به گزارش ایسنا، علی اکبر تدین، مدیرعامل این شرکت دانشبنیان این نرمافزار را راهکاری بومی برای مقابله با تهدیدات سایبری در سازمانهای ایرانی معرفی کرد و گفت: این نرمافزار با شناسایی تجهیزات و سرویسهای فعال در شبکه، دید کاملی از داراییهای دیجیتال سازمان ارائه میدهد. این پلتفرم با پشتیبانی از بیش از ۱۲۰ پورت پیشفرض قابل تنظیم و بیش از ۶۰ پروتکل شناخته شده، امکان نظارت دقیق بر ترافیک شبکه و شناسایی تهدیدات احتمالی را فراهم میکند.
مدیرعامل این شرکت، قابلیت یکپارچهسازی با سایر راهکارهای امنیتی موجود در سازمان نظیر SIEM و SOC از طریق API را از دیگر مزایای این سامانه برشمرد و افزود: این پلتفرم به شناسایی نقاط ضعف امنیتی نرمافزارها و اولویتبندی آسیبپذیریها کمک میکند.
تدین، درباره استانداردهای این محصول، اظهار کرد: تحلیل فهرست و گزارشدهی CVE که سیستمی استاندارد برای شناسایی و فهرستبندی آسیبپذیریهای امنیتی شناخته شده است، به سازمانها کمک میکند تا آسیبپذیریهای امنیتی موجود در داراییهای خود را شناسایی و اولویتبندی کنند.
به نقل از معاونت علمی ریاستجمهوری، تدین با بیان اینکه این پلتفرم هماکنون در تعدادی از سازمانها و شرکتها مورد استفاده قرار گرفته و در موارد دیگری در حال ارزیابی است، ابراز امیدواری کرد: با برنامهریزیهای انجامشده، شاهد استفاده بیشتر از این سامانه در کشور باشیم.
وی در ادامه از برنامههای آتی این شرکت برای توسعه قابلیتهای این محصول خبر داد و گفت: این شرکت در حال گسترش قابلیتهای فناوریهای نوین در این سامانه برای پیشبینی و شناسایی دقیقتر و سریعتر تهدیدات سایبری است. همچنین، توسعه ماژولهای تخصصی برای صنایع حساس در دستور کار قرار دارد.
انتهای پیام
نظرات