خلیل زاده در گفت و گو با ایسنا، اظهارکرد: یکی از اقداماتی که این اداره انجام می دهد، آن است که فرزندان خیابانی و خانواده های آن ها را شناسایی و در راستای توانمندسازی آن ها اقدام می کند.
وی گفت: در همین راستا در حال حاضر ۱۲۰ خانواده شناسایی شده که فرزندان آن ها در خیابان ها مشغول کارهایی همچون گل فروشی و ... هستند که توانمندسازی آن ها برای جلوگیری از اینکه فرزندان آن ها به تکدی گری بپردازند، در حال انجام است.
خلیل زاده افزود: مشکل اصلی که خانواده ها، فرزندان خود را برای تکدی گری به خیابان ها می فرستند، عدم کفایت مالی است.
وی تصریح کرد: از سوی دیگر در واقع آن کمکی که از سوی بهزیستی انجام می شود با آن مقدار پولی که از تکدی گری عاید این فرزندان می شود، کمتر است در نتیجه بازهم آن ها اقدام به تکدی گری می کنند.
این مقام مسئول تاکیدکرد: گاهی اوقات عنوان می شود که بچه های خیابانی در قالب شبکه در خیابان ها مشغول به تکدی گری هستند که در این استان تعداد این شبکه ها آنقدر زیاد نبوده و یکی دو شبکه شناسایی شد که آن ها نیز به صورت فامیلی فعالیت می کردند.
وی تاکیدکرد: اما نکته مهم آن است که نباید به این کودکان کمک شود چراکه کمک کردن به این افراد مساوی خراب کردن آینده آن ها است.
معاون امور اجتماعی اداره کل بهزیستی خراسان شمالی گفت: اگر مردم قصد کمک به این کودکان را دارند کمک های خود را به موسسات خیریه و بهزیستی انجام دهند تا از طریق بهزیستی، خانواده های آن ها به صورت ساماندهی شده مورد حمایت قرار گیرند.
وی افزود: زمانیکه در خیابان به این کودکان کمک می شود، کودکان به تکدی گری عادت می کنند و جدا کردن آن ها از این کار بسیار سخت می شود.
خلیل زاده ادامه داد: در سال گذشته نیز ۱۵۸ کودک خیابانی شناسایی شد که برای آن ها پرونده تشکیل شده است.
انتهای پیام
نظرات