به گزارش ایسنا به نقل از وبسایت فروشگاه پارسا، ایزوسیانات PM۲۰۰ یک مایع قهوه ای رنگ و یک شاخه از ایزوسیانات MDI یا متیل دی فنیل ایزوسیانات است. این ایزوسیانات به عنوان ماده اصلی برای تولید پلی اورتان در صنعت فوم سفت و یا ریجید مورد استفاده قرار می گیرد. PM۲۰۰ دارای خاصیت گران روی نسبتاً مناسبی دارد. از مزایای دیگر این ماده می توان به خاصیت خشک کنندگی نسبتاً بالا در واکنش با زنجیره های پلی اورتان اشاره کرد. این محصول تجاری، در تولید انواع فوم سفت عایق پلی اورتان، ساندویچ پانل ها، سردخانه های صنعتی، فوم عایق پاششی پلی اورتان، صنایع تولید چسب (مثل چسب های کف پوش پارک و سالن های ورزشی)، ضربه گیرهای پلی اورتان، مواد داخلی خودروها و یخچال های صنعتی و خانگی کاربرد دارد.
ایزوسیانات pm۲۰۰ چیست
به نقل از وبسایت فروشگاه پارسا parsalab.com ماده ایزوسیانات PM۲۰۰ تولید شده توسط شرکت وانهوا چین یک ترکیب مخلوط از ایزوسیانات های آروماتیک دو حلقه ای (MDI)، ایزوسیانات های سه حلقه ای و ترکیباتی با جرم ملکولی بالا است. به طور کلی، میزان ایزوسیانات های دارای جرم ملکولی بالا و ساختار سه حلقهای در این محصول بیشتر است و این امر باعث میشود که ایزوسیانات PM۲۰۰ دارای ویسکوزیته و عاملیت بیشتری نسبت به سایر محصولات مشابه باشد.
ایزوسیانات mdi چیست
متیلن دی فنیل دی ایزوسیانات (MDI) یک دی ایزوسیانات آروماتیک است. در این ترکیب، سه ایزومر متداول وجود دارد که با تغییر مکان های گروههای ایزوسیانات دور از حلقهها متفاوت هستند: ۲,۲'-MDI، ۲,۴'-MDI، و ۴,۴'-MDI. ایزومر ۴,۴' به عنوان متداول ترین استفاده میشود و همچنین به عنوان ۴,۴'-دی فنیلمتان دی ایزوسیانات نیز شناخته میشود. این ایزومر همچنین به نام MDI خالص هم شناخته میشود. MDI در واکنش با پلی ال ها در تولید پلی یورتان واکنش میدهد.
قیمت ایزوسیانات pm۲۰۰
برای اطلاع از قیمت ایزوسیانات pm۲۰۰ میتوانید با شرکت پارسا عرضه کنندۀ انواع مواد شیمیایی صنعتی و آزمایشگاهی تماس حاصل نمایید
تلفن دفتر فروش : ۴۴۲۹۷۲۹۲
پاسخگویی پیامکی و تلگرامی : ۰۹۱۹۶۷۸۷۷۱۸
کاربرد ایزوسیانات PM۲۰۰
ایزوسیانات PM۲۰۰ دارای کاربردهای متعددی در صنایع مختلف می باشد، از جمله تولید فوم های سفت، فوم های دارای حافظه (مموری فوم) چسب ها، رنگ ها، قطعات خودرو و فوم های چوب. یکی از کاربردهای اصلی مواد پلی یورتان استفاده از آن به عنوان عایق الکتریکی است. اسفنجهای پلی یورتان سفت که با استفاده از ایزوسیانات های پلیمریک تولید می شوند، در تمام یخچال ها و فریزرهای خانگی به عنوان عوامل عایق استفاده می شوند و از جمله عوامل عایق پرمصرف برای فریزرهای صنعتی به شمار می آیند. این ایزوسیانات همراه با مواد اولیه پلی آل، عوامل فوم زای گاز ۱۴۱ و سیکلوپنتان برای تولید فوم های یخچالی به کار می روند.
ایزوسیانات خارجی PM۲۰۰ برای تولید ساندویچ پنل های پلی یورتان PUR و PIR استفاده می شود. از دیگر کاربردهای این ماده شیمیایی می توان به موارد زیر اشاره کرد:
تولید فوم های سفت
تولید انواع چسب ها، رنگ ها و انواع قطعات و لوازم خودرو
استفاده به عنوان عایق الکتریکی
تولید الاستومرهای پلی یورتان
استفاده در عایق های یخچال ها و فریزرهای خانگی و صنعتی
ایزوسیانات pm۲۰۰ از کجا بخرم؟
برای خرید ایزوسیانات pm۲۰۰ میتوانید با شرکت پارسا عرضه کننده انواع مواد شیمیایی صنعتی و آزمایشگاهی تماس حاصل نمایید
تلفن دفتر فروش : ۴۴۲۹۷۲۹۲
پاسخگویی پیامکی و تلگرامی : ۰۹۱۹۶۷۸۷۷۱۸
لینک محصول :
http://parsalab.com/products/consumable-products/chemicals/wannate-mdi-pm-۲۰۰/
ویژگیهای ایزوسیانات PM۲۰۰
عاملیت بالا : ایزوسیانات PM۲۰۰ دارای عاملیت بالا است، به این معنا که به راحتی واکنش می دهد و با مواد دیگر ترکیب می شود.
واکنش در دمای پایین : این ماده به راحتی واکنش می دهد حتی در دماهای پایین، که این ویژگی آن را برای برخی از فرآیندها و کاربردها در دماهای پائین مناسب می کند.
نقطه ذوب بالا : این ماده نقطه ذوبی بالایی دارد که باعث می شود پایداری زیستی بیشتری داشته باشد و سمیت کمتری داشته باشد.
خاصیت الکترون کشندگی : به دلیل وجود دو حلقه ی بنزن در ترکیبات آن، ایزوسیانات PM۲۰۰ خاصیت الکترون کشندگی زیادی دارد.
استفاده در تولید ترموپلاستیک ها : این ماده یکی از پرمصرف ترین ایزوسیانات ها برای تولید ترموپلاستیک ها می باشد.
مشخصات ایزوسیانات PM۲۰۰
ظاهر : مایع قهوه ای
ویسکوزیته (در ۲۵ درجه سلسیوس) / (میلی پاسکال بر ثانیه) : ۱۵۰-۲۵۰
میزان NCO(%) : ۳۰.۵-۳۲.۰
چگالی (در ۲۵ درجه سلسیوس) / (گرم بر سانتی متر مکعب) : ۱.۲۲۰-۱.۲۵۰
میزان اسید(%) : کمتر مساوی با ۰.۰۳۰
میزان کلر قابل هیدرولیز(%) : کمتر مساوی با ۰.۲۰
بسته بندی: بشکه های آهنی ۲۱۰ لیتری به وزن ۲۵۰ کیلوگرم در هر بشکه
روش نگهداری و ذخیره سازی ایزوسیانات PM۲۰۰
از آنجایی که ایزوسیانات pm۲۰۰ یک ماده شیمیایی واکنشی است، تعامل با رطوبت هوایی به راحتی اتفاق می افتد و منجر به تشکیل اوره های ناقابل حل و گاز دی اکسید کربن می شود، که می تواند منجر به افزایش فشار در مخازن بسته شده و افزایش ویسکوزیته محصول شود. بنابراین، مخازن باید به طور کاملاً خشک و پس از پرکردن با نیتروژن با دقت مهر و موم شوند. ذخیره سازی در دماهای بالاتر از ۵۰ درجه سانتی گراد به مدت طولانی توصیه نمی شود تا از تشکیل جامدات ناقابل حل و افزایش ویسکوزیته جلوگیری شود.
منبع: وبسایت parsalab.com
انتهای رپرتاژ آگهی
نظرات