علی فیروزه در گفت و گو با ایسنا، افزود: تاناها (توسعه و ارتقا زیست بوم نوآوری استان)رویداد ارائه نیازهای فناورانه شرکت ها، سازمان ها، ارگان ها و بخش خصوصی است که نیازهای اعلام شده در اختیار واحدهای فناورانه قرار گرفته و این واحدها برای تامین نیازها بر اساس توانمندیها و تخصص خود اعلام آمادگی می کنند.
فیروزه تصریح کرد: در نهایت در صورت وجود شرایط برای سرمایه گذار و واحد فناور و با انعقاد تفاهم نامه و قرارداد فرآیند ارائه خدمات و یا کالا و تامین تجهیزات در مسیر اجرایی قرار می گیرد.
وی با بیان اینکه در استان ما تاکنون در بخش های کشاورزی، سلامت و صنعت (فولاد و پتروشیمی) تاناها برگزار شده است، اظهار کرد: در رویداد های برگزار شده که به صورت مشترک با رویداد تا ثریا هم بوده است از ظرفیت حضور شرکت پیشگامان توسعه و مرکز رشد زنده یاد اردشیر حسین پور و نیز هلدینگ راه نو و بنیاد تعاون بسیج استفاده شده است.
مدیر کل دفتر هماهنگی امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری خراسان شمالی عنوان کرد: در دو تانای اخیر صنعت نیز از صندوق حمایت از صنایع پیشرفته، صندوق حمایت از صنایع خرد، بانک توسعه تعاون، بانک توسعه صادرات و صندوق پژوهشو فناوری دعوت گردید و کانتر ارائه خدمات در روز رویداد در اختیار آنها نیز قرار گرفت.
فیروزه تاکید کرد: با ارائه توانمندیهای واحدهای فناورانه طبیعتا سرمایه گذاران داخلی و خارجی ترغیب می شوند خدمات، کالاها و تجهیزات مورد نیاز خود را از استان ما تامین کنند.
وی اضافه کرد: در سفر اخیر مسوولان و تجار استان به روسیه نیز این قابلیت ها به سمع و نظر سرمایه گذاران روسی رسید و زمینه تامین نیازهای فناورانه سرمایه گذاران روسی در استان ما فراهم گردید.
وی بیان کرد: قبل از برگزاری رویداد تانا، نیاز های فناورانه در سامانه ای به نام نان(نظام ایده ها و نیازها) جهت اطلاع و ارائه پاسخ واحدهای فناور قرار می گیرد و بعد از برگزاری رویدادها در کمیته های پیگیری که تاکنون ذیل تاناها تشکیل شده اند تا کنون ۱۳۵ تفاهم نامه و ۱۱ قرارداد منعقد شده است.
وی تصریح کرد: امید است با برگزاری رویدادهای این چنینی در توسعه اقتصاد دانش بنیان ،استفاده از توان شرکت های دانش بنیان استان و جذب سرمایه گذار از سایر استان ها و حتی بیرون از مرزهای کشور تاثیرگذار باشیم.
لازم به ذکر است علاوه بر موارد فوق در رفع نیازهای فناورانه، دستگاه و یا فرد صاحب تقاضا بودجه ای را در نظر می گیرد و از طرفی در صورت عقد قرارداد شرکت دانش بنیان با دستگاه و یا فرد صاحب نیاز پارک علم و فناوری اقدام به اخذ تسهیلات نمونه سازی و تجاری سازی از صندوق نوآوری برای آن شرکت می کند و درصورتی که شرکت دانش بنیان نباشد اگر بتواند سفارش ساخت از دستگاه و یا فرد مربوطه بگیرد در صورت پذیرش در پارک علم و فناوری می تواند از تسهیلات حمایتی استقرار در پارک نیز استفاده کند.
انتهای پیام
نظرات