• سه‌شنبه / ۲۰ تیر ۱۴۰۲ / ۱۲:۲۶
  • دسته‌بندی: قزوین
  • کد خبر: 1402042012760
  • خبرنگار : 50560

ضرغامی مطرح کرد

ضرورت تدوین طرح جامع گردشگری در منطقه اُوان قزوین

ضرورت تدوین طرح جامع گردشگری در منطقه اُوان قزوین

ایسنا/قزوین وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: منطقه ویژه گردشگری اوان، نیازمند یک طرح جامع گردشگری است که لازم است بررسی آن در استان با جدیت پیگیری شود.

سیدعزت الله ضرغامی سه شنبه ۲۰ تیرماه در بازدید از منطقه ویژه گردشگری دریاچه اوان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: یکی از مهمترین مسائل ما در گردشگری عدم زیرساخت لازم به منظور دسترسی و خدمات رفاهی است. 

وی با بیان اینکه اوان باید به یک مقصد گردشگری‌ تبدیل شود که بیشترین جذب گردشگر را داشته باشد، خاطرنشان کرد: حفظ محیط‌زیست، لازمه توسعه گردشگری این منطقه است. اقدامات و تمهیدات صورت گرفته در این منطقه خوب و قابل تحسین است اما باتوجه به ظرفیت‌های این دریاچه بکر، خدمات رفاهی آن کافی نیست.

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی عنوان کرد: این منطقه ویژه گردشگری، نیازمند یک طرح جامع گردشگری است که لازم است بررسی آن در استان قزوین با جدیت پیگیری شود. 

وی‌ تصریح کرد: زیرساخت‌های فرهنگی برای این منطقه باید دیده شود زیرا مردمی که به دریاچه اوان می‌آیند باید از نظر حفظ محیط‌زیست آموزش ببینند. 

ضرغامی تصریح کرد: زباله‌های مردمی، آفت فضاهای گردشگری‌ طبیعی هستند، لذا باید شرایط در این منطقه به گونه‌ای مهیا شود که محیط زیست کمترین آسیب را ببیند. 

وی در ادامه خاطرنشان کرد: الموت ظرفیت گردشگری منحصر به فردی دارد اما متأسفانه حداقل امکانات خدماتی در آن هم دیده نمی‌شود. لذا به مسئولان استانی توصیه می‌کنم که نسبت به فراهم‌سازی زیرساخت‌های خدماتی اهتمام ورزند.

این مسئول ادامه داد: تقویت زیرساخت‌های الموت باعث رشد فرهنگ ناملموس این استان می‌شود. 

وی در پایان سخنان خود به دیپلماسی عمومی گردشگری، اشاره کرد و افزود: رعایت دیپلماسی گردشگری می‌تواند، پیشران توسعه و آبادانی باشد و معتقدم هرجا که در امور روابط و تسهیل تبادل گردشگر  قوی عمل کرده‌ایم، اصل دیپلماسی عمومی گردشگری را رعایت شده است. 

به گزارش ایسنا، بزرگترین و زیباترین دریاچه در منطقه قزوین، که به فاصله ۷۵ کیلومتری شمال شرقی شهر قزوین قرار دارد. طول آن در طویل ترین قسمت ۳۲۵ متر و عرض آن ۲۷۵ متر و عمق آن از یک تا ۵/۷ متر در نوسان است. آب دریاچه از طریق چشمه‌های کف دریاچه و نزولات آسمانی تامین می‌شود و غلیان دائمی آن باعث صافی و زلالی آب دریاچه شده است. از سرریز آب دریاچه نیز رود کوچکی تشکیل می‌شود که آب آن مورد استفاده کشاورزان روستاهای «کوشک» و «آیین» است. در تابستان این دریاچه محل ماهی‌گیری، آب تنی و قایق سواری و در پائیز مامن پرندگان مهاجر مانند قو، غاز، مرغابی و در زمستان با توجه به برودت هوا و یخ زدن سطح آن قابل اسکی رانی است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha