• پنجشنبه / ۱۸ خرداد ۱۴۰۲ / ۱۰:۲۸
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1402031811271
  • خبرنگار : 50182

فرماندار:

پارک ۵۰ هکتاری سنقر را به یک جاذبه نمونه گردشگری تبدیل می‌کنیم

پارک ۵۰ هکتاری سنقر را به یک جاذبه نمونه گردشگری تبدیل می‌کنیم

ایسنا/کرمانشاه فرماندار سنقر و کلیایی از تلاش برای تبدیل پارک ۵۰ هکتاری سراب سنقر به یک جاذبه نمونه گردشگری خبر داد.

علی قربانی در حاشیه بازدید استاندار کرمانشاه از مجموعه پارک سراب سنقر با اشاره به وسعت ۵۰ هکتاری این مجموعه گفت: این پارک هم مکان تفریحی اصلی برای مردم شهرستان است و هم گردشگران بسیاری از استانهای دیگر و حتی خارج از کشور به اینجا می آیند.

وی با اشاره به امکانات تفریحی خوب مجموعه گفت: این پارک در کنار سراب زیبا و فضای سبز، امکانات تفریحی مانند زیپ لاین و پل معلق دارد.

فرماندار سنقر و کلیایی به چالش اصلی این مجموعه اشاره کرد و افزود: در حال حاضر در بحث مالکیت مجموعه میان شهرداری، منابع طبیعی و میراث فرهنگی اختلاف است که قرار است امروز در جلسه ای با حضور استاندار مورد بحث قرار گیرد.

وی افزود: با تعیین مالکیت مجموعه، پیوست های فرهنگی توریستی و ... آن نیز تعیین می شود.

فرماندار سنقروکلیایی با تاکید بر تلاش برای تبدیل این پارک ۵۰ هکتاری به یک جاذبه گردشگری نمونه گفت: در همین راستا احداث رستوران و آلاچیق و .... را هم در دستور کار داریم.

قربانی گفت: با توجه به معروفیت کباب سنقر و کلیایی، قرار است یک کباب سرا هم در این مجموعه راه اندازی شود.

پارک ۵۰ هکتاری سنقر را به یک جاذبه نمونه گردشگری تبدیل می‌کنیم


سراب گزنهله پهنه بندی می‌شود

به گزارش ایسنا، داریوش فرمانی سرپرست میراث فرهنگی استان نیز اظهار کرد: براساس قانون، مناطق نمونه گردشگری باید به سرمایه گذاران بخش خصوصی واگذار شوند. 

وی با بیان اینکه طی سالهای گذشته واگذاری مناطق نمونه گردشگری کرمانشاه از جمله سراب گزنهله با موانعی مواجه بوده، افزود: یکی از مهمترین این موانع عدم پهنه بندی به منظور تعیین حد و حدود این مناطق است‌.

وی اضافه کرد: باتوجه به اینکه تاکنون سراب گزنهله هم تعیین حدود نشده و نمی دانیم محدوده آن تاکجا است، بنابراین واگذاری این منطقه به سرمایه گذار بخش خصوصی امکان‌پذیر نیست. 

وی یادآورشد: طبق برنامه ریزی های انجام شده طی سال‌جاری پهنه بندی ۲۰ منطقه نمونه گردشگری استان آغاز خواهد شد. 

فرمانی یکی دیگر از موانع واگذاری این منطقه به سرمایه گذار بخش خصوصی را تعدد مالکیت آن عنوان کرد و گفت: زمین های این منطقه در مالکیت سه دستگاه میراث فرهنگی، شهرداری و منابع طبیعی قرار دارد، لذا باید نشستی با حضور این سه دستگاه و سایر دستگاه های ذیربط برگزار شود تا یک تصمیم واحد در خصوص این منطقه گردشگری گرفته شود. 

وی تاکید کرد: با توافق دستگاه های متولی باید یک مشاور قوی انتخاب کنیم تا کارهای مطالعاتی این منطقه را انجام دهد و یک طرح کلی برای اجرای پروژه های تفریحی، توریستی، فرهنگی، اقامتی و پذیرایی ارائه دهد. 

سرپرست میراث فرهنگی کرمانشاه خاطرنشان کرد: البته حدود چندسال پیش نیز قرار بود که این کار اجرایی شود، اما به دلیل عدم تامین اعتبار کاری انجام نگرفت. 

وی در ادامه با ارائه پیشنهاد احداث یک بند روی سراب گزنهله، اظهار کرد: قرار بود این پروژه به طول ۱۵۰ متر سال ۱۳۸۲ اجرایی شود و حتی آن زمان حدود ۱۰۰ میلیون تومان هم برای مطالعات آن هزینه شد، اما در نهایت به سرانجام نرسید. 

فرمانی تاکید کرد: درصورتی که این بند روی سراب احداث شود، می توان در آن ورزش های آبی و ماهیگیری را راه انداری کنیم و در اطراف آن هم ماهی سراها و کباب سراها و دیگر فعالیت های خدماتی به گردشگران فعال شود.

وی در پایان عنوان کرد: دراطراف سراب هم تعدادی باغات وجود دارد که صاحبان آن درخواست تغییر کاربری بخشی از باغات را برای احداث مراکز اقامتی و پذیرایی دارند که مجوز منابع طبیعی می خواهد، اما این دستگاه مخالفت می کند. 

استاندار کرمانشاه نیز پس از این سخنان تاکید کرد: در اوایل هفته آینده باید نشستی با حضور سه دستگاه مالک در منطقه نمونه گردشگری گزنهله برگزار و یک دستگاه در آنجا به عنوان متولی این منطقه انتخاب شود تا تمام برنامه ها توسط آن دستگاه اجرایی شود. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha