• دوشنبه / ۱۰ آذر ۱۴۰۴ / ۲۰:۱۴
  • دسته‌بندی: سینما و تئاتر
  • کد خبر: 1404091006610
  • خبرنگار : 71342

از حضور شراره رخام در تئاتر تا چند خبر دیگر

از حضور شراره رخام در تئاتر تا چند خبر دیگر
نمایش «یه تُن تَن»

در این بسته خبری بر مهم ترین خبرهای رسیده سینما و تئاتر مروری داریم.

هیأت داوران دو بخش جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان همدان معرفی شدند.

 به گزارش ایسنا به نقل از ستاد خبری جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان همدان، اسامی هیأت داوران دو بخش «کودک» و «خردسال» این رویداد بین‌المللی اعلام شد.
با حکم آزاده انصاری، دبیر سی‌امین جشنواره، در بخش کودک، داوری آثار به عهده حمیدرضا نعیمی، شهرام کرمی و پرستو گلستانی گذاشته شده است و در بخش خردسال، داوران این بخش سلما محسنی اردهالی و فهیمه میرزا حسینی هستند.

سی‌امین دوره جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان همدان، با حضور هنرمندان داخلی و بین‌المللی در حال آماده‌سازی است و هیأت داوران با تجربه خود آثار ارائه شده را بررسی و انتخاب خواهند کرد.

معرفی آثار راه یافته به جشنواره تئاتر شهر

هیئت انتخاب آثار بخش تئاتر صحنه‌ای هفتمین جشنواره تئاتر «شهر» ۱۴ اثر را به دبیرخانه جشنواره معرفی کرد.

هیئت انتخاب آثار بخش تئاتر صحنه‌ای متشکل از زیبا خادم حقیقت، علی عابدی و علی شمس ۱۴ اثر را به شرح زیر و بدون اولویت به دبیرخانه هفتمین جشنواره تئاتر «شهر» معرفی کردند:

۱. «به علت ضیق مکان» به نویسندگی مرتضی شاه کرم و کارگردانی فراز غلامی و احمد صمیمی

۲. «پرونده ناتمام» به نویسندگی باقر سروش و کارگردانی نسیم اسدپور

۳. «تاریخ مردم کوچه و بازار» به نویسندگی پیام لاریان و کارگردانی سینا نصرالهی

۴. «تئاتر آزاد» به نویسندگی و کارگردانی سعید جاویدان

۵. «جنبش بازیگر آماتور» به نویسندگی و کارگردانی رامین علیزاده

۶. «چند سال پیش» به نویسندگی کهبد تاراج و کارگردانی مهرداد ضیایی

۷. «حی» به نویستدگی سهیل امیرشریفی و کارگردانی پانیذ برزعلی

۸. «رینگ» به نویسندگی شهاب و وهاب مهربان و به کارگردانی پرتو غفاری مهر

۹. «ستاره» به نویسندگی و کارگردانی آروین شاه حسینی

۱۰. «کشتارگاه» به نویسندگی و کارگردانی کاوه مهدوی

۱۱. «کمدی بدنام» به نویسندگی و کارگردانی علی اصغری

۱۲. «گرامر» به نویسندگی و کارگردانی حسین برفی نژاد

۱۳. «ما بچه نداریم» به نویسندگی و کارگردانی حسن حبیب زاده

۱۴. «یحتمل» به نویسندگی و کارگردانی حسین امتی

مدیریت بخش صحنه‌ای این رویداد برعهده میلاد نیک‌آبادی است.

جشنواره تئاتر «شهر» که پس از یک وقفه هشت‌ساله بار دیگر برگزار می‌شود، امسال با شعار «تهران؛ بازخوانی یک هویت اصیل» تمرکز ویژه‌ای بر ابعاد فرهنگی، تاریخی و اجتماعی پایتخت خواهد داشت.

هفتمین دوره جشنواره تئاتر «شهر» به دبیری امین اشرفی در ماه‌های آذر و دی ۱۴۰۴ در تهران برگزار می‌شود.

از حضور شراره رخام در تئاتر تا چند خبر دیگر

نمایش «ناتنی؛ تاریخ جنون» در تالار قشقایی روی صحنه می‌رود

«ناتنی؛ جنون تاریخ» عنوان یکی از تازه‌ترین نمایش‌های تئاتر شهر است که از روز دوازدهم آذرماه سال ۱۴۰۴ به کارگردانی سجاد یاری در تالار قشقایی این مجموعه به صحنه می‌رود. 

به نقل از روابط عمومی مجموعه تئاتر شهر، نمایش «ناتنی؛ تاریخ جنون» به نویسندگی مهرناز نوروزی و سجاد یاری، کارگردانی سجاد یاری و تهیه‌کنندگی هلن چیذری از روز دوازدهم آذر سال ۱۴۰۴ در تالار قشقایی مجموعه تئاترشهر اجرا می‌شود.

به گفته کارگردان، این اثر نمایشی تصویری هجوآمیز و هولناک از خانواده‌ای ارائه می‌دهد که در جدال پنهان بر سر میراث، مرزهای انسانی خود را از دست داده‌اند. «ناتنی؛ تاریخ جنون» روایت خانواده‌ای است که به بهانهٔ مراسمی خانوادگی دور هم جمع می‌شوند؛ جمعی که در ابتدا با گفت‌وگوهای معمولی آغاز می‌شود، اما به‌تدریج رنگ دیگری می‌گیرد. سوءظن‌ها، شوخی‌های عجیب و اشاره‌های ناتمام، فضای جمع را به میدان جدالی نامرئی بدل می‌کند.این نمایش در دل یک بعدازظهر ظاهراً معمولی، پرده از رازهایی برمی‌دارد که می‌تواند همه‌چیز را متلاشی کند و مرز میان واقعیت و جنون را از هم بشکافد.

در این نمایش که از تاریخ یاد شده ساعت ۲۰ در تالار قشقایی تئاتر شهر روی صحنه می رود صبا مختاری، متین مختومی، پریا مددی، ریحان روشن، میترا عادلی، حسام آزادگان، ملیکا حکمی، اشکان محمدیان، عارف محمدی و هلن چیذری به ترتیب ورود به صحنه به ایفای نقش می‌پردازند.

حمیده تیموری طراح پوستر و گرافیک، رادمهر عزیزی دستیار کارگردان، بابک میرزاخانی موسیقی، فرزاد معافی طراح صحنه ، آیسن آق آتابای طراح لباس، بهمن صنیعی طراح گریم ، اتابک اسدی مشاور صحنه و نور، مریم سیدین و زهرا سوادکوهی دستیاران کارگردان، محمد جواد قادری  و رادمهر عزیزی تبلیغات و روابط عمومی  و ... هم دیگر عوامل اجرایی این نمایش را که توسط گروه «کارگاه جدید نمایش» روی صحنه می‌رود، تشکیل می‌دهند. 

نمایش «ناتنی؛ تاریخ جنون» از روز دوازهم اذرماه ساعت ۲۰ با مدت زمان ۷۰ دقیقه و قیمت بلیت ۳۰۰ هزار تومان در تالار قشقایی مجموعه تئاتر شهر به صحنه می‌رود.

از حضور شراره رخام در تئاتر تا چند خبر دیگر

فیلمبرداری فیلم کوتاه «بوم خالی» پایان یافت 

به نقل از روابط‌عمومی، همزمان با پایان فیلمبرداری فیلم کوتاه «بوم خالی» به نویسندگی، تهیه‌کنندگی و کارگردانی فرزام بابائی مراحل پس از تولید این اثر آغاز شد. 

فیلم کوتاه «بوم خالی» روایتی نمادین در دل یک درام روان‌شناختی است.

احمد صفرزاده، نگین گوشه و سلماز محمودی بازیگرانی هستند که در این اثر به ایفای نقش می‌پردازند. 

از دیگر عوامل این اثر می‌توان به مدیر فیلمبرداری: علیرضا گنجی‌فرد،  مدیرصدابرداری: مصطفی بهمنی، دستیار صدا: محمدرضا مقدم، طراح صحنه: امید مرادی، طراح گریم: چیچک احمدی، طراح لباس: نگین گوشه، تامین آکسسوار صحنه: چیدمان، لیلا نقدی‌پری، عکاس: پوریا حیدری‌نیا، دستیار کارگردان: علی مجد، منشی صحنه: پرنیا ملائکه، گروه تولید: علی مجد،حسام کریمی با همراهی پویا نوربخش، روابط عمومی: نگار امیری و مجری طرح: گروه هنری اُفلیا اشاره کرد.

از حضور شراره رخام در تئاتر تا چند خبر دیگر

نقش‌آفرینی شراره رخام و فرشید نوابی پس از سال‌ها در «یه تُن تَن»

شراره رخام و فرشید نوابی پس از سال‌ها دوری از تئاتر در نمایش «یه تُن تَن» کاری از اشکان درویشی ایفای نقش می‌کنند.

در این پروژه حضور و صدای امین بانی با همخوانی آرزو آرزومند و نسیم کاکازاده و اجرای موسیقی توسط آتنا رضوی و مهدی نظری اعلام شده است. 

مدیریت این پروژه را فریبا کوثری بر عهده دارد.

همچنین این نمایش اولین حضور جدی با نقشی متفاوت از ابوالفضل رجبی بازیگر نقش بهروز در سریال «پایتخت» است.

نمایش «یه تُن تَن» به نویسندگی امیر عباس‌زاده، روایتی از چند سرباز در یک پاسگاه مرزی است که قرار است تعطیلات شب عید را با هم در پاسگاه بمانند.

این اثر کمدی برگزیده جشنواره مقاومت است.

احمد جعفری، احسان زارع، سعید اعتمادی، محمدعلی هاشمی، پیمان نوری، علی بهادری و نسیم کاکازاده، با اولین حضور فرشید سبزعلی‌پور و با معرفی بازیگر نوجوان السا عبداللهی در کنار شراره رخام، فرشید نوابی و ابوالفضل رجبی، گروه بازیگران این نمایش را تشکیل می‌دهند.

نمایش «یه تُن تَن» پس از اعلام پایان تعطیلی سالن‌های تئاتر به دلیل آلودگی هوا، تا ۱۲ دی‌ماه هر شب ساعت ۲۱ در تماشاخانه هیلاج به نشانی خیابان ایرانشهر خیابان استاد حمید سمندریان روی صحنه می‌رود. در آستانه آغاز اجرا از لوگو و پوستر این نمایش رونمایی شد.

عوامل اجرایی این اثر نمایشی عبارتند از:تهیه‌کننده و کارگردان: اشکان درویشی، مدیر پروژه: فریبا کوثری، مشاور پروژه: جواد خسروی، نویسنده: امیرعباس‌زاده، بازنویس متن: احسان بدخشان، مجری طرح: مهشید خسروی، پشتیبانی تولید: افروز صفرپور، دستیار کارگردان: الهام غلامیان، تیزر و ادیت: امیر ابراهیمی، طراحی پوستر: ساسان بهفر، لوگوتایپ: محمد تقی‌پور، مدیر اجرایی: حسین عباسی، بروشور و تبلیغات چاپی: علی شیرازی، سرپرست: سید حسام‌الدین سیدجوادی، مدیر هماهنگی: محمد نیکبخت، دستیار هماهنگی: هاویر نظری، گریم: پروین شفیعی، لباس: ماریا زینالی، گروه اجرایی: حبیب جعفری، ایلیا امامی، گیوا گلباشی، مهسا نعیمی، علی‌اکبر طباطبایی، هادی رسولی، امیرحسین مرادی و سارینا ترازی، مدیر روابط عمومی و مشاور رسانه‌ای: مریم قربانی‌نیا، مدیر مسئول هیلاج: امیرشهاب رضویان، مدیر تماشاخانه: احمد نجفی.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha