• شنبه / ۱ مهر ۱۴۰۲ / ۱۴:۲۳
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1402070100481
  • خبرنگار : 50181

رئیس خانه صنعت و معدن کرمانشاه:

مشکلات، نفس بخش تولید را گرفته است

مشکلات، نفس بخش تولید را گرفته است

ایسنا/کرمانشاه رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه از مشکلات متعدد پیش روی بخش تولید و صنعت استان یاد کرد و گفت: این مشکلات نفس این بخش را گرفته است.

جهانبخش شکری، امروز(اول مهر) در نشست بررسی موانع و مشکلات پیش روی بخش تولید، با بیان اینکه اکنون نزدیک به ۳۰ هزار نفر بیمه شده در بخش صنعت و معدن کرمانشاه مشغول به کار هستند، درباره وضعیت تولیدکنندگان استان ابراز نگرانی کرد و ادامه مشکلات را باعث صدمه به اشتغال ایجاد شده در این حوزه دانست.

وی با بیان اینکه برخی از مشکلات از جمله مسدودی ناگهانی حساب‌های فعالین اقتصادی به دلیل مطالبات دستگاه‌های خدمت رسان در چند دهه اخیر بی سابقه بوده است، افزود: فعال اقتصادی باید برای گشایش مجدد حسابی که ظرف چند ساعت مسدود شده، چندین روز دوندگی کند.

رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت کرمانشاه با بیان اینکه واحدهای تولیدی به هیچ عنوان قصد عدم پرداخت قبوض آب، برق و گاز خود را ندارند، یادآور شد: در شرایطی که واحدها در فصل گرما چندین ماه محدودیت مصرف برق و به تبع آن کاهش تولید داشتند و برخی واحدها با کمتر از ۵۰ درصد ظرفیت کار می‌کردند، تنها تقاضا این است که مهلتی برای پرداخت این بدهی‌ها تعیین شود.

به گفته شکری، در حالی دستگاه‌های خدمت رسان دولتی نسبت به قطع آب، برق و گاز و یا مسدودی حساب واحدهای تولیدی برای دو، سه میلیارد تومان بدهی اقدام می‌کنند که برخی از واحدها چند صد میلیارد تومان تنها بابت بازگشت مالیات بر ارزش افزوده از دولت مطالبه دارند و هیچ اهرمی هم برای گرفتن آن در اختیار ندارند.

رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه با بیان اینکه بسیاری از سرمایه‌گذاران چند ۱۰ هزار میلیارد تومان سرمایه برای کمک به تولید و اشتغال این استان روی زمین گذاشته‌اند، گفت: آیا رواست که حساب چنین افرادی برای چند میلیارد تومان بدهی مسدود و یا آب، برق و گاز آنها قطع شود؟

وی شیوه‌های نادرست حسابرسی تامین اجتماعی، قوانین مشاغل سخت و زیان آور و... را از دیگر مشکلات پیش روی بخش تولید دانست و عنوان کرد: از دستگاه‌ها تقاضا داریم دید خود را در برخورد با فعالین اقتصادی کمی گسترده کنند.

شکری صدمه به بنگاه‌های اقتصادی را باعث کاهش تولید دانست که نتیجه آن بالا رفتن قیمت در بازار بوده که هم به ضرر مصرف کننده است و هم با سیاست‌های مهار تورم مغایرت دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha