• چهارشنبه / ۷ تیر ۱۴۰۲ / ۱۱:۵۸
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1402040704315
  • منبع : نمایندگی دانشگاه اصفهان

نماینده مردم اصفهان در مجلس مطرح کرد؛

لزوم ورود نوآورانه جهاددانشگاهی به موضوع جوانی جمعیت

لزوم ورود نوآورانه جهاددانشگاهی به موضوع جوانی جمعیت

ایسنا/اصفهان نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی در پنجاهمین گردهمایی معاونان آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی بابیان اینکه در قانون جوانی جمعیت، وظیفه‌ای به عهده جهاددانشگاهی گذاشته‌شده است، خواستار ورود نوآورانه این نهاد به موضوع جوانی جمعیت شد و گفت: جهادگران پیشنهادهای خود را برای تدوین برنامه هفتم توسعه به مجلس ارائه کنند.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی جهاددانشگاهی، امیرحسین بانکی‌پور، نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی در پنجاهمین گردهمایی معاونان آموزش و کارآفرینی این نهاد که به میزبانی واحد اصفهان در حال برگزاری است، اظهار کرد: از همان اوایل انقلاب اسلامی، جهاددانشگاهی پشت‌وپناه ما بود و تقوای جوانان انقلابی و پیشرو بودن در مسیر علم و دانش را از نزدیک می‌دیدیم و امیدوارم شاهد برش جدیدی در این دوره در جهاددانشگاهی باشیم.  

بانکی‌پور با اشاره به اینکه امیدوارم مسیر پیشرو بودن این نهاد در دانش تداوم یابد، افزود: اگرچه امروز حضور فرهنگی جهاددانشگاهی نسبت به گذشته کمرنگ شده و به نظر می‌رسد باید جنبه فرهنگی جهاددانشگاهی را تقویت کرد.  

این نماینده مجلس ادامه داد: امیدوارم در شرایطی که به‌شدت دچار خلاء فرهنگی هستیم و همه ارگان‌های کشور دچار غفلت فرهنگی شده‌اند و برای هرکدام از ما در هر سطح فکری شبیخون دشمن ملموس شده، برای مقابله با این شبیخون نیز جهاددانشگاهی به‌طورجدی وارد عمل شود. ‌

وی همچنین بابیان اینکه در تبصره ۴ ماده ۴۱ قانون جوانی جمعیت، وظیفه‌ای به عهده جهاددانشگاهی گذاشته‌ شده است، اظهار کرد: ما ۲۱ مانع برای رشد جمعیت شناسایی کردیم که یکی از این موانع هزینه‌های سنگین درمان ناباروری بود. در این راستا مأموریتی به بیمه‌ها دادیم که ۹۰ درصد از هزینه‌ها را به عهده بگیرند. تلاش کردیم هزینه‌ها را با طرح‌های نوآورانه پایین بیاوریم، از طرف دیگر سرانه زایمان سزارین در کشور بالاست و به جهاددانشگاهی پیشنهاد دادیم طرح‌های نوآورانه‌ای نیز در این زمینه اجرا کند.  

بانکی‌پور با تاکید بر اینکه جهاددانشگاهی در نظام دانشگاهی ما یک مزیت است که ثبات داشته، افزود: ریشه‌های هویتی جهاد مرهون اعضای آن است و آنها جزو هویت این نهاد هستند.

وی خاطرنشان کرد: فضای کلی شورای عالی انقلاب فرهنگی و نگاه این شورا به جهاددانشگاهی مثبت است و تاکید دارند که این نهاد به‌عنوان یکی از نهادهای خوب انقلاب باید حفظ شود.  

نماینده اصفهان در مجلس با یادآوری اینکه پشتیبان اصلی جهاددانشگاهی مقام معظم رهبری است و نوع نگاه ایشان به رشد و پیشرفت علم، جایگاه جهاددانشگاهی را تقویت می‌کند، از اعضای جهاددانشگاهی خواست اگر هر پیشنهادی دارند برای تدوین برنامه هفتم توسعه اعلام کنند تا در مجلس مدنظر قرار گیرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha