عباس ابراهیمی، مدیر مجتمع آموزشی بصیر نوش آباد در گفتوگو با ایسنا، گفت: دانش آموزان با شرکت در این طرحها، ضمن آموزش دوستی با طبیعت و محیط زیست، می توانند اهمیت پاک نگه داشتن محیط زیست و نریختن زباله در طبیعت را از دوران کودکی تمرین کنند.
وی افزود: آموزش های محیط زیستی در مدارس، ضروری و موثر است به ویژه آنکه نگرانی از وضعیت محیط زیست افزایش یافته و نیاز به دانش افزایی و آگاهی بخشی زیست محیطی در نظام آموزشی ضرورت پیدا کرده است.
ابراهیمی افزود: کتاب «انسان و محیط زیست» از سال 96 در پایه یازدهم با موضوع حفظ محیط زیست وارد نظام آموزشی شد تا دانش آموزان با مفاهیم تنوع زیستی، آلایندهها، آب، پسماند، هوا و گردشگری بیشتر آشنا شوند.
وی تاکید کرد: آموزشهای زیست محیطی و مهارتهای زندگی، یک موضوع بین بخشی است و باید همه دستگاهها مشارکت کنند تا استمرار داشته باشد. اگر در مدرسه تفکیک زباله را آموزش بدهیم اما شهرداری این زباله ها را به صورت مخلوط ببرد، این آموزشها تاثیری ندارد.
مدیر مجتمع آموزشی بصیر نوش آباد تصریح کرد: کشورهای دنیا به پشتوانه قانون شهروندان خود را برای حفظ محیط زیست وادار میکنند در حالی که در کشور ما علاوه بر قانون، آموزههای دینی نیز نگهداری از طبیعت را وظیفه ما تعیین کرده است.
ابراهیمی تاکید کرد: آموزش آموزههای محیط زیستی در مدرسه گام اول است، اما مشارکت دانش آموزان در کاشت نهال، پاکسازی طبیعت، نظارت بر شیوه مصرف آب و برق و انرژی از جمله مواردی است که می تواند در فضاهای آموزشی صورت بگیرد، اما نیازمند همیاری نهادهای مسئول است.
نوش آباد در شمالی ترین نقطه دشت کاشان قرار گرفته است و از شرق و غرب حوزه آبریز رودخانههای کاشان و آران و بیدگل است که بهار هر سال باعث خسارت به مزارع کشاورزی میشود.
انتهای پیام
نظرات