خمینی(ره) در تمام دنیا مورد توجه است

ایسنا/قزوین معاون امور مجلس ریاست جمهوری گفت: شعارهای امام خمینی(ره) در تمام دنیا مورد توجه است و مخاطب دارد؛ استقلال، آزادی، اخلاق و معنویت و این در حالیست که کشورهای پیشرفته در مباحث فرهنگی و معنوی به بن‌بست رسیده‌اند و برخی همچون ژاپن «وزارت تنهایی» را برای بخش بزرگی از مردم خود ایجاد کرده‌اند.

دکتر سید محمد حسینی در رویداد بین‌المللی گستره جغرافیایی اندیشه امام خمینی(ره) که در قزوین برگزار شد، اظهار کرد: قاطعیت، شجاعت، شهامت، تدبیر ویژگی‌هایی است که در وجود حضرت امام(ره) به‌عنوان یک پیرو واقعی اهل بیت(ع) بر همگان آشکار است. اگر داعیه جهانی کردن مکتب اسلام ناب را داریم باید کلام ائمه اطهار(ع) را در قالب‌ها و ابزارهای مختلف به دنیا معرفی کنیم. 

وی گفت: پدیده راهپیمایی اربعین عاملی برای معرفی اهل‌بیت(ع) به جهانیان است که از اقشار و جنسیت‌ها و قومیت‌ها و فرهنگ‌های مختلف در آن شرکت می‌کنند.

این مسئول تصریح کرد: اسلام مختص مکه و مدینه و کشورهای عربی نیست و نگاهی جهانی به آن وجود دارد. در قرآن ۲۲۵ بار کلمه ناس آمده است که همواره مخاطب قرآن و پیامبر مردم و نژادها هستند و حتی آن‌ها که با قرآن آشنایی ندارند وقتی مطلبی از قرآن را می‌شنوند مجذوب می‌شوند.

 معاون امور مجلس ریاست جمهوری اظهار کرد: وقتی برای ادیان مختلف جهان از آیات و احادیث سخن می‌گوییم مجذوب این سیره و روش شده و تحت تأثیر قرار می‌گیرند چرا که دنیا تشنه‌ مسائل معنوی و اخلاقی است و هدف صحبت از اندیشه‌های امام(ره) و تمدن اسلام، رساندن پیام امام به گوش جهانیان است‌.

وی با اشاره تعاریف رسانه‌های دنیا راجع به امام(ره)، بیان کرد: رسانه‌های جهان با عناوین و القابی چون چهره‌ای مصمم، پولادین و نفوذناپذیر، رهبری زاهد و نستوه، چهره‌ پیشتاز، چهره‌ای جدی که ایران را در مقابل نفوذ نظامی، سیاسی و اجتماعی آمریکا مصونیت بخشید؛ از امام(ره) یاد کردند. 

حسینی خاطرنشان کرد: آن زمان که آمریکایی‌ها بر کشور مسلط بودند و مسئولان این کشور زیر سلطه آن‌ها قرار داشتند، امام به این مردم و کشور عزت و جایگاهی بخشید که تمامی معادلات مرسوم را تغییر داد.

وی با اشاره به اینکه جامع‌الاطراف بودن مناسب‌ترین تعبیر برای حضرت امام(ره) است، عنوان‌کرد: از دهه ۴۰ و زمان کاپیتولاسیون امام نگاهی فراملی داشت و به این قانون معترض شد تا تبعیدش کردند که این نشان از  اختناق موجود در آن زمان دارد سپس امام را به نجف تبعید کردند اما جامعیت و نگاه امام در مسائل مختلف و تفسیر قرآن سبب شد که به مسائل جهانی بیندیشد.

این مسئول ادامه داد: امام در ۲۷ سالگی کتب عرفانی را به نگارش درآورد. رمز و راز موفقیت شخصیتی همچون امام اهل تهجد و تعقل بودن است، انس امام با قرآن سبب شده بود که تردیدی در ایشان ایجاد نشود و مفاهیم و ادبیات جدیدی را برای کشور مطرح کند و آموخته‌های قرآنی خود را با شجاعت در جامعه ترویج دهد.

وی گفت: امام حج ابراهیمی را مطرح کرد تا از این ظرفیت بی‌نظیر برای گسترش تفکر استکبارستیزی استفاده کند. نظریات امام مورد تائید انسان‌های بیداردل در جهان است و زمانی‌که اروپا در قرون وسطی تاریک بود ایران از تمدنی بزرگ بهره می‌برد که تا اسپانیا را فتح کرده بود.

حسینی خاطرنشان کرد: اسلام به‌دنبال مدینه‌ فاضله‌ متمدنی است که در جامعه مهدوی پایه‌گذاری خواهد شد. غربی‌ها با قدرت نظامی مناطق را تصرف کرده و فرهنگ آن‌ها را تغییر داده‌اند به نحوی که آن مناطق از فرهنگ اصیل خود اطلاعی ندارند و هنوز هم به دنبال قدرتمند کردن تمدن غرب هستند. امروزه هنوز هم در برخی کشورها تبعیض نژادی مشهود است. 

آینده‌نگری امام در مواجهه با مارکسیست‌ها

وی تصریح کرد: امام انقلاب را با شعار نه شرقی و نه غربی آغاز کرد، امام با صلابت ایستاد و به دنیا هشدار داد که از هوشیاری مومن بر حذر باشید که همواره حق و باطل را از هم تمیز می‌دهد. امام در گفت‌وگو با کمونیست‌ها تفکر التقاطی آن‌ها را به خوبی تشخیص داد و از آینده‌نگری امام بود که مارکسیست را در موزه‌ها تصویر کرد و امروزه هم مقام معظم رهبری از افول آمریکا سخن می‌گویند.

حسینی افزود: امروز صاحبان قدرت‌های جهانی به فروپاشی و گسست درونی خود معترفند. در این شرایط ما اگر به دنبال قدرتمندی تمدن اسلامی هستیم به دانشگاه پیشگام علم و فناوری نیاز داریم و این توان و ظرفیت در ما وجود دارد.

وی خاطرنشان کرد: باید از ابزار رسانه به شایستگی استفاده کنیم چون رسانه توان تبیین صحیح داشته و قادر است با سیاه‌نمایی‌ها مقابله کند. رسانه در دست دشمنان سبب شده تا در مجامع و سازمان‌های جهانی در برابر جنایات علیه بشریت سکوت‌ کرده و تنها اهرم خود را برای محکوم کردن کشورهای مستقل به کار گیرند.

معاون امور مجلس ریاست جمهوری ادامه داد: برخورد کشورهای مدعی حقوق بشر با دیپلمات‌های ما که در اسارت غرب هستند نمونه‌ای کوچک از رفتار ضد حقوق‌ بشر غرب است. اگر ماهیت غرب درست برملا شود ملت‌های زیادی از آن‌ها فاصله خواهند گرفت و دیگر نمی‌توانند به ظلم فاحش خود ادامه دهند.

وی بیان کرد: ما باید قدرت و توان و مهارت‌های خود را روز به روز افزایش دهیم، ظرفیت‌های بزرگی هم برای بهره‌برداری وجود دارد؛ مردم دنیا با دین و اخلاق زاویه ندارند اما سران آن‌ها هستند که دین‌هراسی را در جوامع گسترش داده‌اند.

حسینی اظهار کرد: شعارهای امام (ره) در تمام دنیا مورد توجه است و مخاطب دارد استقلال، آزادی، اخلاق و معنویت و این در حالیست که کشورهای پیشرفته در مباحث فرهنگی و معنوی به بن‌بست رسیده‌اند و برخی همچون ژاپن «وزارت تنهایی» را برای بخش بزرگی از مردم خود ایجاد کرده‌اند.

وی در پایان گفت: غرب در کنار رشد مادی، مبانی اخلاقی و انسانی را رها کرده‌است و اینک دنیا تشنه‌ اطلاع از این مضامین معظم است. در زمان امام برخی لیبرال‌ها به دنبال تحریف اندیشه امام بودند و از اسلام رحمانی سخن می‌گفتند و گاهی به اسلام آمریکایی می‌سیدند و همواره در افراط و تفریط به سر می‌بردند.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha