• شنبه / ۲۷ خرداد ۱۴۰۲ / ۱۵:۱۰
  • دسته‌بندی: سیاست خارجی
  • کد خبر: 1402032717528
  • خبرنگار : 71443

نگرانی دو عضو کنگره آمریکا از افزایش توانمندی‌های موشکی ایران

نگرانی دو عضو کنگره آمریکا از افزایش توانمندی‌های موشکی ایران

دو عضو جمهوری‌خواه کنگره آمریکا در نامه‌ای خطاب به وزیر دفاع این کشور نسبت به آنچه همکاری‌های ایران و چین در زمینه توانمندی‌های موشکی عنوان شده است، ابراز نگرانی کردند.

به گزارش ایسنا، الیز استفانیک، نماینده جمهوری‌خواه از نیویورک و دوگ لامبورن، قانونگذار جمهوری‌خواه از کلورادو در نامه‌ای به لوید آستین، وزیر دفاع آمریکا با ایراز نکرانی نسبت به توانمندی‌های موشکی ایران از او خواستند تا اقداماتی را برای مقابله با آنچه همکاری تهران و پکن در زمینه موشکی عنوان کردند، به کار گیرد.

نشریه واترتاون دیلی تایمز (Watertown Daily Times) در این باره نوشت: الیز استفانیک با ابراز نگرانی درباره افزایش همکاری نظامی ایران و چین از وزارت دفاع ایالات متحده خواسته است تا تجزیه و تحلیل کند که آیا افتتاح پایگاه دفاع موشکی «فورت درام» نیویورک برای مقابله با تهدیدات احتمالی ناشی از این همکاری‌های نظامی تهران و پکن، مناسب است یا خیر.

این دو نماینده جمهوری‌خواه همچنین در این نامه با ابراز نگرانی از اینکه دو کشور ایران و چین که آنها را «اقتدارگرا» و «مخالف» ایالات متحده تعریف کرده‌اند، در حال همکاری برای بهبود وضعیت دفاعی خود هستند،  خواستار اطلاعاتی در مورد همکاری ایران و چین در سمت خود به عنوان اعضای کمیته نیروهای مسلح مجلس نمایندگان شدند.

آنها در ادامه همکاری نظامی چین و ایران را تهدیدی برای آمریکا توصیف کردند و در نامه خود نوشتند که ایران با کمک فنی چین همچنان به حفظ بزرگ‌ترین نیروی موشکی در خاورمیانه ادامه و همزمان توانایی‌های پرتاب فضایی دوگانه و موشک‌های بالستیک قاره‌پیمای خود را ارتقا می‌دهد.

این دو نماینده کنگره تاکید کردند که در صورت عدم کنترل این همکاری میان تهران و پکن، توانمندی‌های هسته‌ای و موشک بالستیک بین قاره‌ای ایران بیش از ‌پیش توسعه می‌یابد و توانمندی این کشور برای در معرض خطر قرار دادن سرزمین آمریکا را بیشتر می‌کند.

این دو عضو مجلس نمایندگان آمریکا همچنین نوشتند: با توجه به این قابلیت‌های روزافزون که با انتقال مداوم فناوری‌های مربوطه در میان دشمنان ما بیشتر می‌شود، ضروری است که ایالات متحده گام‌های فوری برای مقابله با گسترش غیرقانونی این فناوری و تقویت ساختار دفاع موشکی موجود خود را از طریق ساخت سومین سامانه دفاع موشکی رهگیر در فورت درام بردارد.

انتهای ‌پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha