داوود آبیان در گفتوگو با ایسنا با بیان اینکه امسال جشنواره آش در فضای مسقف نمایشگاه بینالمللی کاسپین و با امکانات مناسب سرمایشی و گرمایشی برگزار خواهد شد، اظهار کرد: هدف ما ایجاد آرامش، امنیت و رفاه بیشتر برای بازدیدکنندگان است.
وی با اشاره به روند آمادهسازی جشنواره، ادامه داد: دعوت از استانهای مختلف کشور برای حضور در این رویداد انجام شده و وزارت میراث فرهنگی نیز در جریان کار قرار دارد. تاکنون بسیاری از استانها و هنرمندان سرآشپز اعلام آمادگی کردهاند. برخی از شرکتکنندگان که در دورههای گذشته موفق به کسب عنوان شده و کسبوکار خود را در حوزه خوراک راهاندازی کردهاند، امسال نیز حضور پررنگ خواهند داشت.
معاون گردشگری ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان زنجان گفت: برای نمایشگاه امسال ۴۰ غرفه پیشبینی شده است که ۳۰ غرفه به استانهای مختلف، چهار غرفه به کشورهای مهمان و شش غرفه به برگزیدگان پیشرویداد تعلق خواهد گرفت.
وی با اشاره به وجهه بینالمللی جشنواره، اظهار کرد: چهار کشور لبنان، عراق، افغانستان و پاکستان حضورشان در این جشنواره قطعی شده و این موضوع موجب تقویت بعد بینالمللی جشنواره ملی آش ایرانی خواهد شد.
آبیان افزود: پیشرویداد جشنواره از ۱۵ شهریورماه به مدت سه روز در گذر گردشگری اشراق زنجان برگزار میشود. در این بخش سرآشپزان برتر استان و شهرستانهای زنجان به رقابت میپردازند و برگزیدگان به مرحله نهایی راه پیدا میکنند. داوران بینالمللی غذا و خوراک نیز در این مرحله حضور دارند.
وی گفت: شهرداری زنجان به عنوان رئیس جشنواره و با همکاری خدمات شهری و برگزاری جشنوارههای جانبی در سطح شهر، نقش مکملی در اجرای این رویداد ایفا میکند.
او با بیان اینکه امسال برای نخستینبار تورهای گردشگری خوراک همزمان با جشنواره برگزار خواهد شد، ادامه داد: لیدرهای گردشگری و دفاتر بخش خصوصی برنامهریزی لازم را انجام دادهاند تا همزمان با جشنواره، گردشگران داخلی بیشتری به زنجان سفر کنند.
انتهای پیام
نظرات