محمدعلی اکبری در گفت و گو با ایسنا با بیان اینکه شهرستان صومعه سرا از بزرگترین شهرستان های برنج خیز استان گیلان محسوب می شود و برنج بسیار باکیفیتی نیز در آن تولید می شود، اظهار کرد: به طور میانگین سالانه ۱۴۰ هزار تن برنج سفید در صومعه سرا تولید می شود.
وی افزود: بیشترین رقم کشت شده در صومعه سرا از نوع هاشمی است و پیش بینی می شود امسال تولید برنج سفید در این شهرستان افزایش یابد.
اکبری خاطر نشان کرد: از جمله دلایل پیش بینی افزایش تولید برنج سفید را می توان مدیریت مصرف آب و کود عنوان کرد.
وی تصریح کرد: در حال حاضر تنش آبی در هیچ یک از شالیزارهای صومعه سرا وجود ندارد و با اجرای برنامه هایی چون احیای آب بندان ها تلاش کرده ایم سال زراعی را بدون مشکل تامین آب سپری کنیم.
مدیر جهاد کشاورزی صومعه سرا خاطرنشان کرد: به دلیل کیفیت مطلوب برنج صومعه سرا این محصول، مشتریان بسیار خوبی دارد، اما به دلیل تغییر قیمت برنج در حال حاضر مقداری از برنج سال گذشته بر دست کشاورزان باقی مانده است که تصمیم گیری های خوبی برای خرید این برنج ها از سوی دولت در حال انجام است.
وی گفت: از دیگر اقداماتی که برای ارتقای درآمد شالیکاران در صومعه سرا انجام شده است کاهش ضایعات برنج است که مهمترین آنها مدرن کردن واحدهای شالیکوبی است که خوشبختانه بیشترین کارخانه های مدرن شالیکوبی استان در حال حاضر در صومعه سرا قرار دارند.
انتهای پیام
نظرات