• جمعه / ۱۷ شهریور ۱۴۰۲ / ۱۲:۰۲
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1402061710550
  • منبع : نمایندگی دانشگاه اصفهان

شیوع سویه جدید کرونا در ۸ کشور جهان

شیوع سویه جدید کرونا در ۸ کشور جهان

ایسنا/اصفهان سویه جدید کرونا BA.۲.۸۶ که با نام مستعار «پیرولا» شناخته می‌شود، تاکنون در دانمارک، سوئد، ایالات متحده، پرتغال، آفریقای جنوبی، کانادا، اسرائیل و بریتانیا شناسایی شده است.

به گزارش ایسنا و به نقل از Evening Standard، مدتی است که مقامات بهداشتی در سراسر جهان از شیوع یک سویه جدید و بسیار جهش یافته از ویروس کرونا خبر داده‌اند. همچنین، دانشمندان به تازگی شیوع جدید کرونا در ۸ کشور جهان را اعلام کردند.   

هفته گذشته، آژانس امنیت بهداشتی بریتانیا (UKHSA) تأیید کرد که سویه جدید کرونا BA.۲.۸۶ که با نام مستعار «پیرولا» شناخته می‌شود در بریتانیا نیز در حال شیوع است. به گفته دانشمندان، این زیر سویه بسیار جهش یافته از امیکرون تاکنون در ۸ کشور جهان شناسایی شده است.

 تاکنون در دانمارک ۱۰ مورد، در سوئد و ایالات متحده ۴ مورد، پرتغال و آفریقای جنوبی ۲ مورد، کانادا و اسرائیل هر کدام یک مورد و در بریتانیا ۳ مورد ابتلا به «پیرولا» شناسایی شده است.

در این رابطه، مدرنا، یکی از شرکت‌های دارویی که واکسن کووید-۱۹ را تولید می‌کند، اعلام کرد که واکسن به‌روز شده این شرکت، یک پاسخ ایمنی قوی در برابر BA.۲.۸۶ را ارائه می‌دهد.

پس از تایید دولت مبنی بر اینکه برنامه تزریق واکسن کووید-۱۹ در سال ۲۰۲۳ در نتیجه سویه جدید کرونا، زودتر انجام شود، از بریتانیایی‌های واجد شرایط دعوت می‌شود تا واکسن پیشگیری کووید-۱۹ و آنفلوآنزا را زودتر از برنامه ریزی اولیه دریافت کنند.

در نتیجه، اکنون واکسیناسیون به جای ماه اکتبر از سپتامبر (ماه جاری)، آغاز می‌شود و با واجدین شرایط تماس گرفته می‌شود تا به آن‌ها پیشنهاد تزریق داده شود. در واقع، دولت قصد دارد تمام افراد آسیب پذیر تا پیش از ماه اکتبر واکسینه شوند.  

Dame Jenny Harries، مدیر اجرایی UKHSA، در این خصوص گفت: «به لطف موفقیت در اجرای برنامه واکسیناسیون، ما تاکنون توانسته‌ایم دفاع و ایمنی قوی و گسترده‌ای را در برابر انواع جدید کرونا در سراسر جهان ایجاد کنیم. البته باید این نکته را در نظر بگیریم که برخی از افراد در برابر کووید-۱۹ بیش از دیگران آسیب پذیر و در معرض خطر هستند.

سازمان جهانی بهداشت پیشتر در تاریخ ۵ می ۲۰۲۳ به طور رسمی پایان وضعیت اضطراری کووید ۱۹ را در جهان اعلام کرده بود، در حالی که اکنون دانشمندان از جمله پروفسور Lawrence Young، از دانشگاه وارویک معتقد هستند که این دیدگاه که دیگر نیازی به نگرانی در مورد کووید نیست، یک دیدگاه نادرست است. این سویه جدید از کرونا ممکن است در حال حاضر در همه جا ظاهر شود، اما اطلاعاتی که در مورد آن وجود دارد هنوز کافی نیست و دانشمندان می‌گویند که چیز زیادی در مورد آن نمی‌دانند. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۲-۰۶-۱۷ ۲۲:۵۱

خدایا خودت کمک کن دوباره کرونا.