محمدهادی معینی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به شروع بازار خرید لوازماالتحریر برای مدارس در آستانه بازگشایی مدارس، افزود: مردم خرید نوشت افزار مورد نیاز مدرسه را آغاز کردهاند، اما احتمالا پیک بازار را از ۲۰ شهریور به بعد داشته باشیم.
وی ادامه داد: اگرچه خرید مردم مانند سنوات گذشته نیست، اما به هر حال خرید لوازمالتحریر به دلیل نیاز دانش آموزان اجتنابناپذیر است و تا حدودی انجام میشود.
رئیس اتحادیه کتابفروشان کرمانشاه از وضعیت قیمت لوازم التحریر نیز یاد کرد که به طور میانگین نسبت به سال گذشته افزایش حدود ۵۰ درصدی داشته و یادآور شد: این افزایش ناشی از بالا رفتن قیمت دلار در پاییز و زمستان سال گذشته بود که باعث شد قیمت همه کالاها حتی لوازمالتحریر نیز افزایش یابد.
معینی از تداخل صنفی بعنوان مهترین دغدغه فروشندگان لوازمالتحریر در آستانه بازگشایی مدارس یاد و اظهار کرد: متاسفانه در این ایام شاهدیم برخی واحدهای صنفی و حتی سوپرمارکتها نیز به فروش لوازم تحریر روی می آورند. همچنین برخی واحدهای صنفی که بعضا پروانه کسب هم دارند برای این یک ماه شغل خود را عوض کرده و اجناسی که در مغازه دارند را جمع میکنند و به جای آن لوازم التحریر میفروشند.
وی با بیان اینکه بارها برای مقابله با این موضوع از بازرسی و نظارت اتاق اصناف و همچنین صنعت، معدن و تجارت درخواست همکاری کردیم، گفت: فعالیت چنین واحدهای صنفی عمدتا مربوط به نقاط اصلی بازار شهر کرمانشاه از جمله محدوده خیابان مدرس است.
وی معتقد است، این پدیده آسیب جدی به واحدهای صنفی فروش لوازمالتحریر که تمام سال منتظر بازگشایی مدارس هستند، وارد میکند.
به گفته رئیس اتحادیه کتابفروشان کرمانشاه، علاوه بر واحدهای صنفی، دستفروشان نیز در این ایام سراغ عرضه لوازمالتحریر میروند.
معینی از پیامدهای این وضعیت نیز یاد کرد که گاهی باعث میشود اجناس تقلبی، با قیمت غیرواقعی و ... به دست مصرف کننده برسد که قابلیت پیگیری نیز ندارد.
وی از مردم درخواست کرد حتما در این ایام از فروشگاههای معتبر و شناخته شده لوازمالتحریر بخرند و اظهار کرد: در حال حاضر حدود ۱۳۰ تا ۱۴۰ واحد صنفی عرضه لوازمالتحریر در کرمانشاه فعال است.
انتهای پیام
نظرات