جواد قناعت، امروز یکشنبه ۲۱ خرداد در دیدار با رئیس، معاونان و پیشکسوتان سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی به مناسبت آغاز هفته جهاد کشاورزی اظهار کرد: مدیر جهادی کار خود را براساس برنامه و کار جهادی و تیمی دنبال میکند.
به گزارش ایسنا، وی با بیان اینکه مدیر جهادی، مدیری است که هم تجربیات گذشته و هم مولفهها و تجربیات روز را مد نظر قرار میدهد، تصریح کرد: مدیر جهادی از همه ظرفیتها در راستای توسعه و پیشرفت و حل مشکلات مردم استفاده میکند.
استاندار خراسان جنوبی با اشاره به اینکه در حال حاضر بیش از هر زمان دیگری در مدیریت کشور به نیروها و مدیران جهادی نیازمندیم، افزود: به فرموده مقام معظم رهبری باید با ایمان و امید کارها را دنبال کنیم و بیش از هر زمانی به این موضوعات نیاز داریم و باید باور داشته باشیم که کارها شدنی است.
قناعت گفت: با استقرار دولت سیزدهم چرخ توسعه کشور در حال حرکت و تحول است و قوه مجریه از حالت سکون خارج و وارد فضای کار و تلاش شده است.
وی ادامه داد: براساس گزارشهای ارائه شده اقدامات خوبی در بخش کشاورزی استان در دولت سیزدهم رقم خورده است.
استاندار خراسان جنوبی با اشاره به جنگ رسانهای دشمنان و برتری آنان به دلیل امپراطوری رسانهای که دارند، گفت: وضعیت کشورهای غربی به مراتب از ما بدتر است و شرایط ما نسبت به وضعیت دشمنان و کشورهای غربی برتر است اما آنها واقعیتها را نمیگویند.
وی افزود: تحولات جهانی به سمت ضعیف شدن جبهه استکبار و تقویت جبهه مقاومت است، مردم ما همچنان پای کار نظام و انقلاب هستند در عین حال دشمنان درصدند که روحیه جهادی در کشور ما تضعیف شود.
قناعت بیان کرد: یکی از دغدغهها و مطالبات مردم خراسان جنوبی اتصال استان به شبکه ریلی سراسری بوده و اجرای این طرح مهم و کلیدی نیز با تامین مالی در دولت سیزدهم در حال رقم خوردن است و تامین اعتبار ۱۸ هزار میلیارد تومان برای کل مسیر ریلی خراسان جنوبی از محل تهاتر نفتی انجام شده است.
استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه طی یک یا ۲ ماه آینده عملیات اجرایی این طرح مهم با حضور مهمان ویژه و کشوری در استان آغاز میشود، افزود: همچنین با اجرای پروژه خط انتقال دشتک - زابل - نهبندان که در هفتههای آتی آغاز میشود، خراسان جنوبی از شرایط انتهای خط گاز بودن، خارج خواهد شد.
قناعت ادامه داد: این اقدام زیرساختی از تکرار بحران سرمای زمستان سال گذشته جلوگیری میکند و علاوه بر خط لوله شمال، از جنوب استان (منطقه سیستان و بلوچستان) نیز تغذیه گاز را خواهیم داشت.
وی از آغاز عملیات اجرایی این طرح زیرساختی در تیر امسال با حضور مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران خبر داد و گفت: اجرای این طرح به طول ۳۰۰ کیلومتر از زابل به سمت نهبندان هشت هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.
انتهای پیام
نظرات