حسن کاظمی در گفت و گو با ایسنا با بیان اینکه به مدت ۱۵ سال است که به محیط بانی مشغول هستم و در شهرستان های ماسال و رودبار افتخار خدمت دارم، اظهار کرد: محیط بانی کاری غیر از عشق نیست؛ همواره اسلحه شکارچیان در کمین است و باید برای حفاظت از محیط زیست، محیط بان جان خود را به خطر بیندازد.
وی افزود: حفاظت از گونه های جانوری و گیاهی شهرستان رودبار که یکی از شهرستان های دارای تنوع زیستی بالا است از اهمیت بالایی برخوردار است و قلبم همواره برای حفاظت از محیط زیست به خصوص حفاظت از جان گربه سانان رودبار می تپد.
کاظمی تصریح کرد: ۴ گونه گربه سان شامل پلنگ، سیاهگوش، گربه جنگلی و گربه وحشی در شهرستان رودبار وجود دارند و علاوه بر این گونه های ارزشمند گونه های دیگر جانوری نظیر خرس قهوه ای، مرال، شوکا، کل و بز، گرگ و... نیز در این شهرستان زیبا زیستگاه دارند.
وی ادامه داد: خوشبختانه مشارکت و حساسیت اقشار مختلف جامعه نسبت به حفاظت از گونه های جانوری ارزشمند افزایش یافته است و امیدواریم روز به روز بیشتر شود.
محیط بان شهرستان رودبار گفت: حتی شکارچیان نسبت به گذشته رفتار بهتری دارند و به نظر می رسد گسترش آموزش در جامعه نسبت به حفاظت از گونه های جانوری و گیاهی می تواند کمک کند بیش از پیش از محیط زیست مراقبت شود.
وی خاطر نشان کرد: یکی از خلاء های موجود در شهرستان رودبار کمبود سازمان های مردم نهاد است که در صورت تقویت و افزایش می توانند در پیشگیری از صدمات به محیط زیست بسیار موثر باشند.
کاظمی با بیان اینکه همواره حاضرم بیش از وظیفه و رسالت خود برای محیط زیست کار کنم و هیچ گاه در این راه خسته نخواهم شد، افزود: رودبار به عنوان یکی از کمربندهای طلایی اکولوژیکی کشور از غنای زیستی بالایی برخوردار ست و بهبود تجهیزات کمک خواهد کرد تا از گونه های جانوری ارزشمند رودبار و گونه های گیاهی این شهرستان نظیر سوسن چلچلراغ بیش از گذشته محافظت و مراقبت شود.
انتهای پیام
نظرات