پیمان عبدالهی فر، با بیان اینکه از سال ۶۳ بیمه کشاورزی توسط مجلس در بانک کشاورزی مصوب و تاسیس شد، اظهار کرد: بیمه کشاورزی فعالیت خود را با دو محصول پنبه و چغندر قند آغاز کرد و اکنون بیش از ۲۱۳ محصول و فعالیت مشمول خدمات بیمه کشاورزی می شود.
وی از بیمه کشاورزی بیش از ۸۵ محصول زراعی و باغی و دامی و شیلاتی و عوامل تولید همچون درخت و ابنیه و... در گیلان خبر داد و افزود: درختان مثمر و غیر مثمر به عنوان عامل تولید بیمه می شوند؛ محصولات باغی همچون فندق و زیتون و گردو و کیوی و... نیز مشمول بیمه هستند.
معاون خدمات بیمه ای بانک کشاورزی گیلان در گفت وگوی ویژه خبری باران، بیمه محصولات استراتژیک را با نظر وزیر جهاد کشاورزی دانست و عنوان کرد: بیمه کشاورزی تنها سازمان حمایتی مالی در بخش کشاورزی است که به استمرار تولید کمک می کند.
عبدالهی فر، با بیان اینکه کشاورز با خرید بیمه نامه با فراخ بال تولید می کند و اگر خسارت اتفاق بیفتد، غرامت می گیرد، گفت: بیمه کشاورزی نوعی ارزشگذاری برای تولیدکننده است و غرامت ها از کانال بیمه پرداخت می شود.
وی از خرید بیمه نامه طی امسال توسط بیش از ۴۸ هزار نفر خبر داد و تصریح کرد: ۳۰ هزار نفر با سطح ۲۵ هزار هکتار مربوط به برنج است؛ البته سال گذشته تا پایان ۱۰ تیر ماه، ۵۱ هزار نفر با سطح ۴۳ هزار هکتار خرید بیمه نامه داشتند و لذا امیدواریم با اهتمام کارگزاران تا پایان خردادماه برای برنج و چای و تا پایان سال برای محصولات دامی و شیلاتی شاهد افزایش خرید بیمه نامه باشیم.
معاون خدمات بیمه کشاورزی گیلان، صندوق بیمه کشاورزی را یک سازمان کاملا دولتی دانست که اعتبارات آن توسط دولت در لایحه بودجه تعیین می شود و ادامه داد: سال گذشته ۵۴۰ میلیارد تومان توسط بانک کشاورزی به صندوق کمک شد تا کلیه غرامت های کشاورزان تا شب عید پرداخت شود.
وی با بیان اینکه دولت بین ۳۰ تا ۷۰ درصد حق بیمه را پرداخت می کند، یادآور شد: از دو میلیون و ۸۰۰ هزار تومان حق بیمه محصول برنج، فقط ۸۰۰ هزار تومان توسط کشاورز پرداخت می شود.
عبدالهی فر از دهیاران خواست به عنوان مدیران روستا نسبت به ترویج بیمه کشاورزی اقدام کنند و گفت: اگر دهیاری بیش از ۶۰ درصد سطح زیر کشت را بیمه کند، در حق بیمه هر کشاورز ۳۰ درصد تخفیف اعمال می شود.
معاون خدمات بیمه کشاورزی گیلان با بیان اینکه در سال زراعی گذشته بیش از ۷۰ میلیارد تومان غرامت به ۴۱ هزار نفر از کشاورزان پرداخت شد، خاطرنشان کرد: کشاورزانی که حق بیمه آنان بیش از دو میلیون تومان است می توانند یک سوم را پرداخت و مابقی را تقسیط کنند.
انتهای پیام
نظرات