به گزارش ایسنا، بهای معاملات نفت برنت برای تحویل در اکتبر با ۷۶ سنت معادل ۰.۹۰ درصد افزایش، به ۸۵ دلار و ۶۷ سنت در هر بشکه رسید. بهای معاملات وست تگزاس اینترمدیت آمریکا برای تحویل در سپتامبر، با ۷۶ سنت معادل ۰.۹۳ درصد افزایش، به ۸۲ دلار و ۱۳ سنت در هر بشکه رسید.
به گفته منابع آگاه، آمار موسسه امریکن پترولیوم حاکی از آن است که ذخایر نفت آمریکا در هفته منتهی به ۲۸ ژوییه، ۱۵.۴ میلیون بشکه کاهش پیدا کرده است، در حالی که تحلیلگران کاهش این ذخایر به میزان ۱.۳۷ میلیون بشکه را برآورد کرده بودند. اگر آمار رسمی که بعدازظهر روز جاری منتشر می شود، با این آمار همخوانی داشته باشد، این کاهش، بزرگترین کاهش ذخایر نفت آمریکا از سال ۱۹۸۲ به این سو خواهد بود.
آمار موسسه امریکن پترولیوم همچنین نشان داد که ذخایر بنزین در همین مدت، ۱.۷ میلیون بشکه کاهش یافته است که بیشتر از کاهش ۱.۳ میلیون بشکه ای بود که تحلیلگران در نظرسنجی رویترز، برآورد کرده بودند. ذخایر سوختهای دیگر ۵۱۰ هزار بشکه کاهش پیدا کرد در حالی که تحلیلگران انتظار داشتند کاهش آنها به ۱۱۲ هزار بشکه برسد. هر دو آمار، نشان دهنده رشد قوی تقاضا برای سوخت در آمریکا هستند.
لئون لی، تحلیلگر شرکت "سی ام سی مارکتس" در این باره گفت: اوج دوره تقاضای فصلی برای سوختهای حمل و نقل و کاهش عرضه از سوی تولیدکنندگان بزرگ، باعث شده است قیمت نفت افزایش پیدا کند.
با فراتر رفتن عرضه از تقاضا، ذخایر نفت در مناطق دیگر هم کاهش پیدا کرده است و در شرایطی که کاهش بیشتر تولید از سوی عربستان سعودی همسو با محدودیت عرضه اوپک پلاس اجرا می شود، عرضه در بازار محدودتر شده است.
تحلیلگران انتظار دارند در نشست کمیته نظارتی مشترک وزیران اوپک پلاس که روز جمعه برگزار می شود، عربستان سعودی کاهش داوطلبانه تولید خود را یک ماه دیگر تمدید کرده و در سپتامبر هم ادامه دهد.
به گفته تحلیلگر "سی ام سی مارکتس"، قیمت نفت ممکن است به روند افزایشی ادامه دهد اما با توجه به فشارهای رکودی در مناطقی مانند اروپا، احتمالا از ۹۰ دلار فراتر نخواهد رفت و با سپری شدن دوره اوج تقاضای تابستانی برای سوخت، قیمت نفت وارد دوره نهایی روند صعودی خود شده است.
بر اساس گزارش رویترز، نگرانیها نسبت به کندی خرید نفت توسط چین هم روند صعودی قیمت نفت را محدود کرده است.
انتهای پیام
نظرات