• پنجشنبه / ۵ تیر ۱۴۰۴ / ۰۶:۵۸
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 1404040503073
  • خبرنگار : 50975

طی سه ماه ابتدای سال جاری ثبت شد؛

کاهش فوتی‌ها پیش از رسیدن آمبولانس در چهارمحال‌وبختیاری/ افزایش مزاحمت‌های تلفنی

کاهش فوتی‌ها پیش از رسیدن آمبولانس در چهارمحال‌وبختیاری/ افزایش مزاحمت‌های تلفنی

ایسنا/چهارمحال و بختیاری رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی چهارمحال‌وبختیاری، با اعلام کاهش موارد فوتی ناشی از بیماری و تصادف پیش از رسیدن آمبولانس در سه‌ماهه نخست امسال، از افزایش مزاحمت‌های تلفنی با اورژانس در استان خبر داد.

محمود شمسی‌پور دهکردی در گفت‌وگو با ایسنا در تشریح آمار خدمات این مرکز طی سه‌ماهه نخست سال ۱۴۰۴ اظهار کرد: تعداد حوادث مرتبط با حمل‌ونقل در این مدت به ۲۶۳۷ مورد رسیده که نسبت به ۲۵۲۵ حادثه در مدت مشابه سال گذشته، افزایش یافته است.

رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی چهارمحال‌وبختیاری، با اشاره به آمار حوادث غیرمرتبط با حمل‌ونقل، افزود: در سه‌ماهه نخست امسال ۲۲۶۴ مورد حادثه ثبت شده که نسبت به ۲۳۹۲ مورد سال گذشته، کاهش را نشان می‌دهد.

شمسی‌پور در ادامه با اشاره به آمار فوتی‌ها گفت: فوتی بر اثر بیماری در این مدت ۶۸۰۹ نفر بوده که در مقایسه با ۷۰۱۲ نفر در مدت مشابه سال گذشته، کاهشی محسوب می‌شود.

رئیس اورژانس چهارمحال‌وبختیاری افزود: تعداد مصدومان تصادفی در این مدت ۳۱۷۰ نفر بوده که نسبت به ۳۰۸۱ نفر سال گذشته با افزایش همراه بوده است.

کاهش مسمومیت با گاز co

وی درباره سایر حوادث گفت: غرق‌شدگی در سه ماه امسال ۱۱ مورد و سال گذشته ۱۰ مورد ثبت شده و مسمومیت با گاز مونوکسیدکربن (CO) از ۶۵ مورد در سال گذشته به ۵۱ مورد کاهش یافته است.

شمسی‌پور همچنین بیان کرد: فوتی ناشی از بیماری قلبی از ۶۴۹ مورد در سال گذشته به ۶۶۶ مورد در سال جاری افزایش یافته، در حالی که فوت ناشی از بیماری تنفسی از ۵۱۴ مورد در سال گذشته به ۴۶۶ مورد کاهش یافته است.

وی خاطرنشان کرد: موارد فوتی ناشی از تصادف پیش از رسیدن آمبولانس نیز از ۳۷ مورد در سال گذشته به ۲۹ مورد کاهش یافته است.

شمسی‌پور به آمار تماس‌های دریافتی با اورژانس نیز اشاره کرد و گفت: در سه‌ماهه نخست امسال ۵۰ هزار و ۴۹۷ تماس با اورژانس برقرار شده که نسبت به ۵۲ هزار و ۹۶۴ تماس سال گذشته کاهش داشته است.

افزایش مزاحمت برای اورژانس

وی افزود: مزاحمت تلفنی با اورژانس از ۵۶۷۷ مورد در سال گذشته به ۶۳۱۸ مورد افزایش یافته و تماس‌های مربوط به مشاوره پزشکی نیز از ۴۰۳۸ مورد به ۳۶۹۴ مورد رسیده است.

رئیس اورژانس استان با اشاره به آمار تماس‌های منجر به اعزام نیرو گفت: این عدد در سال جاری ۱۰ هزار و ۴۳۴ مورد بوده که در مقایسه با ۱۰ هزار و ۴۴۹ مورد در سال گذشته تقریباً ثابت باقی مانده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha