علیرضا شهبازی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: برای پروژه سد گرین علاوه بر تأمین اعتبار از طریق ماده ۵۶، با رایزنی و پیگیریهای صورت گرفته مبلغ ۱۰۰ میلیارد تومان از محل اعتبارات ملی در سال جاری در نظر گرفته شده است.
وی تصریح کرد: سد گرین اگر با اعتبارات قطره چکانی قرار بود ساخته شود ۱۰۰ سال طول میکشید که از طریق ماده ۵۶ و با همکاری سه بانک کشاورزی، ملت و صادرات مبلغ ۱۷۸ میلیارد تومان اعتبار برای این پروژه مصوب و سه قسط آن تا به امروز پرداخت شده است.
شهبازی با بیان اینکه راهاندازی سد گرین در یک افق ۵۰ ساله مشکل تأمین آب شرب، صنعت و کشاورزی شهرستان را حل خواهد کرد، افزود: متأسفانه برای گرفتن مجوز معدن سنگ این پروژه سنگاندازی شد که با پیگیریهای زیاد و از طریق سازمان منابع طبیعی کشور توانستیم و این مجوز صادر شد اما تأخیر در واگذاری به موقع معدن عامل اصلی عقب افتادن پروژه شد.
وی ادامه داد: از سال ۹۹ تا پایان ۱۴۰۱ در مجموع مبلغ ۱۱۰ میلیارد تومان اعتبار برای پروژه سد گرین از طریق اعتبارات ماده ۵۶ و اعتبارات ملی تخصیص یافته است.
شهبازی تصریح کرد: به گفته پیمانکار این پروژه، سد گرین تاکنون ۲۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و افزون بر ۱۱۰ میلیارد تومان برای آن هزینه شده است و چنانچه مشکلات موجود مرتفع شود، در صورت تزریق به موقع اعتبارات در دو ساله آینده به بهرهبرداری خواهد رسید.
وی یادآور شد: متأسفانه مشکل معدن سد باعث طولانی شدن روند احداث این پروژه شده و این وقفه طولانی باعث شد این پروژه که سال ۹۹ با اعتبار موجود قابل اجرا بود، امروز به علت افزایش قیمتها برای ساخت آن نیاز به اعتبارات بیشتر است.
نماینده نهاوند در خانه ملت با اشاره به اهمیت این پروژه در تأمین آب کشاورزی، آب شرب شهرستان و نقش مهمی که در توسعه صنعت این منطقه دارد، تأکید کرد: همچنین پیرو جلسهای که به تازگی در محل کارگاه این پروژه داشتیم، با همکاری ادارهکل منابع طبیعی استان مقرر شد واگذاری معدن، تسهیل و تسریع شود.
وی با بیان اینکه اتمام عملیات اجرایی سد گرین آرزوی دیرینه مردم نهاوند است، ابرازامیدواری کرد با همکاری و کمک سایر مسئولان اجرایی استان و شهرستان این پروژه حیاتی به عنوان بزرگترین پروژه آبی استان، هر چه سریعتر به ثمر برسد.
انتهای پیام
نظرات