ضرغام احمدوند در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: شهرستان نهاوند قطب دامداری و کشاورزی استان همدان محسوب میشود و ظرفیتهای خوبی در این بخشها دارد و اگر به این ظرفیتها توجه شود بخش زیادی از مشکلات بیکاری جوانان در شهرستان حل خواهد شد.
وی با اشاره به اهمیت صنایع لبنی در بخش دامداری شهرستان، افزود: صنایع لبنی شهرستان نهاوند در گذشته رونق بسیار خوبی داشته اما در سالهای گذشته با توجه به عدم حمایت از دامداریهای سنتی و همچنین این کارخانهها بخش قابل توجهی از آنها با ظرفیت حداقلی فعال هستند.
احمدوند تصریح کرد: در حال حاضر حدود ۲۵ تا ۳۰ واحد دامداری در شهرستان نهاوند غیرفعال و نیمهفعال هستند که افزایش قیمت نهادههای دامی و کمبود نقدینگی از مهمترین علت تعطیل شدن این واحدها است.
وی با بیان اینکه بیش از ۲۵ درصد از نیاز گوشت قرمز استان توسط شهرستان نهاوند تولید میشود، ادامه داد: سالانه در شهرستان ۵۰ هزار تن شیر و ۳۰۰۰ تن گوشت قرمز تولید میشود.
فرماندار نهاوند یادآور شد: اکنون ۲۰ واحد دامداری دام سنگین در شهرستان نهاوند فعال است و ۵۵ واحد پرورش دام سبک نیز در شهرستان وجود دارد و متأسفانه افزایش قیمت نهادههای دامی و کمبود نقدینگی باعث تعطیلی و نیمهتعطیل شدن حدود ۳۰ واحد دامداری در شهرستان شده است.
وی در ادامه گفت: از ابتدای دولت سیزدهم موضوع حمایت از کارآفرینان در راستای ایجاد اشتغال پایدار برای جوانان در دستور کار دولت قرار گرفته و ما نیز این مهم را از برنامههای دارای اولویت شهرستان تعریف کردیم.
احمدوند تاکید کرد: رهبر معظم انقلاب در سال جاری تأکیدات ویژهای در بحث رونق تولید داشتند که در این راستا حمایت از کارخانههای فرآوردههای لبنی نهاوند در دستور کار است و قصد داریم با بهرهگیری از همه ظرفیتهای شهرستان در راستای رفع مشکلات واحدهای لبنی تلاش کنیم.
فرماندار نهاوند با اشاره به اینکه باید تدابیر لازم برای تأمین نهادههای دامی در شهرستان اندیشیده شود، اضافه کرد: افزایش تولید در این بخش با حمایت از دامداران و تسهیلسازی امور آنها رابطهای مستقیم دارد و امیدواریم بتوانیم دامداریهای تعطیل شهرستان را به چرخه تولید برگردانیم.
انتهای پیام
نظرات