• شنبه / ۷ مرداد ۱۴۰۲ / ۱۰:۳۲
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1402050703881
  • خبرنگار : 50189

/جهاد دانشگاهی الگوی پیشرفت با ایمان، امید و اعتماد به جوانان/

عضو کمیسیون آموزش مجلس عنوان کرد: موفقیت جهاددانشگاهی؛ از حوزه علم و فناوری تا فرهنگ و رسانه

عضو کمیسیون آموزش مجلس عنوان کرد: موفقیت جهاددانشگاهی؛ از حوزه علم و فناوری تا فرهنگ و رسانه

ایسنا/کرمان عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با اشاره به اقدامات فناورانه جهاددانشگاهی، گفت: سلول‌های بنیادی، درمان سرطان، گیاهان دارویی و ... از جمله فعالیت‌ها و تولیدات موفق این نهاد در طی این چند دهه بوده است.

دکترمحمدمهدی زاهدی در گفت‌وگو با ایسنا ضمن تبریک چهل و سومین سال تاسیس جهاددانشگاهی و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای این نهاد اظهار کرد: جهاددانشگاهی یک جریان انقلابی و جهادی چند بعدی است و خود را محصور در یک موضوع نکرده، ضمن اینکه موفقیت در همه عرصه‌هایی که ورود پیدا کرده، از حسن‌های بزرگ این نهاد است.

او افزود: گاهی اوقات نهادی قصد انجام چند موضوع را همزمان دارد اما به دلیل عدم مدیریت و برنامه‌ریزی دقیق به شکست منجر شده ولی جهاددانشگاهی به گونه‌ای عمل کرده که در همه ابعاد و زمینه‌ها موفق بوده و با ورود به هر حوزه جدیدی، حوزه‌های قبلی تعطیل یا به حاشیه نرفته‌اند بلکه با یکدیگر هم افزایی هم دارند.

زاهدی از جریان سازی خبرگزاری ایسنا سخن گفت و افزود: این رسانه در خبررسانی اثرگذاری فراوانی داشته است.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اقدامات فناورانه جهاددانشگاهی، اظهار کرد: سلول‌های بنیادی، درمان سرطان، گیاهان دارویی و ... از جمله فعالیت‌ها و تولیدات موفق این نهاد در طی این چند دهه بوده است.

او دامنه فعالیت‌های جهاد دانشگاهی را بسیار وسیع دانست و افزود: جهاددانشگاهی با مهندسی معکوس توانسته تجهیزات و برخی از لوازم مورد نیاز صنایع بزرگ مانند، صنعت نفت، برق، ارتباطات و ...  را تولید کند.

زاهدی با برشمردن پروژه‌های بزرگ صنعتی که جهاددانشگاهی انجام داده، عنوان کرد: اکتشاف و بهره‌برداری از منابع نفتی و گازی یکی از کارهای بزرگ این نهاد است. همچنین در حوزه فرستنده‌های رادیویی دستاوردهای بزرگی داشته است.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با اشاره به اقدامات آموزشی جهاددانشگاهی و برشمردن دستاوردهای این نهاد در این حوزه تصریح کرد: آموزش‌های جهادانشگاهی با هدف ارتقاء منابع انسانی و متناسب‌سازی قابلیت‌های تخصصی افراد با نیازهای تخصصی کشور است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha