• یکشنبه / ۸ مرداد ۱۴۰۲ / ۱۰:۲۶
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 1402050804548
  • خبرنگار : 50124

استاندار چهارمحال‌وبختیاری:

زیرساخت‌های توسعه فضاهای آموزشی در طرح نهضت ملی مسکن به‌صورت جدی دیده شود

زیرساخت‌های توسعه فضاهای آموزشی در طرح نهضت ملی مسکن به‌صورت جدی دیده شود

ایسنا/چهارمحال و بختیاری استاندار چهارمحال و بختیاری با تأکید بر اینکه زیرساخت‌های توسعه فضاهای آموزشی در نهضت ملی مسکن در تمامی مناطق استان باید به‌صورت جدی دیده شود، گفت: نگاه آمایشی در توسعه آموزشگاه‌ها مدنظر متولیان کار باشد؛ در مورد منطقه منظریه پیگیری می‌شود تا زمین‌های لازم پیش‌بینی شود تا از اعتبارات ملی و استانی و نیز خیری و اعتبارات سفر ریاست‌جمهوری و یا حتی ردیف مولدسازی بتوان کار را پیش برد.

غلامعلی حیدری هشتم مردادماه در نشست شورای آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری با اشاره به فرصت خوب تابستان برای نوسازی، زیباسازی و بازسازی مدارس، اظهار کرد: این تلاش باعث خواهد شد که دانش‌آموزان یک تحول را در مدارس شاهد باشند و مایه چشم‌روشنی و نشاط و انگیزه آنان و نیز اولیا و مربیان مدارس در سال تحصیلی جدید می‌شود.

وی با بیان اینکه باید تحصیل عادلانه و توسعه عدالت آموزشی در رأس کار باشد، ادامه داد: باید به‌گونه‌ای برنامه‌ریزی کنیم که دانش‌آموزان مناطق محروم و کم‌برخوردار هم بتوانند از ظرفیت‌ها در جهت تعالی و پیشرفت تحصیلی استفاده کنند و این موضوع حتماً در دستور کارمان باشد و تابستان فرصت خوبی برای برنامه‌ریزی این مهم است.

استاندار چهارمحال‌وبختیاری با تأکید بر اینکه تمامی خلأها در تامین معلم باید در این فرصت جبران شوند تا عدالت آموزشی بهتر محقق شود، افزود: سال گذشته کارهای ارزشمندی انجام شد اما اگر معایبی بود باید رفع شود و نقاط دور و نزدیک از معلم برخوردار باشند.

حیدری تصریح کرد: تابستان همچنین فرصت خوبی برای ساماندهی سرویس‌های مدارس است که کاستی‌های این موضوع باید آسیب‌شناسی و رفع شود. همچنین باتوجه به محدود بودن فصل کار در استان به علت برودت هوا، تابستان فرصت خوبی است تا قبل از بازگشایی مدارس، کارها پیش برود و ناترازی‌ها و محرومیت‌ها حتی‌الامکان برطرف شود.

وی افزود: در فرصت تابستان در کنار آموزش، برای تربیت در مدارس نیز باید برنامه‌ریزی جدی صورت بگیرد؛ همچنین فرهنگ حرفه‌آموزی در مدارس جایگزین مدرک‌گرایی شود و با برنامه‌ریزی در تابستان بتوانیم از ظرفیت فنی و حرفه‌ای برای حرفه‌آموزی استفاده کنیم.

استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه برنامه‌های فرهنگی و معنوی مدارس به‌صورت جدی برنامه‌ریزی شود، تأکید کرد: در این راستا از ظرفیت طلاب طرح امین باید استفاده شود و برنامه‌های خوبی برای دانش‌آموزان تدارک دیده شود، همچنین تولید محتوا برای جهاد تبیین و برنامه‌های فرهنگی و معنوی در فرصت تابستان می‌تواند انجام گیرد.

حیدری بیان کرد: دولت اهتمام خوبی در حوزه آموزش و پرورش داشته و از جمله اعتبارات عمرانی استان در این حوزه دو الی سه برابر افزایش یافته است و تأکید می‌شود هر چقدر امکان دارد این اعتبارات افزایش یابد. همچنین انتظار می‌رود برای بهره‌مندی حداکثری از ظرفیت خیران از هم‌اکنون برنامه‌ریزی شود.

وی ادامه داد: یکی از راه‌های جذب خیران مدرسه‌ساز این است که تور بازدید از اماکن در حال ساخت و بازسازی برای این افراد تدارک ببینیم و به‌ویژه از مکان‌های خدمت دانش‌آموزان و گروه‌های جهادی بازید داشته باشند و از نزدیک شاهد تلاش‌ها باشند که این در جذب حداکثری خیران تأثیرگذار خواهد بود.

استاندار در خصوص جذب معلمان، بیان کرد: دولت فرصت بسیار خوبی برای جذب معلمان ایجاد کرده که باید حداکثر استفاده را داشته باشیم و هدفمندانه و هوشمندانه نیروهای علاقه‌مندی را که ذوق و انگیزه معلمی دارند و به دور از نگاه صرفاً شغلی وارد این حیطه می‌شوند، جذب کنیم.

حیدری با تصریح اینکه دولت گام‌های خوبی در راستای پرداخت به‌موقع حقوق معلمان و فرهنگیان بازنشسته برداشته است، توضیح داد: ارتباط با پیشکسوتان آموزش و پرورش باید تقویت شود و از تجربه ارزشمند آنان در راه‌اندازی اتاق‌های فکر و تولید محتوا حداکثر استفاده را داشته باشیم که هم تابستان و هم طول سال تحصیلی باید سرلوحه کار باشد.

استاندار نظارت بر کار پیش‌دبستانی‌ها را مهم ارزیابی کرد و افزود: لازم است که یک کارگروه در این راستا تشکیل و بر این مهم سیاستگذاری و نظارت داشته باشد.

استاندار چهارمحال و بختیاری با تأکید بر اینکه زیرساخت‌های توسعه فضاهای آموزشی در نهضت ملی مسکن در تمامی مناطق استان باید به‌صورت جدی دیده شود، بیان کرد: نگاه آمایشی در توسعه آموزشگاه‌ها مدنظر متولیان کار باشد؛ در مورد منطقه منظریه پیگیری می‌شود تا زمین‌های لازم پیش‌بینی شود تا از اعتبارات ملی و استانی و نیز خیری و اعتبارات سفر ریاست‌جمهوری و یا حتی ردیف مولدسازی بتوان کار را پیش برد.

وی در پایان گفت: لزوم برنامه تحولی در حوزه سخت‌افزاری و نرم‌افزاری، فعال شدن شوراها و کارگروه‌های شهرستان‌ها، استفاده از ظرفیت‌های ادارات و دستگاه‌ها برای تقویت آموزش و پرورش، بررسی و آسیب‌شناسی علل افت تحصیلی، جمع‌آوری مدارس کانکسی و گلی، تقویت بازدیدهای میدانی در شهرستان‌ها و نظارت بر اخذ شهریه‌های غیرمتعارف، از دیگر انتظارات است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha