• سه‌شنبه / ۲۷ تیر ۱۴۰۲ / ۱۷:۴۶
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 1402042717833
  • منبع : نهادها و احزاب

مردانی در نشست سراسری بسیج اساتید کشور:

اساتید بسیجی رصد و مطالبه‌گری را در دستور کار داشته باشند

اساتید بسیجی رصد و مطالبه‌گری را در دستور کار داشته باشند

مردانی گفت: هیچ قشری به اندازه بسیج اساتید نمی‌تواند به ارتقای نظام حکمرانی کمک کند. باید فرهنگ سازی کنیم. استادان بسیجی در تخصص‌های خود می‌توانند در این رابطه موثر باشند لذا باید از ظرفیت و توان و تخصص خود استفاده کنیم.

به گزارش ایسنا به نقل از سازمان بسیج اساتید کشور، محمدرضا مردانی رئیس سازمان بسیج اساتید کشور در نشست سراسری و کارگاه های آموزش تخصصی معاونین بسیج اساتید کشور، بسیج اساتید را شبکه علمی و نخبگانی و مردم پایه معرفی کرد که در سراسر کشور گسترش یافته است.

مردانی افزود: رهبر معظم انقلاب فرمودند آموزش عالی موتور محرکه و پیشران توسعه همه جانبه کشور است.

وی افزود: اساتید بسیجی فعالان نهاد علم هستند که ارتباط دانشگاه با نظام حکمرانی را فراهم و برای کمک به حکمرانی دینی و کمک به حل مسائل کشور به عنوان حلقه میانی نظام حکمرانی و مردم در صحنه هستند.

وی گفت : نقش آفرینی اساتید بسیجی محور اصلی است و  اساتید بر اساس تخصص خود می توانند حضور فعالانه داشته باشد.

رئیس سازمان بسیج اساتید کشور در ادامه به بیان چهار اولویت کلان بسیج اساتید پرداخت و گفت: یکی از این اولویت‌ها انسجام‌بخشی و تعالی سازمانی است، یعنی بصیرت‌افزایی، دانش‌افزایی و مهارت اعضای خود را در دستور کار دارد تا بتواند استادان بسیجی را توانمند کند. این رویکرد مدنظر قرار گرفته تا استادان بسیجی بتوانند نقش مؤثری در گسترش فعالیت‌های بسیج اساتید در سراسر دانشگاه‌های کشور ایفا کنند.

وی دومین اولویت بسیج اساتید، را تبیین و امیدآفرینی بیان کرده و از کنشگری در جهاد تبیین و ایجاد امید در مواجهه با اقدامات دشمن در جنگ ترکیبی و شناختی دشمن به عنوان رویکرد سازمان بسیج اساتید نام برد.

 کمک به اعتلای آموزش عالی کشور از دیگر اولویت‌های سازمان بسیج اساتید کشور بود که مردانی در این نشست عنوان کرد.

مردانی سپس اولویت چهارم را بحث کمک به ارتقای کارآمدی نظام حکمرانی در راستای تشکیل دولت اسلامی عنوان کرد و گفت: این هدف در مسیر سه اولویت قبلی در حال پیگیری است.

 وی افزود: در خصوص جهاد تبیین همانطور که می‌دانیم رهبر معظم انقلاب، استادان بسیجی را فرماندهان جنگ نرم خطاب کرده‌اند. این تعبیر وظیفه بسیار سنگینی برای استادان ایجاد کرده است، در این راستا اقدامات مختلفی را طراحی کرده‌ایم.

رئیس سازمان بسیج اساتید کشور گفت:  ما در سازمان بسیج اساتید هم در حوزه سیاستگذاری‌های درون‌سازمانی و برون‌سازمانی و در مواجهه با افکار عمومی طراحی‌های مختلفی را انجام دادیم.

مردانی در ادامه بر لزوم رصد و مطالبه گری از سوی اساتید تاکید کرده و از اساتید خواست رصد، مطالبه گری و ارائه راهکارهای کاربردی را در دستور کار خود داشته باشند.

وی همچنین به اهداف قرارگاه ارتقای کارآمدی نظام حکمرانی و برنامه های آن اشاره کرده و روند ساز و کار این قرارگاه را در راستای تحول دولت اسلامی تشریح کرد.

رئیس سازمان بسیج اساتید کشور همچنین به بیان روند رصد و پایش مسائل کشور در نظام عملیاتی ارتقای کارآمدی در راستای تحقق دولت اسلامی پرداخته و ترکیب اعضای شورای سیاستگذاری این قرارگاه را تشریح کرد.

مردانی گفت: هیچ قشری به اندازه بسیج اساتید نمی‌تواند به ارتقای نظام حکمرانی کمک کند. باید فرهنگ سازی کنیم. استادان بسیجی در تخصص‌های خود می‌توانند در این رابطه موثر باشند لذا باید از ظرفیت و توان و تخصص خود استفاده کنیم.

این استاد دانشگاه همچنین از تشکیل قرارگاه جهاد تبیین در وزارت علوم، تحقیقات و فن‌آوری سخن گفت و همچنین عنوان کرد در دانشگاه آزاد اسلامی نیز قرارگاه جهاد تبیین تشکیل می‌شود.

وی اظهار امیدواری کرد با حضور پر رنگ بسیج اساتید و پیشگامی استادان بسیجی در مسیر تمدن سازی نوین اسلامی با همت و همراهی شهدا ان‌شالله سربلند خواهیم بود. 

وی افزود:رهبر معظم انقلاب خواسته‌اند پیشتازی در حوزه علوم راهبردی و نرم و کاربردی با پیشگامی اساتید بسیجی رقم بخورد. این از  وظایف مهم اساتید بسیجی است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha