• پنجشنبه / ۹ شهریور ۱۴۰۲ / ۰۸:۳۲
  • دسته‌بندی: تهران
  • کد خبر: 1402060906049
  • خبرنگار : 50291

سرپرست فرمانداری ویژه شهرستان ری:

دستورالعمل پیاده روی جاماندگان اربعین تدوین می‌شود

دستورالعمل پیاده روی جاماندگان اربعین تدوین می‌شود

ایسنا/تهران سرپرست فرمانداری ویژه شهرستان ری با اشاره به فعالیت کمیته‌های ۱۲ گانه ستاد اربعین شهرستان ری برای میزبانی از پیاده روی جاماندگان، گفت: امسال دستورالعمل استانی و کشوری پیاده روی جاماندگان اربعین شهرری تدوین و به مساله ملی تبدیل می‌شود.

به گزارش ایسنا ، محمد بشارت سرپرست فرمانداری ویژه شهرستان ری صبح پنجشنبه ۹ شهریور ماه در خصوص برنامه‌ ریزی‌های انجام شده برای برگزاری مراسم پیاده روی جاماندگان اربعین اظهار کرد: تشکیل جلسات ستاد اربعین از تیر ماه شروع شده و با بررسی کیفیت مراسم سال‌های گذشته، نقاط قوت و ضعف شناسایی شد و امسال با اضافه شدن ۲ کمیته جدید به ذیل ستاد اربعین، کمیته‌های ۱۲ گانه فعال شده‌اند.

وی با بیان اینکه امسال کمیته‌های «آمار» و «مدیریت بحران» به ستاد اربعین اضافه شده است، گفت: کمیته آمار به منظور برآورد آمار جمعیتی و آمار مواکب و موارد دیگر ایجاد شده است ، چون در سال‌های گذشته آمار دقیقی از لحاظ میزان جمعیت نداشتیم و همچنین کمیته مدیریت بحران نیز برای اولین بار به منظور پوشش حوادث احتمالی ایجاد شده است.

سرپرست فرمانداری ویژه شهرستان ری افزود: جلسه ستاد استانی با حضور استاندار تهران، فرماندهان سپاه‌ محمد رسول الله «ص» و سیدالشهدا «ع» استان تهران و پلیس راهور و فاتب برگزار شده و بخشی از کار توسط استان انجام خواهد شد ، زیرا حضور بیش از ۴ میلیون نفر در این مراسم پیش بینی می‌شود و میزبانی از این میزان جمعیت باید با مشارکت همه دستگاه‌ها باشد.

بشارت با اشاره به اینکه مراسم پیاده روی اربعین در مسیر نجف تا کربلا بزرگترین اجتماع پیاده روی است، تصریح کرد: مراسم پیاده روی جاماندگان در شهرری دومین اجتماع بزرگ پیاده روی است، لذا این مراسم فراتر از سطح شهرستان بوده و موضوع ملی است و در این راستا مقرر شده است که امسال دستورالعمل استانی و کشوری این مراسم تدوین و به مساله ملی تبدیل شود.

وی به جلسات مشترک با حجت الاسلام قاضی عسکر تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم الحسنی (ع) و حجت الاسلام شاهچراغی امام جمعه شهرری اشاره کرد و ادامه داد: ظرفیت پذیرش زائران در حرم محدود است و اگر جمعیت متوقف شود، پذیرش سخت خواهد بود ، لذا باید زائران نسبت به ورود و خروج سریع از حرم و اربعین با یک سلام بسنده نمایند.

سرپرست فرمانداری ویژه شهرستان ری با بیان اینکه امسال با آمادگی بیشتری به استقبال این آیین معنوی می‌رویم، عنوان کرد: یک هفته تا روز اربعین و پیاده روی دلدادگان حضرت اباعبدالله «ع» باقی مانده و ستاد اربعین شهرستان آمادگی کامل از میزبانی زائران را دارد ضمن اینکه ستاد اربعین استان تهران، شهرداری تهران، سپاه پاسداران و سایر سازمان‌های مثل اتوبوسرانی، تاکسیرانی و غیره حمایت خواهند کرد تا این حرکت مردمی به بهترین شکل برگزار شود.

بشارت در رابطه با رفع برخی مشکلاتی که سال‌های قبل وجود داشت، خاطرنشان کرد: تمهیدات برای کاهش آسیب‌ها اتخاذ شده است. به عنوان مثال مقرر گردید در جانمایی موکب‌ها فواصل رعایت شود، تعداد اتوبوس‌ها برای برگشت زائران بیشتر شود، از سرویس بهداشتی پرتابل استفاده شود و به جای نیوجرسی برای انسداد مسیر، از راه‌بند استفاده شود که پس از اتمام مراسم بلافاصله مسیر بازگشایی شود که برای این منظور ۵۰ راه‌بند در نظر گرفته شده است.

وی در پایان یادآور شد: کمیته پشتیبانی، خدمات رسانی و تبلیغات محیطی، کمیته هماهنگی و امور اجرائی، کمیته آمار، کمیته فرهنگی و امور زائرین، کمیته جانمائی موکب‌ها، کمیته حمل و نقل و امور ترافیکی، کمیته امنیتی، کمیته بازرسی و ارزیابی عملکرد، کمیته بهداشت و سلامت، کمیته مدیریت بحران، کمیته اطلاع‌رسانی و رسانه و کمیته محورهای مواصلاتی کمیته‌های ۱۲ گانه ستاد اربعین شهرستان ری هستند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha