• یکشنبه / ۱۵ مرداد ۱۴۰۲ / ۱۳:۰۳
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1402051508935

/جهاددانشگاهی الگوی پیشرفت؛ با ایمان، امید و اعتماد به جوانان/

یک مسئول: پژوهشکده جامع مطالعات شهری در شیراز توسط جهاددانشگاهی ایجاد می‌شود

یک مسئول: پژوهشکده جامع مطالعات شهری در شیراز توسط جهاددانشگاهی ایجاد می‌شود

ایسنا/فارس رئیس جهاددانشگاهی فارس از راه‌اندازی پژوهشکده جامع مطالعات شهری توسط جهاددانشگاهی استان فارس خبر داد و گفت: این پژوهشکده ساختار نوینی دارد که نمونه آن تقریبا در کشور وجود ندارد.

امیرحسین استقلال یکشنبه ١٥ مرداد در یک کنفرانس خبری که به مناسبت چهل و سومین سالروز تاسیس جهاددانشگاهی برگزار شد، بیان کرد: جهاددانشگاهی در سال ٥٩ با دستور امام راحل و پس از تعطیلی دانشگاه‌ها در پی انقلاب فرهنگی تشکیل شد تا دانشگاه‌ها مجددا راه‌اندازی شوند.

او با بیان اینکه راه‌اندازی دانشگاه‌ها در آن زمان منوط به اصلاح بسیاری از کتب درسی تحت تاثیر غرب و شرق و بازنگری اساتید عضو احزاب خارج از کشور بود، افزود: جهاددانشگاهی پس از انجام این رسالت از مجموعه دولت خارج شد و امروز تحت عنوان یک نهاد عمومی غیردولتی و مردمی معرفی می‌شود.

رئیس جهاددانشگاهی فارس ادامه داد: جهاددانشگاهی در حوزه‌های مختلفی در حال حاضر فعالیت می‌کند و طبق اساسنامه در چهار حوزه فرهنگ، پژوهش، آموزش و اشتغال تکالیفی بر عهده دارد.

استقلال با بیان اینکه جهاددانشگاهی در استان فارس از ابتدای تشکیل این نهاد مقدس در سال ٥٩ تشکیل شد و تاکنون خدمات زیادی در قالب‌های مختلف به مردم ارائه کرده است، افزود: اهتمام ما در مدیریت جهاددانشگاهی بر این است تا دانشی که در دانشگاه‌های مختلف وجود دارد را برای رفع مشکلات استان به خدمت بگیریم.

او اضافه کرد: از جمله نیازهای جدی استان فارس، بحث توجه به محیط زیست است که در این راستا تفاهم‌نامه‌ای در ماه‌های اخیر با استانداری فارس تنظیم و به صورت جدی در بحث رویدادها و سازمان‌های مردم نهاد ورود کرده‌ایم.

رئیس جهاددانشگاهی فارس به استفاده از ظرفیت گیاهان دارویی در استان اشاره و در این خصوص نیز بیان کرد: در قالب تفاهم‌نامه‌ای با استانداری فارس در این باره هم ورود کرده‌ایم.

استقلال همچنین به حادثه تروریستی حرم شاهچراغ (ع) و دستور مقام معظم رهبری مبنی بر ورود نهادهای فرهنگی و رسانه‌ای برای عدم فراموشی این حادثه اشاره و تصریح کرد: با همکاری جهاددانشگاهی چهار کتاب در این راستا عرضه خواهد شد. این کتاب‌ها در حوزه رسانه، ادبیات و کودک نگارش شده است.

او خاطرنشان کرد: موضوع دو جشنواره ملی جهاددانشگاهی تحت عنوان جشنوارن ادبی "باران" و هنری و قرآنی "شهود قدسی"نیز امسال به حادثه شاهچراغ (ع) اختصاص داده شده است.

رئیس جهاددانشگاهی فارس در ادامه به اقدمات شاخص انجام شده در این واحد طی ماه‌ها و هفته‌های اخیر اشاره و از ارتقاء فعالیت‌های حوزه پارک علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی جهاددانشگاهی استان از شعبه به پردیس خبر داد و گفت: با توجه به فعالیت‌های انجام شده در این مجموعه، این مهم با موافقت جهاددانشگاهی کشور محقق شد.

استقلال به راه‌اندازی مرکز آموزش‌های تخصصی شعبه شهرستان فسا هم اشاره و بیان کرد: پذیرش و ثبت‌نام برای ارائه آموزش‌های تخصصی در این شعبه در حال انجام است.

او همچنین از راه‌اندازی پژوهشکده جامع مطالعات شهری جهاد دانشگاهی خبر داد و گفت: این پژوهشکده ساختار نوینی دارد که نمونه آن تقریبا در کشور وجود ندارد.

رئیس جهاددانشگاهی فارس، راه‌اندازی این پژوهشکده را حاصل هم‌افزایی و همکاری دو نهاد اجرایی (استانداری فارس و شهرداری شیراز) و دو نهاد دانشگاهی(دانشگاه شیراز و جهاددانشگاهی) عنوان و خاطرنشان کرد: مجوزهای لازم برای این پژوهشکده از وزارت علوم اخذ، مدیریت تعیین و تقسیم وظایف انجام شده است.

استقلال اضافه کرد: این پژوهشکده، پروژه محور فعالیت خواهد کرد و امید است کمک خوبی برای مدیریت شهرداری‌ها و ادارات کل فارس باشد.

او همچنین شعار امسال جهاددانشگاهی را "الگوی پیشرفت، با ایمان و امید و اعتماد به جوانان" اعلام کرد و گفت: جهاددانشگاهی از ابتدا مأمنی برای حضور جوانان دارای ایده و دغدغه‌مند در بخش فرهنگی و اجتماعی بوده و معمولا مسیر جذب نیروها هم در جهاددانشگاهی از درون دانشگاه و از مسیر فعالیت‌های دانشجویی گذشته است.

رئیس جهاددانشگاهی فارس در بخش دیگری از سخنان خود ضمن تبریک فرا رسیدن ١٧ مرداد، روز خبرنگار با بیان اینکه فضای رسانه‌ای در جهاددانشگاهی با وجود چهار رسانه فعال و مطرح کاملا مشهود است، گفت: با توجه به جنگ ترکیبی پیچیده که از سوی دشمنان دائما در حال طرح‌ریزی است، خبرنگاران، هم رسالت دارند که خودآگاه باشند و هم مردم جامعه را نسبت به اصل و ریشه اتفافاتی که پیرامون کشور و مصالح آن اتفاق می‌افتد، آگاه کنند.

استقلال تصریح کرد: در شرایط فعلی با تشویش اذهان و آدرس‌های غلطی که توسط رسانه‌های خارج از کشور به جامعه تزریق می‌شود، احتمال دارد که جامعه به سمت پرتگاه شکاف‌های عمیق اجتماعی کشیده شود، لذا امروز بیش از هر زمان دیگری نقش خبرنگاران و رسانه‌ها و حساس بودن این نقش احساس می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha