به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، این نشست ۲۳ مرداد ماه ساعت ۱۷، با ارائه دکتر واعظ فخری ـ دکترای بیوتکنولوژی و دانشجو دکترای زیستفناوری میکروبی دانشگاه تهران، بهصورت آنلاین برگزار خواهد شد.
«انواع فاضلاب»، «لجن فعال»، «فاضلاب صنعتی»، «پیش تصفیه: فیلتراسیون، RO»، «تصفیه و بیوتصفیه: فیلترهای Bio-trickling, SBR/MBR» و «گندزدایی» از جمله موضوعات و سرفصلهایی است که در این وبینار به آنها پرداخته خواهد شد.
علاقهمندان میتوانند جهت ثبتنام به لینک https://rooydadestan.ir/?p=111656 مراجعه کنند.
روش تصفیه بیولوژیکی یکی از مهمترین روشهای تصفیه آب است که به دلیل نصب و راهاندازی آسان، هزینه کم، فقدان آثار مخرب زیست محیطی و راندمان زیاد حذف آلودگیها در مقایسه با روشهای دیگر تصفیه آب صنعتی مورد توجه قرار گرفته است. این فرآیند بهعنوان تصفیه ثانویه است که برای حذف آلایندههای به جا مانده از تصفیه اولیه استفاده میشود.
به فرآیندهایی که در آن میکروارگانیسمها و باکتریهای هوازی و بیهوازی به مصرف مواد آلی موجود در فاضلاب میپردازند و منجر به حذف آنها میشود اصطلاحا فرآیندهای بیولوژیکی تصفیه فاضلاب گفته میشود. میکروارگانیسمهای موجود در طبیعت دارای ویژگیهای مختلفی بوده و برای رشد در برابر اکسیژن هوا واکنشهای متفاوتی را انجام میدهند. بهطوریکه برخی از آنها با کمک اکسیژن هوا مواد آلی را تجزیه کرده و مصرف میکنند و از این طریق رشد و تکثیر پیدا خواهند کرد. در مقابل، گروهی دیگر از باکتری و میکروارگانیسمها در شرایط بیهوازی با منجر به هیدرولیز شدن و تولید اسید و استاتسازی و در نهایت تولید متان از مواد آلی موجود در فاضلاب خواهند شد. نوع رفتار این باکتریها در برابر اکسیژن هوا باعث شد تا در تصفیه فاضلاب به شیوههای مختلف و تحت عنوان فرآیندهای تصفیه بیولوژیکی مورد استفاده قرار گیرند.
انتهای پیام
نظرات