• یکشنبه / ۱۸ تیر ۱۴۰۲ / ۱۳:۳۵
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 1402041811324
  • خبرنگار : 30057

پارک فناوری بین‌المللی ایران «هاب صادراتی دانش‌بنیان» می‌شود

پارک فناوری بین‌المللی ایران «هاب صادراتی دانش‌بنیان» می‌شود

رییس پارک‌ فناوری بین‌المللی جمهوری اسلامی ایران گفت: پارک بین‌المللی قرار است هاب صادراتی محصولات دانش‌بنیان باشد؛ چرا که این پارک‌ها تسهیل‌گری در حوزه فناوری و نوآوری هستند.

به گزارش ایسنا، علیرضا زراسوندی در نشست خبری امروز سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران، افزود: وزارت علوم راه‌اندازی پارک علم و فناوری بین‌المللی را به سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران واگذار کرده است.

وی به تفاوت پارک‌های بین‌المللی با سایر پارک ها اشاره کرد و افزود: پارک بین‌المللی قرار است هاب صادراتی محصولات دانش‌بنیان باشد؛ چرا که این پارک‌ها تسهیل‌گری در حوزه فناوری و نوآوری هستند.

زراسوندی خاطر نشان کرد: از این رو در این پارک‌ها به دنبال جذب واحدهای فناور با گردش مالی بالا هستیم.

رییس پارک‌ فناوری بین المللی جمهوری اسلامی با اشاره به رتبه‌بندی شرکت‌های دانش‌بنیان از سوی معاونت علمی ریاست‌جمهوری، یادآور شد: شرکت‌های دانش‌بنیان نوع یک شرکت‌هایی با گردش مالی بالایی هستند که بر اساس آمارهای این معاونت، ۱۵۰ شرکت را شامل می‌شوند و با استقرار این پارک‌ها، فرآیند صادرات برای آنها اجرایی می‌شود.

وی ادامه داد: جامعه هدف دیگر این پارک‌ها که کمتر به پتانسیل آنها توجه شده، ایرانیان مقیم خارج از کشور است که دارای شرکت‌های بزرگ هستند و از آنها دعوت شده تا در این پارک مستقر شوند.

زراسوندی، شرکت‌های خارجی را سومین مخاطبان این پارک را شرکت‌های خارجی نام برد و یادآور شد: بسیاری از شرکت‌های خارجی در تعامل با شرکت‌های ایرانی هستند.

وی کشورهای عضو «اکو»، «شانگهای» و «کامستک» را از دیگر زمینه‌های تعامل ذکر کرد.

رییس پارک علم و فناوری بین‌المللی جمهوری اسلامی ایران با اشاره به ایجاد زیر ساخت‌ها برای توسعه فعالیت‌های دانش‌بنیان، ادامه داد: طرح «نان» (سامانه نظام ایده‌ها و نیازها) سامانه‌ای برای اعلام نیازمندی‌ها است که مسؤولیت آن به مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC) واگذار شده است. 

زراسوندی افزود: سامانه «جان» (سامانه جریان اقتصاد نوین) نیز به سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران واگذار شده است.

وی خاطرنشان کرد: تجاری‌سازی یکی از چالش‌های شرکت‌های دانش‌بنیان است و این سامانه راهی برای معرفی و تجاری‌سازی محصولات دانش‌ بنیان خواهد بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha