حجتالاسلام اسلام مردانی شامگاه دیروز (۶ مهرماه) در مراسم یادواره شهدای مدافع سلامت شهرستان خرمدره با اشاره به حدیثی از نبی مکرم اسلام (ص)، عنوان کرد: ایشان میفرمایند: دو نعمت است که قدر آن دانسته نمیشود امنیت و عافیت که امنیت امروز ما به پاس از جانگذشتگی شهدا در دوران مختلف انقلاب حاصل شده و عافیتمان نیز مرهون تلاش جهادگران عرصه سلامت و بهداشت و شهدای این حوزه است.
وی با اشاره به شهدای مدافع سلامت به ویژه شهید مدافع سلامت شهرستان «شهید حمزه مقدم» که در دوران فراگیری بیماری کرونا در راه دفاع از سلامت هموطنان جان خود را تقدیم کرد، گفت: جنگ و بیماری کرونا یکی از خانمانسوزترین بیماریهای قرن اخیر بود که جان تعداد کثیری از عزیزانمان را گرفت.
حجتالاسلام مردانی در ادامه با اشاره به اینکه دوران دفاعمقدس دستاوردهای فراوانی برای کشورمان داشت که یکی از مهمترین این دستاوردها نهادینه شدن فرهنگ مقاومت در ملت ایران است، افزود: نهادینه شدن فرهنگ مقاومت در کشور به موجب از مقاومت هشت ساله دفاعمقدس است.
این مسئول با اشاره به دستاوردهای دوران مشقتبار فراگیری بیماری کرونا در کشور، عنوان کرد: ایثار و از خودگذشتگی کادر درمان، تولید واکسن بومی کرونا، ساخت و تولید کیتهای تشخیص بیماری کرونا، پای کار آمدن خیل عظیمی از جامعه در راستای کمکهای مومنانه، ضد عفونی کردن معابر و ... از زیباییها و دستاوردهای بیماری کرونا بود.
مسئول دفتر نمایندگی ولیفقیه در سپاه ناحیه خرمدره خاطرنشان کرد: به فرموده سردار شهید حاج قاسم سلیمانی از دل بحرانها است که فرصتها بیرون میآید و امروز به عینه شاهد این موضوع هستیم.
به گزارش ایسنا، شهید حمزه مقدم دومین شهید مدافع سلامت در استان زنجان، ۲ تیر سال ۱۳۵۳ در روستای خراسانلو شهرستان ابهر دیده به جهان گشود. وی پس از اخذ مدرک دیپلم، تحصیلات خود را در رشته پرستاری ادامه داد و از سال ۱۳۸۱ به عنوان اولین مسئول فوریتهای پزشکی بیمارستان بوعلیسینا شهرستان خرمدره فعالیت حرفهای خود را آغاز کرد.
شهید مقدم از همان ابتدای شیوع ویروس کرونا در کنار سایر همکاران خود در خط مقدم مبارزه با ویروس کرونا به عنوان مسئول فوریتهای پزشکی خرمدره در ایام کرونا به ارائه خدمت پرداخت و علیرغم ابتلا به ویروس کرونا و عوارض این بیماری، هرگز دست از کار و فعالیت نکشید و شبانهروز خود را وقف خدمترسانی به همشهریانش کرد.
انتهای پیام
نظرات