روح الله سلگی امروز در همایش فرمانداران مازندران در آستانه هفته دولت افزود: انتخابات پروژه محوری دولت در روند تحکیم مردم سالاری دینی است.
وی باهشدار در مورد ایجاد هرگونه خلل در روند سلامت انتخابات خاطر نشان کرد: صیانت از آرای عمومی و افزایش اعتماد مردم به دولت مسئولیت کلیدی دست اندرکاران اجرایی انتخابات است .
رییس ستاد انتخابات مازندران یادآور شد: هرگونه سوگیری انتخاباتی از سوی بخشداران و فرمانداران می تواند به روند برگزاری سالم انتخابات خدشه وارد کند که سخت با این موارد برخورد خواهیم کرد.
این مسئول انتخابات را متعلق به مردم دانست واظهار کرد: انتخابات تجلی پیوند آرمانی مردم با دولت و آرمانهای حقیقی انقلاب اسلامی است.
سلگی همچنین با تاکید بر توجه فرمانداران به تقویت انگاره های فرهنگی به ویژه در آستانه اربعین حسینی افزود: با هماهنگی دستگاههای فرهنگی و فرمانداران همایش بزرگ عفاف زینبی در سواحل و تفرجگاههای مازندران برگزار خواهد شد.
وی با اشاره به اهمیت توجه به مقوله جهاد تببین با هدف دفاع از دستاوردهای انقلاب اسلامی و مقابله با شبهه افکنی معاندان نظام اسلامی افزود: در هفته دولت باید با هماهنگی فرمانداران نهضت تببین دستاوردهای دولت سیزدهم در کوی و برزن استان راه اندازی شود.
معاون استاندار با تشریح بخشی از دستاوردهای دولت سیزدهم که در دل تحریم های ظالمانه استکبار و هجمه بی سابقه معاندان صورت گرفت خاطرنشان کرد: دولت سیزدهم در اوج تحریم ها با شکستن انحصار و تعامل هوشمندانه با سازمانها و مجامع بینالمللی کشور را از گروگان گیری ۸ساله استکبار و دنباله های آن نجات داد.
این مسئول استانی یادآور شد: دولت مردمی سیزدهم بر پایه آرمان های انقلابی دیوار حائل بین ملت و دولتمردان را برداشت.
وی گفت: برخی جریان های سیاسی در داخل با هماهنگی بوق های تبلیعاتی دشمنان بیرونی انقلاب بی محابا دستاوردهای درخشان دولت را مورد هجمه قرار میدهند.
برجستگی های مازندران در اطلس تحول فرهنگی جلوه گر میشود
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مازندران با اشاره به ماهیت فرهنگ بومی ابن استان ترویج و تقویت آن را اصول راهبردی برابر خرده فرهنگ های وارداتی دانست.
سلگی در بخش دیگری از سخنانش در جمع مدیران فرهنگی مازندران اظهار کرد: فرهنگ بومی و آئینی مازندران برآمده از اعتقادات دینی علویان است.
این مسئول استانی با اشاره به آسیب پذیری فرهنگ محلی مازندران برابر هجوم فرهنگ های وارداتی افزود: سنت های محلی و بومی مازندران طی دهه های گذشته آسیب جدی دیده است.
وی با اشاره به مشکلات ناشی از انفعال فرهنگی در دولت قبل یادآور شد: به علت بی توجهی به ساختارها و قابلیت های فرهنگی مازندران در گذشته آسیب جدی به پیکره این استان وارد آمده است.
سلگی قابلیت های ممتاز فرهنگ متاثر از بینش دینی مردم علویان را نقطه قوت فرهنگی دانست و افزود: معرفی و تبلیغ فرهنگ بومی مازندران راهکار عمده در مواجهه با آسیب های فرهنگی این سامان است.
وی با اشاره به مراحل در حال انجام تدوین اطلس فرهنگی مازندران خاطرنشان کرد: این اطلس با تکیه بر ذخایر عظیم فرهنگی و سرمایه های معنوی متاثر از فرهنگ عاشورایی مردم مازندران جلوهای از برجستگیهای این دیار خواهد بود.
معاون استاندار با اشاره به تلاش دشمنان برای تغییر ذائقه فرهنگی مردم کشورمان گفت: دشمنان با بهره گیری از ابزار رسانه و ابزارهای نوپدید فرهنگی برای تعییر سبک زندگی مردم سرمایه گذاری کرده اند.
سلگی با تاکید بر لزوم توجه به تحکیم زیرساخت های فرهنگی افزود: دولت سیزدهم با تکیه بر مولفه های اثربخش فرهنگی بازسازی معنوی و تقویت سامانه های تحولی در حوزه فرهنگ را در دستور کار دارد.
وی تصریح کرد: اجرای طرح تحول فرهنگی و نشاط اجتماعی با محوریت آئین های بومی و سنتی راهبرد محوری در این حوزه است.
معاون استاندار اظهار کرد: مشارکت فعال نخبگان فکری و فرهنگی در طرح تحول اجتماعی با جدیت پیگری می شود.
این مسئول یادآور شد: ستاد طرح تحول فرهنگی در مازندران با رویکرد کاهش آسیب پذیری استان آغاز به کار کرد.
معاون استاندار مازندران افزود: ارتقای کارآمدی حکومت دینی رسالت سترگ مدیران دستگاههای اجرایی است.
وی ترویج فرهنگ دینی برای مقابله با هجمه های فرهنگی دشمنان را مسئولیت مهم فرمانداران دانست و افزود: پرچم فرهنگی استان باید در دست جریان انقلابی باشد.
انتهای پیام
نظرات