• چهارشنبه / ۱۴ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۱:۵۴
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1404031409102
  • خبرنگار : 51033

گیتی‌پسند در آستانه فتح جام سفیر

گیتی‌پسند در آستانه فتح جام سفیر

ایسنا/اصفهان تیم فوتسال گیتی‌پسند اصفهان در آستانه سومین قهرمانی در سومین جام دوستانه سفیر قرار دارد.

تیم فوتسال گیتی‌پسند اصفهان در دومین بازی خود از جام چهارجانبه سفیر، موفق شد با نتیجه نزدیک و اقتصادی یک بر صفر مس سونگون ورزقان را شکست دهد. تک‌گل این دیدار را سعید احمدعباسی به ثمر رساند تا تیم محمد کشاورز با کسب دومین برد پیاپی، صدرنشینی‌اش را تثبیت کند و حالا فقط یک‌گام تا قهرمانی در این جام پیش‌فصل فاصله داشته باشد.

گیتی‌پسند در نخستین دیدار این رقابت‌ها نیز با نتیجه چهار بر یک اسد شهرداری ساوه گذشته بود؛ جایی که محمدحسین درخشانی (دو بار)، علیرضا رفیعی‌پور و علی خلیلوند درخشیدند. حالا با پیروزی مقابل مس، نماینده اصفهان با شش امتیاز صدر جدول را در اختیار دارد و با روحیه‌ای مضاعف پا به بازی سوم خواهد گذاشت.

روز پنجشنبه ۱۵ خرداد از ساعت ۱۷:۰۰ در پایتخت، گیتی‌پسند در آخرین بازی این تورنمنت به مصاف تیم سفیرگفتمان تهران می‌رود؛ دیداری که عملاً حکم فینال را دارد. اگر گیتی‌پسند بتواند در این بازی به پیروزی برسد، جام قهرمانی را از آن خود خواهد کرد و با دست پر از این تورنمنت دوستانه خارج خواهد شد.

با دو برد مقتدرانه، انسجام تاکتیکی بالا و بهره‌گیری از بازیکنان باتجربه و آماده، حالا گیتی‌پسند بیش از همیشه به‌عنوان یک‌مدعی جدی برای شروعی طوفانی در فصل جدید لیگ‌برتر فوتسال نیز مطرح است. دیدار با سفیرگفتمان فرصتی است تا شاگردان کشاورز، با اثبات دوباره کیفیت‌شان، جام سفیر را برای سومین مرتبه در سه سال گذشته کسب کنند.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha