• یکشنبه / ۲ شهریور ۱۴۰۴ / ۱۰:۲۷
  • دسته‌بندی: تهران
  • کد خبر: 1404060200512
  • خبرنگار : 71951

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران مطرح کرد

پیاده‌روی جاماندگان ارض طوس در جنوب‌شرق استان تهران؛ نمایش ارادت عاشقان رضوی

پیاده‌روی جاماندگان ارض طوس در جنوب‌شرق استان تهران؛ نمایش ارادت عاشقان رضوی

ایسنا/تهران رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران با تأکید بر جایگاه معنوی سنت‌های دینی گفت: پیاده‌روی جاماندگان ارض طوس از ورامین تا پیشوا به‌عنوان شاخص‌ترین برنامه مذهبی جنوب‌شرق استان، هر ساله در سالروز شهادت امام رضا (ع) برگزار می‌شود و جلوه‌ای از عشق و دلدادگی مردم به امام هشتم (ع) است.

 حجت‌الاسل

ام سید محسن محمودی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به فرارسیدن سالروز شهادت امام رضا (ع) اظهار کرد: شهادت هشتمین گوهر تابناک آسمان امامت و ولایت، حضرت ثامن‌الحجج علی بن موسی‌الرضا (ع)، فرصت مهمی است برای تجدید عهد با امام رئوف که ما ایرانیان افتخار زندگی در سایه عنایات آن حضرت را داریم. طبیعی است که در سالروز شهادت آن امام بزرگوار، هر فردی دوست دارد به سهم خود در این مسیر گامی بردارد و توفیقی در خدمت به زائران و عاشقان امام رضا (ع) پیدا کند.

وی افزود: در این ایام مواکب متعددی از شهرستان‌های استان تهران در مشهد مقدس و در مسیرهای منتهی به آن مستقر شده و به خدمت‌رسانی به زائران می‌پردازند. همچنین مساجد و هیأت‌های مذهبی در نقاط مختلف مجالس روضه‌خوانی برپا می‌کنند و حتی برخی خانواده‌ها در خانه‌های خود محافل عزاداری ساده اما پرمعنایی برگزار می‌کنند.

محمودی با اشاره به شاخص‌ترین برنامه‌های مردمی جنوب‌شرق استان تهران گفت: پیاده‌روی جاماندگان ارض طوس سال‌هاست از شهرستان ورامین و روستاهای اطراف به سمت شهر پیشوا برگزار می‌شود. در این مراسم، مردم در روز شهادت امام رضا (ع) که امکان سفر به مشهد را ندارند، با پای پیاده حرکت کرده و پس از طی مسیر، در جوار حرم مطهر حضرت جعفر بن موسی الکاظم (ع) اجتماع می‌کنند و عشق و ارادت خود را به امام هشتم (ع) ابراز می‌دارند.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران با اشاره به استقرار موکب‌ها و ایستگاه‌های صلواتی در طول مسیر افزود: این سنت‌های دینی و معنوی آثار و برکات فراوانی برای جامعه به همراه دارد و می‌تواند سطح معنویت و انس دینی مردم را ارتقا بخشد.

وی خاطرنشان کرد: امیدواریم خداوند متعال به برکت توسلات و عزاداری‌های این ایام، جامعه ما را بیش از پیش مشمول عنایات حضرت رضا (ع) و دیگر معصومان علیهم‌السلام قرار دهد و در دنیا و آخرت از الطاف ایشان بهره‌مند شویم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha