• سه‌شنبه / ۱۳ آبان ۱۴۰۴ / ۰۹:۵۸
  • دسته‌بندی: قزوین
  • کد خبر: 1404081307753
  • خبرنگار : 50061

/متحد و استوار، مقابل استکبار/

حضور پرشکوه مردم قزوین در راهپیمایی ۱۳ آبان

حضور پرشکوه مردم قزوین در راهپیمایی ۱۳ آبان

ایسنا/قزوین واقعه ۱۳ آبان ۱۳۵۸، یعنی تسخیر لانه جاسوسی آمریکا توسط دانشجویان مسلمان پیرو خط امام، یکی از نقاط عطف بنیادین در تاریخ انقلاب اسلامی ایران است. این رویداد صرفاً یک اعتراض دانشجویی نبود، بلکه اعلام موضعی استراتژیک بود که سه محور اصلی مبارزه با استکبار، نقش محوری جوانان و تداوم در راهبرد ملی را در عرصه داخلی و بین‌المللی برجسته کرد.

تسخیر لانه جاسوسی توسط دانشجویان، نمادی از پایان دادن به نفوذ خارجی و دخالت‌های پنهان و آشکار قدرت‌های سلطه‌گر، به ویژه ایالات متحده آمریکا، در امور داخلی ایران بود. این اتفاق نشان داد که ملت ایران پس از پیروزی انقلاب، دیگر حاضر به پذیرش قیمومیت خارجی نیست و استقلال سیاسی خود را به‌صورت کامل احقاق کرده است.

این روز به طور خاص، روز دانش‌آموز و روز مبارزه با استکبار نام‌گذاری شده است. این امر تأکید می‌کند که نسل جوان و دانشگاهی، همواره در خط مقدم درک تهدیدات جهانی و مقابله با نفوذ فرهنگی و سیاسی دشمنان بوده‌اند. این واقعه، نقشی محوری برای تحرک، آگاهی و عمل انقلابی در بین قشر جوان تعریف می‌کند.

با وجود گذشت سال‌ها از آن تاریخ، نام‌گذاری این روز به عنوان «روز ملی مبارزه با استکبار جهانی» نشان‌دهنده این است که گفتمان مبارزه با ظلم و سلطه، یک تاکتیک موقت نبوده، بلکه یک راهبرد پایدار و مستمر در سیاست خارجی و داخلی جمهوری اسلامی ایران محسوب می‌شود. مبارزه با استکبار جهانی امروز در اشکال مختلفی چون جنگ رسانه‌ای، تحریم‌های اقتصادی و تلاش برای ایجاد شکاف داخلی تعریف می‌شود.

مسیر راهپیمایی ۱۳ آبان در شهر قزوین از میدان میرعماد تا میدان آزادی است؛ در ابتدای مسیر حضور پر شور و گرم دانش آموزان و آحاد ملت را در روز سرد پاییزی شاهد هستیم، دانش‌آموزانی که آمدند بگویند پای ایران ایستادند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین در ابتدای مسیر راهپیمایی در جمع دانش آموزان به خبرنگار  ایسنا گفت: با توجه به شرایط جدید پیش‌آمده، ما پیش‌بینی می‌کنیم که دانش‌آموزان عزیز و سایر اقشار ملت با برگزاری راهپیمایی‌ای بسیار باشکوه‌تر از سال‌های گذشته، پیام قاطع خود را منتقل کنند. هدف اصلی این است که نشان دهیم ملت ایران در راستای منافع ملی و دفاع از مرزهای کشور، کاملاً متحد و پایدار ایستاده است.

حسنعلی اصغری، ادامه داد: امید است که این مراسم به خوبی منعکس شود تا این پیام به سمع و نظر جهانیان برسد که چگونه همدلانه برای تحقق آرمان‌هایمان تلاش می‌کنیم. حضور آحاد ملت در مراسم ۱۳ آبان، که روز مبارزه با استکبار جهانی نامگذاری شده، به صورت ویژه برگزار خواهد شد تا اعلام کنیم که ما با تمامی مستکبرین جهان زاویه داریم و مصمم هستیم تا استقلال خود را به هر قیمتی حفظ کنیم.

به گزارش ایسنا، ۱۳ آبان یادآور این اصل است که استقلال یک کشور، تنها با تغییر ساختار حکومتی به دست نمی‌آید، بلکه نیازمند حفظ هوشیاری دائمی در برابر قدرت‌هایی است که به‌دنبال تحمیل اراده خود هستند. این روز، نماد اتحاد ملی در برابر تهدیدات خارجی و تأکید بر خودباوری و تکیه بر ظرفیت‌های درونی ملت ایران است.

معاون سیاسی و امنیتی استانداری قزوین در راهپیمایی ۱۳ آبان به خبرنگار ایسنا گفت: راهپیمایی ۱۳ آبان سند منشور ملت ایران در برابر استکبار جهانی است. پیام این حضور، تجلی‌بخش تداوم انسجام، وحدت و تعاملی است که به ویژه پس از نبرد ۱۲ روزه اخیر در قلب ایران جوشیده است.
شهرام احمدپور مطرح کرد: امروز، تمامی آحاد ملت، گروه‌ها، احزاب و جریانات سیاسی، همراه با کارگزاران نظام جمهوری اسلامی ایران، باید حول این محور واحد به حرکت درآیند. قطعاً این وفاق و تعامل جمعی، دشمن را وادار خواهد کرد تا در اهداف شوم خویش تجدید نظر کرده و مسیر دیگری در قبال ایران برگزیند.
وی تصریح کرد: تعاملات مؤثر ما در عرصه بین‌الملل، با همسایگان و ظرفیت‌سازی در سیاست خارجی، در امتداد سیاست‌های داخلی که معیشت مردم را یاری می‌بخشد، شرایط امنیت روانی جامعه را مهیا می‌سازد و این امر بسیار اثرگذار خواهد بود.
معاون سیاسی و امنیتی استانداری قزوین عنوان کرد: وظیفه همگان است که یاری‌رسان باشیم تا صدای واحدی از همه کشور و از تریبون‌های رسمی به گوش جهانیان برسد؛ پیامی رسا مبنی بر اینکه ملت ایران در روزهای سخت، متحد و یکدل در کنار هم صف کشیده‌اند. این وحدت، انسجام و تعامل، بی‌تردید راهگشای پیشرفت کشور در آینده خواهد بود.
احمدپور اظهار کرد: حضور آحاد ملت در راهپیمایی ۱۳ آبان این جریان‌سازی حمایت، همدلی و همنوایی را به فعلیت درآورد؛ دشمنان باید از تریبون‌ها، صدای اتحاد، انسجام و وفاق ما را بشنوند. تمامی افراد مؤثر و متنفذ در جریانات سیاسی کشور باید سیاست‌های خود را در همین راستا تنظیم کنند تا ملت تنها همدلی، همصدایی و انسجام را از سوی آنان دریابد و از دمیدن بر طبل تفرقه و اهداف سیاسی جناحی پرهیز شود.
حجت‌الاسلام مجیدی، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قزوین در این مراسم به خبرنگار ایسنا گفت: اگر تا دیروز، حضور برخی افراد در خیابان‌ها و راهپیمایی‌ها در کنار پرچم حق را صرفاً ناشی از شور می‌دانستند؛ به نظر می‌آید امسال، این حضور، نمود شعور و آگاهی عمیقی است که در برابر استکبار، استبداد و انکار ایستاده است. در واقع، شور هست، اما شعورش بیشتر است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha